ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»

  • کد خبر: ۱۴۷۵۳۱
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»
با حضور جمعی از اعضای انجمن ادبیات داستانی سمر، از ویژه نامه ۱۴۰۱ این انجمن رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این ویژه نامه شامل تولیدات ۳۱ نفر از اعضای این انجمن است که به همت «مهرداد دبیری» و توسط انتشارات آیین تربیت روانه بازار نشر شده است. کتاب شامل ۷ فصل سخن سردبیر، معرفی رمان، آموزش، عکس نوشت ها، هشت نوشت در سمر، از سمر تا ثمر و برنامه های پیش رو است که در ۲۰۰ صفحه مصور و با قطع خشتی صفحه آرایی شده است. 

ویژه نامه ای از فعالیت های کرونایی

در حاشیه این مراسم «مهرداد دبیری» دبیر انجمن ادبیات داستانی سمر به شهرآرانیوز گفت: ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی سمر شامل تولیدات نویسندگان انجمن سمر در دوره کرونا است و برخی از تولیدات اعضا طی ۲ سال فراگیری بیماری، در این مجموعه گرآوری شده است.

وی درباره انجمن ادبی سمر نیز خاطرنشان کرد: «سمر» به معنای «داستان» و «افسانه» است. انجمن ادبیات داستانی سمر از سال ۱۳۹۵ تاسیس شد و کار خود را با کارگاه های داستان نویسی «علی اکبر ترابیان» آغاز کرد. در ادامه، انجمن گسترش پیدا کرد و مجوز خود را از اداره کل ارشاد نیز اخذ کرد.

دبیری افزود: این انجمن دارای یک معاونت آموزشی است که ذیل فعالیت های آن، آموزش داستان نویسی از مبتدی تا پیشرفته و در سبک های مختلف ارائه می شود. کلاس های این انجمن در رده های سنی ۶ تا ۹ سال، ۹ تا ۱۴ سال و بزرگسال برگزار می شود و در رده بزرگسال نیز شامل طیف متنوع سنی از علاقمندان به حوزه داستان نویسی است.

وی در ادامه گفت: تعدادی از اعضای این انجمن نیز طی سال های فعالیت ادبی خود، جوایز متعددی را از جشنواره های مختلف ملی و استانی اخذ کنند. از تولیدات اعضای این انجمن در حوزه داستان کوتاه، رونمایی های متعدد صورت گرفته و تولیدات از داستان کوتاه به داستان بلند و رمان و کاریکلماتور و نمایشنامه نیز گسترش پیدا کرده است.
 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->