شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

نخستین نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۹۱۸۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۲
نخستین نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد برگزار شد
نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد نخستین جلسه خود را با تمرکز بر چهار موضوع عدالت، مهاجرت، جمعیت و هویت در نسبت با شهر مشهد برگزار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی،نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست که در ساختمان شورای شهر مشهد برگزار شد، با تاکید بر لزوم طرح دقیق موضوعات مهم و عینی در این نشست‌ها اظهار کرد: موضوعات طرح شده دراین جلسه یعنی عدالت، هویت، مهاجرت و جمعیت مسائل و محتوای زیادی را شامل می‌شود. همچنین لازم است چنین جلساتی خروجی محور برگزار شود. 

وی اضافه کرد: به عقیده من در مدیریت مسائل فرهنگی شهر باید یک گام به عقب برداشت و عرصه را برای مردم باز کرد تا آنان کار‌ها را به دست گیرند. از همین رو سیاست ما فاصله گرفتن از عرصه اجراست. در حال حاضر مدیریت شهری مشهد ۳۱۶ خدمت به شهروندان ارائه می‌کند که لازم نیست چنین تعددی از خدمات را ارائه نماید، چون خود شهروندان خیلی از این خدمات را به تنهایی پیش می‌برند. آیا مگر پیش از شکل گرفتن نهاد شهرداری، مردم در مراسم عزا شهر را سیاه پوش نمی‌کردند؟ از همین رو است که به اعتقاد ما وظیفه مدیریت شهری محدود به پشتیبانی و نظارت است.
 
ناصحی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهمی که در مدیریت شهری باید به آن توجه کرد، مسائل اجتماعی شهر مشهد است. برای حل و فصل این مسائل لازم بود که سلسله نشست‌هایی با نخبگان اجتماعی برگزار شود. از همین رو این جلسه به عنوان نخستین جلسه از این سلسله نشست‌ها برگزار و نظرات خوبی هم در آن مطرح شد. انتظارات مدیریت شهری هم از این نخبگان به ایشان اعلام شد. تلاش می‌شود با برنامه ریزی دقیق تری که توسط معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد صورت می‌گیرد، این جلسات با وسعت و زمان بیشتری ادامه پیدا کند.
 
عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: همچنین براساس مصوبه شورای اسلامی شهر قرارگاه شهید سلیمانی مکلف است موضوعات طرح شده را به صورت قرارگاهی دنبال کند. البته باید توجه داشت شهرداری تنها سازمان مسئول در حوزه مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیست. در حال حاضر هماهنگی خوبی بین شهرداری و دستگاه‌های متولی در این زمینه وجود دارد و به نظر می‌رسد برخی از مسائل اجتماعی تا حدودی کاهش پیدا کرده، ولی تلاش می‌کنیم این مسائل به طور کامل حل شود.
 

الزامات کاهش تصدی گری مدیریت شهری بررسی و روشن شود

حسین باغگلی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی در مدیریت مسائل به روش اجرا در حل مسائل باز می‌گردد. در حقیقت خیلی اتفاق می‌افتد که مسئولان در یکسری از موضوعات با یکدیگر تفاهم دارند، ولی در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی مانند شهرداری برخی روند‌های اجرایی تثبیت شده و این معضلی است که مسئولان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. 
 
وی اضافه کرد: به طور دقیق‌تر مساله اصلی چگونگی روش‌های حل مسائل است. این موضوع شاید به این دلیل باشد که معمولا افراد به طرح مسائل نظری علاقه بیشتری دارند، اما هنگامی که پای عمل به میان کشیده می‌شود، افراد بعضا خلاف تئوری‌ها عمل می‌کنند. در حقیقت خیلی جا‌ها الگو‌های اجرایی ما غلط است. از همین رو مدیریت شهری برای بررسی همین روند‌های اجرایی نیازمند همراهی و کمک نخبگان است. امروز شورای شهر به ما تکلیف کرده که از تصدی گری دست برداریم. باید دید از نظر نخبگان الزامات چنین موضوعی چیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->