به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید محمد موسوی خاطر نشان کرد: در نیمه شمالی کلان شهر مشهد بیمارستان هاشمی نژاد تنها مجموعه درمانی، دولتی و دانشگاهی با تعرفههای دولتی محسوب میشود و بدین منظور مصدومان سوانح ترافیکی و ... برای درمان به این مرکز ارجاع میشوند.
وی تصریح کرد: البته این آمار فقط بخشی از مراجعان به اورژانسهای سوانح و مرکزی به شمار میرود؛ در حالیکه بخش عمدهای از مراجعین آن دستهای هستند که به صورت شخصی به این مرکز درمانی انتقال پیدا میکنند.
رییس بیمارستان هاشمینژاد اظهار کرد: با توجه به موقعیت مکانی بیمارستان هاشمینژاد و نزدیکی به جاده کمربندی مشهد، تراکم جمعیتی این منطقه، گستره دامنه مناطق حاشیه شهر مشهد و مصدومین جادهای شهرستان سرخس، کلات، میامی، و مجاورت با حرم مطهر از دلایل حجم بالای مراجعه به این مرکز است که تقریبا ۳۷ درصد حجم مصدومین ترافیکی را دربر خواهد داشت.
دکتر موسوی با بیان اینکه به منظور گسترش خدمات به ساکنان این منطقه، ساخت بیمارستان جدید شهید هاشمی نژاد در دستور کار قرار گرفته است اظهار کرد: با بهره برداری از این مرکز گام موثری در توسعه خدمات درمانی و همچنین مصدومان اورژانسی برداشته خواهد شد.
وی با بیان اینکه پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد در قالب ۳۲۰ تخت بستری در هفت بلوک و ۳۴ هزار متر مربع زیر بنا در حال ساخت است خاطر نشان کرد: در این پروژه تمامی بخشهای مورد نیاز منطقه از جمله زنان، اطفال، داخلی، اعصاب، اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی، داخلی مغز و اعصاب و کت لب در آن در نظر گرفته شده است.
رییس بیمارستان شهید هاشمی نژاد افزود: در پروژه بیمارستان شهید هاشمی نژاد ۱۳ اتاق عمل طراحی شده است که دو اتاق عمل اختصاص به زنان دارد.
دکتر موسوی، استاندارد شدن فضای بیمارستان، افزایش ۹۰ تا ۱۰۰ متر برای هر تخت بستری، افزایش ۷۰ تخت بستری، افزایش تعداد اتاقهای عمل، ایجاد بخش آنژیوگرافی قلب و افزایش چارت تشکیلاتی را از جمله ویژگیهای بارز پروژه جدید بیمارستان شهید هاشمی نژاد برشمرد.