تصویرسازی دیجیتال حسن روح‌الامین برای شعر رهبر انقلاب + عکس مجموعه ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد دبیر بیست‌و‌دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران منصوب شد لیلا حاتمی با «مسیر باد» به ونیز می‌رسد؟ «پرویز خان» سینما آنلاین + زمان اکران آنلاین سریال «رخنه» کلید خورد تولید فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر اکران فیلم سینمایی «مست عشق» در ۶ سینمای مشهد از فردا (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تیزر ماجرای تیراندازی به «کنجی ژیراک» ستاره موسیقی پاپ فرانسه محل برگزاری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ مشخص شد ماجرای تغییر در قوانین فصل آینده جوایز اسکار فصل دوم «آقای قاضی» در شبکه دو + زمان پخش خاطره‌ای از جنس صدا | یادی از شهلا ناظریان، دوبلور پیشکسوت که ۲ سال پیش در چنین روزی درگذشت فیلم سازی در مشهد جاده یک طرفه است | گفتگو با سعید ولی زاده، فیلمساز مشهدی آشنایی با برخی شخصیت‌های ماندگار ویلیام شکسپیر + عکس داستان‌هایی از ذهن آشفته انسان امروزی | گپی با نویسنده «گالری یک ذهن درهم» درباره این مجموعه داستان و حال و هوای آن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ لغو جایزه انجمن قلم آمریکا در اعتراض به انفعال درقبال مردم غزه
سرخط خبرها

رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»

  • کد خبر: ۱۴۷۵۳۱
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۸
رونمایی از ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی «سمر»
با حضور جمعی از اعضای انجمن ادبیات داستانی سمر، از ویژه نامه ۱۴۰۱ این انجمن رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این ویژه نامه شامل تولیدات ۳۱ نفر از اعضای این انجمن است که به همت «مهرداد دبیری» و توسط انتشارات آیین تربیت روانه بازار نشر شده است. کتاب شامل ۷ فصل سخن سردبیر، معرفی رمان، آموزش، عکس نوشت ها، هشت نوشت در سمر، از سمر تا ثمر و برنامه های پیش رو است که در ۲۰۰ صفحه مصور و با قطع خشتی صفحه آرایی شده است. 

ویژه نامه ای از فعالیت های کرونایی

در حاشیه این مراسم «مهرداد دبیری» دبیر انجمن ادبیات داستانی سمر به شهرآرانیوز گفت: ویژه نامه انجمن ادبیات داستانی سمر شامل تولیدات نویسندگان انجمن سمر در دوره کرونا است و برخی از تولیدات اعضا طی ۲ سال فراگیری بیماری، در این مجموعه گرآوری شده است.

وی درباره انجمن ادبی سمر نیز خاطرنشان کرد: «سمر» به معنای «داستان» و «افسانه» است. انجمن ادبیات داستانی سمر از سال ۱۳۹۵ تاسیس شد و کار خود را با کارگاه های داستان نویسی «علی اکبر ترابیان» آغاز کرد. در ادامه، انجمن گسترش پیدا کرد و مجوز خود را از اداره کل ارشاد نیز اخذ کرد.

دبیری افزود: این انجمن دارای یک معاونت آموزشی است که ذیل فعالیت های آن، آموزش داستان نویسی از مبتدی تا پیشرفته و در سبک های مختلف ارائه می شود. کلاس های این انجمن در رده های سنی ۶ تا ۹ سال، ۹ تا ۱۴ سال و بزرگسال برگزار می شود و در رده بزرگسال نیز شامل طیف متنوع سنی از علاقمندان به حوزه داستان نویسی است.

وی در ادامه گفت: تعدادی از اعضای این انجمن نیز طی سال های فعالیت ادبی خود، جوایز متعددی را از جشنواره های مختلف ملی و استانی اخذ کنند. از تولیدات اعضای این انجمن در حوزه داستان کوتاه، رونمایی های متعدد صورت گرفته و تولیدات از داستان کوتاه به داستان بلند و رمان و کاریکلماتور و نمایشنامه نیز گسترش پیدا کرده است.
 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->