ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبرو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان با اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت بازدید استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور از محل برگزاری مصاحبه آزمون استخدامی در مشهد
سرخط خبرها

سوریه به سوزاندن قرآن کریم در اوکراین واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۵۵۶۶۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
  • ۱
سوریه به سوزاندن قرآن کریم در اوکراین واکنش نشان داد
وزارت اوقاف سوریه ضمن محکوم کردن سوزاندن قرآن کریم در اوکراین اعلام کرد که این اقدام با هدف «تبدیل جنگ سیاسی به دینی» انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ خضر شحرور نماینده وزیر اوقاف سوریه روز شنبه در گفت و گو با شبکه روسیا الیوم تصریح کرد: همه مسلمانان جهان، اقدام به سوزاندن قرآن کریم از سوی نظامیان اوکراینی را محکوم می کنند و هتک حرمت به کتاب خدا یک رفتار پستی است که باعث ایجاد تنفر می شود و با هدف تغییر جنگ سیاسی به دینی انجام شده است.

وی اضافه کرد: سکوت دولت اوکراین در قبال این اقدام زشت نظامیان خود، نشانه تایید این عمل زشت و تغییر مسیر این جنگ به سرکردگی آمریکا و تبدیل آن به جنگ مذهبی و دینی است که خردمندان فعال در میدان سیاست آن را رد می کنند.

شحرور گفت: همه ادیان، مردم را به سوی رحمت، محبت و فضائل اخلاقی دعوت می کنند و مسئولان اوکراینی با حمایت آمریکا، این کشور را به مسیر ساخته دسته غرب که به سوی قتل، تندروی، کشتار و دهشت افکنی فرا می خواند و مخالف با فطرت پاک انسانی است، می برند.

وی بیان کرد: غربی ها تندروی و دهشت افکنی را بنیان گذاشتند درحالی که مسلمانان هیچ زمانی تندرو و دهشت افکن نبودند، این غربی ها بودند که تروریسم را بوجود آوردند و آن را به سراسر جهان صادر کردند.

شماری از نظامیان تندرو اوکراینی در اقدامی موهن، با انتشار فیلم‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، صفحاتی از قرآن را پاره کرده و آتش می‌زنند.

سربازان اوکراینی به هنگام این اقدام شنیع، الفاظی توهین‌آمیز نسبت به قرآن برزبان جاری می‌کنند و همزمان یکی از این افراد نیز اقدام به خرد کردن پیه خوک بر روی این قرآن کریم می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۷
0
0
جهان اسلام نباید اهانت نظامیان اوکراینی به قرآن را بدون پاسخ بگذارد
که این اهانت نفرت‌انگیز نباید بدون پاسخ بماند.
مسلمانان در نقاط مختلف جهان با تأسف، درد و خشم، شاهد تعرض سربازان اوکراینی به حرمت کتاب خداوند هستند.
این اقدام ناشی از فرهنگ منفور دست‌نشانده پست آمریکا و صهیونیسم است که همراه با افراد خود، به روش‌های ناپسند متوسل می‌شود تا حمایت دشمنان اسلام و بشریت را جلب کند.
از همه ملت‌ها و دولت‌های اسلامی می‌خواهد که در دفاع از حریم وحی، واکنش مسئولانه داشته باشند و چه‌بسا تجدیدنظر در روابط و مواضع در قبال دولت اوکراین را در رأس اقدامات خود قرار دهند.
همه مسلمانان جهان، اقدام به سوزاندن قرآن کریم از سوی نظامیان اوکراینی را محکوم می‌کنند. هتک حرمت به کتاب خدا یک رفتار پستی است که باعث ایجاد تنفر می‌شود و با هدف تغییر جنگ سیاسی به دینی انجام شده است.
سکوت دولت اوکراین در قبال این اقدام زشت نظامیان خود، نشانه تأیید این عمل زشت و تغییر مسیر این جنگ به سرکردگی آمریکا و تبدیل آن به جنگ مذهبی و دینی است که خردمندان فعال در میدان سیاست آن را رد می‌کنند.
همه ادیان، مردم را به سوی رحمت، محبت و فضائل اخلاقی دعوت می‌کنند و مسئولان اوکراینی با حمایت آمریکا، این کشور را به مسیر ساخته دسته غرب که به سوی قتل، تندروی، کشتار و دهشت‌افکنی فرا می‌خواند و مخالف با فطرت پاک انسانی است، می‌برند.
غربی‌ها تندروی و دهشت‌افکنی را بنیان گذاشتند درحالی که مسلمانان هیچ زمانی اینگونه نبودند، این غربی‌ها بودند که تروریسم را به‌وجود آوردند و آن را به سراسر جهان صادر کردند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->