آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تامین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است
سرخط خبرها

در اعتراض به قرآن سوزی | نیروهای طالبان پرچم سوئد را با آرپی‌جی هدف گرفتند

  • کد خبر: ۱۴۹۴۳۸
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۰
در اعتراض به قرآن سوزی | نیروهای طالبان پرچم سوئد را با آرپی‌جی هدف گرفتند
براساس یک ویدیو که در فضای مجازی منتشر شده، نیروهای طالبان در شهر قندهار در جنوب افغانستان در واکنش به اقدام یک سیاستمدار سوئدی در هتک حرمت قرآن کریم، با نصب یک پرچم سوئد به سمت آن تیراندازی و در نهایت با شلیک آر.پی.جی آن را منفجر می‌کنند!

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نوشته روزنامه دیلی میل، اواخر ماه ژانویه، اقدام راسموس پالودان، یک فعال راست افراطی سوئد با مجوز مقامات این کشور در هتک حرمت قرآن کریم با آتش زدن این کتاب آسمانی مقابل سفارت ترکیه در شهر استکهلم، خشم جهان اسلام را برانگیخت.

در ویدیویی که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده، گروهی از اعضای طالبان در افغانستان با فاصله در مقابل یک پرچم سوئد که روی یک دیوار نصب شده، ایستاده و به سمت آن شلیک می‌کنند.

در ادامه یکی از این افراد به سمت این پرچم نصب شده در مجاورت یک ساختمان، آر.پی.جی شلیک کرده و آن را منفجر می‌کند.

افراد این گروه سپس به سمت تکه‌های باقی مانده از پرچم سوئد رفته و یکی از آنها تکه‌ای بر جای مانده از پرچم را به دست گرفته و اسلحه‌اش را به سمت آن نشانه می‌رود.

روز 27 ژانویه هزاران افغان با برپایی تظاهراتی خشمشان را از قرآن‌سوزی در سوئد ابراز کردند.

به گفته خالد زادران، یک سخنگوی پلیس افغانستان، شهروندان کابل در بخش‌های مختلفی از این شهر در تظاهرات شرکت کردند.

چند روز پیش نیز طبق اعلام یک سخنگوی فرمانداری ولایت بدخشان در شمال افغانستان، هزاران تن بعد از برگزاری نمازجمعه در این استان دست به تظاهرات زدند.

وزارت امور خارجه دولت طالبان در افغانستان چند روز قبل از دولت سوئد خواست عامل این هتک حرمت را مجازات کرده و جلوی اجرای اقدامات مشابه را در آینده بگیرد.

پالودان که یک افراطی با سابقه حکم محکومیت قضایی و برخوردار از تابعیت کشورهای دانمارک و سوئد است، اقدام اهانت آمیز خود را درنزدیکی  یک مسجد مقابل سفارت ترکیه در شهر کپنهاگ تکرار کرد.

او گفته این کار را هر روز تا زمانی که سوئد در ائتلاف ناتو پذیرفته شود، تکرار می‌کند.

هتک حرمت قرآن در استکهلم در بحبوحه تیرگی روابط بین سوئد و ترکیه پس از تصمیم آنکارا برای تاخیر ایجاد کردن در پیوستن سوئد به ناتو اتخاذ شد.

برپایی تظاهرات تحریک آمیز در سوئد، تلاش این کشور برای پیوستن به این ائتلاف امنیتی را به خطر انداخته است.

سوئد و فنلاند از زمان حمله روسیه به اوکراین به دنبال عضویت در ناتو رفته‌اند، اما نامزدی آنها برای پیوستن به این ائتلاف باید توسط تمامی 30 کشور عضو ناتو تصویب شود.

دو کشور اسکاندیناوی همچنان نتوانسته‌اند آرای مثبت ترکیه و مجارستان را برای نامزدی خود کسب کنند اما ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان وعده داده که در سال 2023 رای مثبت خود را ارائه خواهد کرد.

پالودان قبل از هتک حرمت قرآن در شهر استکهلم گفت، می‌خواهد "کمی آزادی بیان" را پس از به دار آویختن یک عروسک رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در این شهر که واکنش شدید ترکیه را به دنبال داشت، نشان دهد!

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->