دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب و سوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس
سرخط خبرها

عنابستانی: کم‌درآمد‌ها با عملکرد سلیقه‌ای بانک‌ها از دریافت وام خرد محروم شدند

  • کد خبر: ۱۴۷۸۵۸
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۴
عنابستانی: کم‌درآمد‌ها با عملکرد سلیقه‌ای بانک‌ها از دریافت وام خرد محروم شدند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت:  تا زمانی که بانک‌ها سلیقه‌ای در ارائه وام عمل کنند و دست از بنگاه‌داری برندارند این مشکلات حل نخواهد شد و اغلب مردم در این شرایط سخت اقتصادی از حداقل تسهیلات بانکی نیز برخوردار نمی‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر عنابستانی با تاکید بر رفع مشکلات اقتصادی خانوار‌ها و لزوم تلاش بیشتر مسئولان برای خدمت به مردم گفت: بدیهی است تیم اقتصادی دولت، برای حل مسائل اقتصادی و دستیابی به رفاه خانوار‌ها باید برنامه منسجم و هماهنگ اقتصادی داشته باشد، اما طبیعتا بخشی از مشکلات اصطلاحا باید اورژانسی مورد توجه قرار بگیرد و نیاز به برنامه کوتاه مدت دارد.

وی ادامه داد: بطور مثال یک زوج جوان و یک خانوار مستاجر برای اجاره مسکن و پرداخت ودیعه مسکن یا یک خانوار که مریض دارند برای تامین مخارج عمل جراحی، نیاز به منابع فوری دارند و نمی‌توان به آن‌ها گفت؛ لطفا چندماه منتظر باشند تا وام خرد به آن‌ها ارائه شود بنابراین باید بانک‌ها نهایت همکاری را با مردم داشته باشند.

عنابستانی افزود: طببعتا بانک‌های کشور علاوه بر وظایف تخصصی و اقتصادی باید به وظایف حاکمیتی و اجتماعی نیز در حد توان در این شرایط توجه کنند البته منظور بنده از لزوم همکاری بانک‌ها با مردم در ارائه وام خرد، این نیست که منابع را هبه کنند، اما نکته و گلایه مردم و نمایندگان این است شروطی مانند لزوم معرفی ضامن کارمند رسمی دولت، عدم پذیرش ضامن بازنشسته، معدل حساب مطلوب و... قابل تامل بوده و از توان بسیاری از متقاضیان کم درآمد خارج است و نتیجه آن این است بسیاری از مردم با مراجعه به بانک‌ها به دلیل سختگیری و موانع، دست خالی بر می‌گردند.

نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب و داورزن در مجلس افزود: مدیران شعب بانک‌ها باید تدابیری برای تسهیل امور و خدمت به مردم اتخاذ کنند بطور مثال الان یک خانوار چهار نفره بالای یک میلیون تومان در ماه یارانه دریافت می‌کند یا اندکی دارایی از سهام یا طلا یا یک خودرو و زمین دارند که بانک‌ها می‌توانند از ظرفیت‌های مذکور به عنوان ضمانت استفاده کنند تا گره‌ای از کار یک خانواده بگشایند.

عنابستانی ادامه داد: با وجود اینکه سیستم بانکی قرار بود پرداخت وام تا ۱۰۰ میلیون تومان را بدون ضامن و بر حسب اعتبارسنجی ارائه دهد، اما این موضوع در عمل اجرا نمی‌شود و حتی ضمانت کارکنان قراردادی و بخش خصوصی برای وام خرد را قبول ندارند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: تا زمانی که بانک‌ها سلیقه‌ای در ارائه وام عمل کنند و دست از بنگاه داری برندارند این مشکلات حل نخواهد شد و اغلب مردم در این شرایط سخت اقتصادی از حداقل تسهیلات نیز برخوردار نمی‌شوند. وزارت اقتصاد و بانک مرکزی برای رفع موانع وام گیرندگان خرد و تولیدکنندگان و خروج بانک‌ها از بنگاهداری اقدام جدی انجام دهد.

عنابستانی گفت: براساس گزارش‌ها مجموع وام‌های خرد در مقایسه با میزان تسهیلات کلان بانکی قابل توجه نیست این در حالی است همین وام‌های خرد مشکلات روزمره بخش قابل توجهی از خانوار‌های نیازمند را حل می‌کند. طبیعتا این انتظار وجود دارد مدیریت جدید بانک مرکزی در کنار اهداف مهمی مانند مهار تورم، تقویت پول ملی، بحث مشکل مردم در خصوص ضمانت وام‌های خرد بانکی و مسائل بانکی تولید کنندگان را مورد رسیدگی قرار دهد.

این نماینده مردم در مجلس با تاکید بر لزوم تسهیل ارائه وام ازدواج گفت: باید مدیران بانکی حتی در سطح مسئول شعبه شهرستان، که عملکرد مناسبی دارد و با ابتکارات توانسته روش‌های منطقی برای تسهیل امور به کار ببرد تشویق شوند و با مدیران بانکی که رفتار سلیقه‌ای و تبعیض آمیز دارند برخورد شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->