گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان چشم‌انداز مشهد ۱۴۰۴، توسعه پایدار با حمایت از حمل‌ونقل عمومی ایمان فرهمندی: عملکرد مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل و عمران در ۲۰ روز اخیر جهادی بود تردد نیم میلیون خودرو در پارکینگ‌های تحت مدیریت شهرداری مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ قلندر شریف: فاز اول بوستان «جهان شهر» در بهار ۱۴۰۴ به بهره برداری می‌رسد رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴، سال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و اولویت‌دار است مدیرکل راه‌آهن خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد قطار‌های مسافری کشور در نوروز ۱۴۰۴، در مسیر‌های منتهی به مشهد تردد کردند درباره مجسمه‌های قدیمی ساخته شده توسط غلامرضا رحیم‌زاده‌ارژنگ | تندیس‌های گم‌شده آقای ارژنگ بازدید بیش از ۱۳ هزار نفر از خانه داروغه مشهد در نوروز ۱۴۰۴ تأکید عضو شورای اسلامی شهر مشهد بر اتمام عملیات حفاری خطوط مترو در سال ۱۴۰۴ اسکان موقت و اضطراری بیش از ۹۲ هزار نفر در مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به حال و هوای شهر مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | بهار تمام عیار عزم مدیریت شهری برای زمینه‌سازی و تحقق «سرمایه‌گذاری برای تولید» پایان باشکوه نورنما در مشهد | خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد: ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد

  • کد خبر: ۱۴۸۵۱۸
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد: ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توسعه زیرساخت بانوان در جلسه کمیسیون عمران را درخواست کردیم تا ردیف توسعه زیرساخت بانوان ایجاد شود. این موارد جز کار‌هایی است که‌ وظیفه ماست.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در دومین اجلاس بانوان عضو شورای اسلامی شهر‌های کشورکه امروز ۱۳ بهمن ماه در شهر مشهد در حال برگزاری است، اظهار کرد: من در چهار معاونت شهرداری کار کردم و به واسطه این فعالیت‌ها وجود خلا در حوزه زنان را حس کردم لذا در بدو ورود به شورای شهر، کمیسیون بانوان را ایجاد کردم، زیرا بیش از ۵۰ درصد جمعیت جامعه را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

به گفته وی، ساختار‌های متناسب با زنان باید در شهرداری‌های کشور شکل گیرد و بودجه متناسب با آن‌ها را نیز درنظر بگیریم.

وی افزود: گفتمان به معنای تعالی زیست پذیر شهر برای زنان و خانواده است. حوزه بانوان و خانواده باید همه معاونت‌ها ضریب نسبت داشته باشند، زیرا ما در گذشته فضا و اندرونی خود را داشتیم، اما امروزه نداریم و این امر باید در سرانه شهری دیده شود. برش بودجه در بخش ساختار، برنامه و بودجه با همراهی خانم قاسم پور برای اولین بار در کشور ایجاد شده است و برنامه شهرداری‌ها که چهار ساله نوشته می‌شود توجه ویژه داشت.

رئیس کمیسیون بانوان ادامه داد: نکته بعدی در سخت‌افزار‌ها است یعنی توسعه زیرساخت بانوان در جلسه کمیسیون عمران را درخواست کردیم تا ردیف توسعه زیرساخت بانوان ایجاد شود. این موارد جزو کار‌های است که‌ وظیفه ماست.

وی با اشاره به حضور خیرین در همه صحنه‌ها گفت: توسعه زیرساخت و بازار تخصصی عفاف و حجاب مراکز رویش از دیگر اقداماتی است که در شهر مشهد انجام شد. در حوزه نرم که گفتمان است برنامه ماتریس مخاطب زنان را تشکیل و قرار است، ماتریس زنان برای زنان، جوانان و ... برنامه‌هایی خواهیم داشت. همچنین طرح باهم برای زوجین صدای پای زندگی برای زنان باردار و‌... در حال برگزاری است.

سلیمی خاطرنشان کرد: در نشست بانوان عضو شورا‌های اسلامی شهر‌های کشور، ۶۰ نفر از بانوان شرکت خواهند داشت و امیدواریم که بتوانیم دستاورد‌های سازنده‌ای را در حوزه‌های ماموریتی بانوان و خانواده کسب کنیم.

برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم

همچنین در این اجلاس، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم و الگو‌های استفاده شده باید بازاندیشی شود.

وی اظهار کرد: خوشبختانه شهردای‌ها از نهاد خدماتی در حال فاصله گرفتن هستند و به عنوان نهاد اجتماعی مطرح می‌شوند.

وی افزود:همه خواهران در شهر‌های مختلف تجاربی در حوزه بانوان دارند و شهرداری تهران می‌تواند در این زمینه کمک کند. ما باید وارد مرحله‌ای شویم که تمام اقدامات با رویکرد بازاندیشی و آسیب شناسی مجدد مورد بررسی قرار بگیرد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای اجرایی شدن اقدامات حوزه زنان وخانواده به ساختار متناسب نیاز داریم و الگو‌های استفاده شده باید بازاندیشی شود. همچنین در حوزه دختران و زنان در معرض آسیب نیز باید گفتگو‌هایی انجام شود و با تعامل موثر باید به دنبال این باشیم که طی دو سال و نیم خدمت به اقدام مشترک برسیم.

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->