رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر خارجه طالبان از پاکستان خواست درباره انفجار پیشاور اتهام‌زنی نکند

  • کد خبر: ۱۴۸۶۷۸
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۴
  • ۱
وزیر خارجه طالبان از پاکستان خواست درباره انفجار پیشاور اتهام‌زنی نکند
امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان افغانستان، از پاکستان خواست که حمله به پیشاور را با دقت بررسی کرده و حکومت طالبان را ملامت نکند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ این مقام ارشد طالبان در جریان سخنرانی در مراسم افتتاح یک مرکز ترک اعتیاد در کابل، گفت: «امیدوارم که دولت پاکستان برف خود را بر بام دیگران نیندازد و مشکلاتش را در خانه خود حل کند.»

وزیر خارجه طالبان افغانستان به پاکستان توصیه کرد که انفجار اخیر در مسجدی در پیشاور را دقیق بررسی کنند و انگشت ملامت را به سوی افغانستان دراز نکند. امیرخان متقی گفت: «این منطقه در جنگ، با باروت و انفجار آشناست و امکان ندارد که یک جلیقه [انتحاری] یا بشکه بمب این همه تخریب در پی داشته باشد.»

او افزود که طی دو دهه اخیر ندیده است که انفجار جلیقه انتحاری‌ بتواند سقف یک مسجد را فرو بریزد.

امیرخان متقی مدعی شد که افغانستان مرکز «تروریسم» در منطقه نیست و گفت: «اگر کسی می‌گوید که افغانستان مرکز تروریسم است، به اصطلاح آن‌ها وقتی می‌گویی که تروریسم مرز ندارد، اگر این تروریسم در افغانستان می‌بود، به چین، تاجیکستان، ازبکستان و ایران هم سرایت می‌کرد، اما این کشورها امن هستند و افغانستان هم امن است.»

او از پاکستان خواست که با حکومت طالبان راه همکاری در پیش گیرد و افزود: «بنابراین با یکدیگر همکاری کنیم و دست برادری بدهیم و اتهام نبندیم و بذر دشمنی نکاریم.»

در انفجار اخیر در مسجدی در پیشاور، بیش از ۱۰۰ نمازگزار، از جمله شمار کثیری از نیروهای پلیس پاکستان، کشته شدند. گروه «تحریک طالبان پاکستان» دست داشتن در این حمله را رد کرد.

پس از انفجار سال ۲۰۱۴ میلادی، این مرگبارترین رویداد «تروریستی» در پاکستان بوده است.

مقام‌های پاکستانی ادعا می‌کنند که «تروریست‌ها» در خاک افغانستان مقر و پایگاه دارند و حملات به پاکستان را در آنجا سازماندهی می‌کنند. آنان از حکومت طالبان خواسته بودند که با گروه تحریک طالبان پاکستان مبارزه کند، اما طالبان این درخواست را نپذیرفت و توصیه کرد که دولت پاکستان با این گروه مذاکره کند.

طالبان حضور طالبان پاکستان و گروه‌های «تروریستی» را در افغانستان انکار می‌کند.

با پادرمیانی حکومت طالبان افغانستان، چندین دور گفت‌وگوهای صلح میان حکومت پاکستان و گروه «تحریک طالبان» این کشور در شرق افغانستان برگزار شد و به آتش‌بس کوتاهی انجامید، اما این آتش‌بس در نوامبر ۲۰۲۲ نقض شد. پس از آن، تحریک طالبان پاکستان حملات خود را شدت بخشید و به نیروهایش دستور داد که حمله به نظامیان را از سر گیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۱/۱۴
0
0
شریعت را توضیح دهید یک کتاب شریعت مکتوب کنید و اسمش را شریعت طالبانی بگذارید نه شریعت اسلام .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->