صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس و مولانا در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟
سرخط خبرها

نتایج اولیه کنکور تا نیمه اسفندماه اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۱۴۶۲۱۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
نتایج اولیه کنکور تا نیمه اسفندماه اعلام می‌شود
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره وضعیت داوطلبان کنکوری شهر خوی که روز گذشته زلزله ۵/۴ ریشتری در آن به وقوع پیوست و باعث بروز خساراتی شد، اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم در ارتباط با برگزاری کنکور داوطلبان این شهر انجام شده است. همچنین با توجه به وقوع سیل در برخی بخش‌های استان سیستان و بلوچستان، از استاندار خواسته‌ایم که با استفاده از ظرفیت حمل و نقل هوایی، داوطلبان را به نقطه امن منتقل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرسول پورعباس صبح امروز در بازدید از حوزه امتحانی نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۲ در دانشگاه علامه طباطبائی، در مورد برگزاری نوبت اول کنکور سال ۱۴۰۲ گفت: نخستین کنکور زمستانی از صبح امروز در حال برگزاری است و موضوع گرمایش سالن‌های برگزاری آزمون در کانون توجه قرار گرفته است.

وی با بیان این‌که امروز حدود ۵۵۰ هزار نفر در دو آزمون گروه تجربی و گروه زبان‌های خارجی در دو نوبت صبح و عصر کنکور خود را برگزار می‌کنند، گفت: امیدوارم بتوانیم نتایج اولیه آزمون را تا نیمه نخست اسفندماه اعلام کنیم.

پورعباس یادآور شد: نمراتی که در نیمه اول اسفندماه اعلام می‌شود نمره خام داوطلبان است؛ هنگامی که سوابق تحصیلی از سوی آموزش و پرورش اعلام شود نمره کل داوطلبان به اطلاع آن‌ها می‌رسد. نمره کل داوطلبان، نمره تراز شده است که شامل ۴۰ درصد سوابق تحصیلی و ۶۰ درصد نمره کنکور داوطلب است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: به نظر می‌رسد، اغلب داوطلبان به صورت آزمایشی در آزمون نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ شرکت کرده‌اند که این موضوع برای ارزیابی وضعیت فرد قلمداد می‌شود. سازمان سنجش از داوطلبان می‌خواهد که هر دو نوبت آزمون را جدی بگیرند چرا که این احتمال وجود دارد که داوطلبان بخواهند در نوبت اول به نتیجه خوب دست یابند.

وی درباره امنیت برگزاری نوبت اول آزمون سال ۱۴۰۲ گفت: همه دستگاه‌های اجرایی کشور برای برگزاری کنکور به پای کار آمده‌اند سه شبکه بزرگ عمده در ارتباط با مساله تقلب در کنکور کشف شدند. سازمان سنجش کشور برای نخستین بار طی همکاری با پلیس فتا، وزارت اطلاعات، ضابطین قضایی و قضات کشیک موفق به کشف یک شبکه تقلب در شهر گرگان شد و یکی دیگر از این شبکه‌های بزرگ تقلب در یکی از شهرستان‌های کشور کشف شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره شبکه‌های کشف شده در تهران توضیح داد: در جریان رصد پلیس فتا ۸۳۷ شبکه اینترنتی مجرمانه کشف شدند که ۵۴ نفر متهمان عضو این سایت‌ها از شهر‌های اقماری استان تهران بودند. بررسی‌ها نشان می‌دهد این شبکه‌ها پوشش کشوری داشتند و محل استقرار آن‌ها در شهر‌هایی مثل گرگان و تهران بود.

پورعباس اضافه کرد: دستگاه‌های زیادی از این افراد کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به این‌که سوابق تحصیلی داوطلبان در کنکور ۴۰ درصد تاثیر مستقیم دارد، ادامه داد: برخی از داوطلبانی که از سوابق تحصیلی برخوردار بودند در دی‌ماه فرصت داشتند که برای ترمیم سوابق تحصیلی خود اقدام کنند، اما اگر داوطلبان از سوابق تحصیلی برخوردار نیستند باید در بازار برای خود سابقه ایجاد کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطرنشان کرد: اغلب داوطلبان به صورت آزمایشی در این آزمون شرکت می‌کنند و تمرکز خود را روی آزمون تیرماه سال آینده می‌گذارند. تمام افرادی که در این آزمون شرکت کرده‌اند می‌توانند در آزمون تیرماه شرکت کنند.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->