احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم
سرخط خبرها

دستور قالیباف به کمیسیون عمران: بر روند خدمات‌رسانی به زلزله‌زدگان خوی نظارت کنید+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۸۸۲۸
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۵
دستور قالیباف به کمیسیون عمران: بر روند خدمات‌رسانی به زلزله‌زدگان خوی نظارت کنید+ فیلم
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به زلزله خوی، گفت: این روز‌ها مردم عزیزمان در خوی در سرمای شدید دچار خسارت‌های ناشی از زلزله شده‌اند، مدیران اجرایی در حال تلاش برای حل مسائل آن‌ها هستند که امیدوارم این تلاش‌ها سرعت بیشتری گرفته و از کمیسیون عمران می‌خواهم بر روند خدمات رسانی به مردم نظارت جدی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۶ بهمن‌ماه) مجلس در نطق پیش از دستور خود، گفت: در آستانه چهل و چهارمین سالروز پیروزی باشکوه انقلاب اسلامی، فرا رسیدن دهه مبارک فجر را به ملت سرافراز ایران اسلامی تبریک و تهنیت می‌گویم و به روح پرفتوح امام راحل (ره) که رهبر و مرشد حرکت تاریخی ملت ایران در راه کسب استقلال، آزادی و برپایی جمهوری اسلامی بودند درود می‌فرستم. ان شاء الله امروز به همراه نمایندگان برای تجدید میثاق به مرقد مطهر حضرت امام مشرف می‌شویم و نکاتی را در آنجا ذکر خواهم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی میلاد بابرکت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر را به همه شیعیان اهل‌بیت و پدران ایران عزیزمان تبریک گفت و افزود: امیدوارم همه ما از پیروان راستین این صراط مستقیم باشیم.

رئیس قوه مقننه کشورمان یادآور شد: این روز‌ها مردم عزیزمان در شهرستان خوی در سرمای شدید دچار خسارت‌های ناشی از زلزله شده‌اند، مدیران اجرایی در حال تلاش برای حل مسائل آن‌ها هستند که امیدوارم این تلاش‌ها سرعت بیشتری گرفته و از کمیسیون عمران می‌خواهم بر روند خدمات رسانی به مردم نظارت جدی داشته باشد.

وی با تشریح گزارش حضور هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در هفدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمانی کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی، گفت: اتحادیه بین المجالس اسلامی به جهت نقش تاسیسی جمهوری اسلامی در همگرایی کشور‌های مسلمان همواره یکی از اولویت‌های فعالیت خارجی مجلس شورای اسلامی بوده است.

قالیباف ادامه داد: در اجلاس الجزایر، ۱۸ رئیس مجلس و ۴۰ هیات از مجالس کشور‌های اسلامی حضور داشتند که در این حضور ۲ روزه فرصت ملاقات تفسیری دوجانبه با ۷ هیات موثر حاضر در اجلاس فراهم شد و در این اجلاس ابتکار همکاری کشور‌های اسلامی برای پیشبرد صلح و پیشرفت را ارائه کردم که مورد استقبال قرار گرفت، همچنین به طور یکصدا اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در کرانه باختری را محکوم کردیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اتفاق مهم دیگر در این اجلاس وحدت کشور‌های اسلامی در برابر اقدامات کشور‌های اروپایی علیه کشور‌های اسلامی بود به گونه‌ای که اهانت به مقدسات اسلامی از جمله قرآن کریم و حتی رهبران اسلامی در کشور‌های اروپایی در قطعنامه‌های صادر شده محکوم شد و مجالس کشور‌های اسلامی با قاطعیت، مداخله پارلمان اروپا در مسائل داخلی کشور‌های مسلمان از جمله مسائل کشورمان را رد کردند، امیدواریم کشور‌های اسلامی با وحدت و همدلی با توجه به ظرفیت‌های بزرگ و متنوع خود بیش از گذشته در جهت ایجاد قدرتی جدید در نظم جدید جهانی حرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->