پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم علت لغو کنسرت محسن یگانه چه بود؟ + فیلم «فرصت»، برنامه‌ای برای نقد تولیدات شبکه خانگی + زمان پخش
سرخط خبرها

رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»

  • کد خبر: ۱۴۷۵۳۱
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»
با حضور جمعی از اعضای انجمن ادبیات داستانی سمر، از ویژه نامه ۱۴۰۱ این انجمن رونمایی شد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، این ویژه نامه شامل تولیدات ۳۱ نفر از اعضای این انجمن است که به همت «مهرداد دبیری» و توسط انتشارات آیین تربیت روانه بازار نشر شده است. کتاب شامل ۷ فصل سخن سردبیر، معرفی رمان، آموزش، عکس نوشت ها، هشت نوشت در سمر، از سمر تا ثمر و برنامه های پیش رو است که در ۲۰۰ صفحه مصور و با قطع خشتی صفحه آرایی شده است. 

ویژه نامه ای از فعالیت های کرونایی

در حاشیه این مراسم «مهرداد دبیری» دبیر انجمن ادبیات داستانی سمر به شهرآرانیوز گفت: ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی سمر شامل تولیدات نویسندگان انجمن سمر در دوره کرونا است و برخی از تولیدات اعضا طی ۲ سال فراگیری بیماری، در این مجموعه گرآوری شده است.

وی درباره انجمن ادبی سمر نیز خاطرنشان کرد: «سمر» به معنای «داستان» و «افسانه» است. انجمن ادبیات داستانی سمر از سال ۱۳۹۵ تاسیس شد و کار خود را با کارگاه های داستان نویسی «علی اکبر ترابیان» آغاز کرد. در ادامه، انجمن گسترش پیدا کرد و مجوز خود را از اداره کل ارشاد نیز اخذ کرد.

دبیری افزود: این انجمن دارای یک معاونت آموزشی است که ذیل فعالیت های آن، آموزش داستان نویسی از مبتدی تا پیشرفته و در سبک های مختلف ارائه می شود. کلاس های این انجمن در رده های سنی ۶ تا ۹ سال، ۹ تا ۱۴ سال و بزرگسال برگزار می شود و در رده بزرگسال نیز شامل طیف متنوع سنی از علاقمندان به حوزه داستان نویسی است.

وی در ادامه گفت: تعدادی از اعضای این انجمن نیز طی سال های فعالیت ادبی خود، جوایز متعددی را از جشنواره های مختلف ملی و استانی اخذ کنند. از تولیدات اعضای این انجمن در حوزه داستان کوتاه، رونمایی های متعدد صورت گرفته و تولیدات از داستان کوتاه به داستان بلند و رمان و کاریکلماتور و نمایشنامه نیز گسترش پیدا کرده است.
 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->