آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاخیر در تحویل خودرو‌های پیش‌فروش، تضییع حقوق عامه است؛ دادستان باید ورود کند

  • کد خبر: ۱۴۵۷۰۹
  • ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۹
تاخیر در تحویل خودرو‌های پیش‌فروش، تضییع حقوق عامه است؛ دادستان باید ورود کند
نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: تاخیر در تحویل یا اخذ وجوه نابجا از مصرف‌کنندگان از مسائلی است که تضییع حقوق عامه به شمار می‌رود و دادستان باید طبق دستورالعمل رئیس اسبق قوه قضائیه به این موضوع رسیدگی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن نوروزی درباره تاخیر خودروسازان دولتی و خصوصی در تحویل خودرو‌های پیش فروش شده، گفت: تاخیر در تحویل یا اخذ وجوه نابه‌جا از مصرف‌کنندگان و... از مسائلی است که تضییع حقوق عامه به شمار می‌رود و دادستان باید طبق دستورالعمل رئیس اسبق قوه قضائیه (که هنوز زنده است) به موضوع تضییع حقوق عامه رسیدگی کند و هم مجازات کیفری کنند و هم از نظر مسئولیت مدنی در دادگاه مدنی طرح و حقوق مشتریان اخذ و پرداخت شود.  

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس افزود: متاسفانه اشخاص پشت صحنه خودروسازی کشور سعی می‌کنند، با گران کردن مجازی، غیرواقعی و کاذب خسارت‌های خود را جبران کنند. اگر ایران خودرو سالانه بدهی زیادی دارد برای رفع این موضوع نباید به سراغ گران کردن، بورس بازی و به تعبیر یکی از همکاران دزدبازی در بورس کالا برود.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه دولت باید سهام خود در ایران‌خودرو وسایپا را به مردم واگذار کند تا مردم مدیرعامل تعیین کنند و دولت فقط ناظر باشد، تصریح کرد: خودروسازان باید تیراژ تولید را با سه شیفته کردن افزایش دهند، زیرا نرخ دستمزد کارگران و هزینه انرژی ارزان است بنابراین این شرکت‌ها باید با افزایش تولید و عرضه بیشتر و به کارگیری نیرو‌های فرمایشی که اکنون در خودروسازی‌ها حضور دارند، از ضرر مردم بکاهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->