۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

اختلاس‌های هزارتومانی!

  • کد خبر: ۱۴۷۰۴۰
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
اختلاس‌های هزارتومانی!
اینکه در آموزه‌های دینی بر پیشگیری از گناهان کوچک تأکید می‌شود به این خاطر است که راه را برای ارتکاب گناهان کبیره باز می‌کند.

«ما همه فرعونیم، مصرهایمان کوچک و بزرگ می‌شود. هر کسی در محدوده خود فرعون است و انا ربکم الاعلی دارد. گاهی در چیز‌هایی که خدا حکمی نگذاشته، من برایش مقرراتی می‌گذارم که تفرعن من آن‌ها را اندازه می‌گیرد.» این را بار‌ها خوانده و هر بار به روح بلند استاد صفائی حائری، درود فرستاده ام. دقیق و عمیق به تعریف یکی از بزرگ‌ترین خطر‌هایی پرداخته است که پیش روی ما وجود دارد. من با اجازه از روح استاد می‌خواهم این نگاه را وام بگیرم و بگویم ما همه زنجانی و خاوری هستیم، میزان برداشت ما کم و زیاد می‌شود.

یکی دستش می‌رسد و فلان صندوق را صندوق خانه منزل می‌داند، یکی بیت المال را با جیب خود یکی می‌پندارد، یکی هم دستش می‌رسد که از کار بزند و در زمان اداری کار شخصی کند. یکی هم همه دسترسی اش به اموال عمومی، اتوبوس است که سوار می‌شود. وقتی کارت نمی‌زند و کرایه اش را حساب نمی‌کند، اگر توان بیشتری می‌داشت هم به همین شکل رفتار می‌کرد. بعد این هم اگر دستش برسد می‌شود تجسم ضرب المثل «تخم مرغ دزد، شتردزد می‌شود.» مگر نشدند؟ آن‌ها که شهره آفاق شدند در اختلاس از پله اول شروع کرده اند. هیچ کس نمی‌تواند به پشت بام برسد مگر اینکه پله‌های نردبان را یکی، یکی زیر پا بگذارد.

اینکه در آموزه‌های دینی بر پیشگیری از گناهان کوچک تأکید می‌شود به این خاطر است که راه را برای ارتکاب گناهان کبیره باز می‌کند. دقیقا همین موضوع به ذهنم آمد. وقتی راننده زحمت کش اتوبوس، صدایش را بیرون فرستاد که؛ پسرجان! صبح که پیاده شدی، کارت نزدی، الان هم! پسر جوان نشنیده می‌گیرد. انگار هندزفری که در گوش دارد نمی‌گذارد صدای راننده را بشنود. صدای راننده که بلندتر می‌شود، هندزفری را از گوش در می‌آورد و با لبخند می‌گوید: شارژ ندارم! «پول که داری؟» راننده را، اما با رفتن بی جواب می‌گذارد. مثل او را هم کم نمی‌بینیم این روز‌ها که خیلی طبیعی سوار می‌شوند، کارت نمی‌زنند و طبیعی نماتر پیاده می‌شوند. جالب است که برخی از همین‌ها در مدتی که سوارند، دیگران را به حق خوری متهم می‌کنند! حواسشان نیست که خود یک بابک زنجانی هستند به ارزش یک هزار تومان.

بله، یک نفر به اندازه هزینه یک سفر شهری دریغ می‌کند یکی هم به اندازه سفر دور دنیا یکی هم همه دنیا. بیماری، اما یکی است. بیشتر مردم، اما چنین نیستند. یادم هست، وقتی سفر‌ها در یک شهر دیگر کارتی شده بود، پیرمرد روستایی که سواد نداشت و شیوه کارکرد کارت را نمی‌دانست، مسیر را پیاده می‌رفت، اما حاضر نبود از خدماتی استفاده کند که نمی‌تواند هزینه اش را بپردازد. آن جوان را که می‌بینم، یاد آن پیرمرد که می‌افتم با خود می‌گویم کاش این جوان به فهم آن پیرمرد می‌رسید. دنیا با وجود مردمانی، چون آن پیرمرد، جای بهتری برای زندگی است تا کسانی که در زمین زنجانی و خاوری تمرین می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->