دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟ ظهوریان: درباره لوایح پالرمو و CFT، به نظر نمایندگان دوره فعلی مجلس توجه شود، نه نمایندگان مجلس دهم جزئیات مذاکرات مستقیم حماس و آمریکا فاش شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپاد‌های رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حملات موشکی گردان‌های القدس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیلی دوباره فرودگاه بن‌گوریون در پی حمله موشکی یمن + فیلم (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مخالفت شورای امنیت با طرح آمریکایی - صهیونیستی درباره ارسال کمک به غزه (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سوریه به سوزاندن قرآن کریم در اوکراین واکنش نشان داد

  • کد خبر: ۱۵۵۶۶۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵
  • ۱
سوریه به سوزاندن قرآن کریم در اوکراین واکنش نشان داد
وزارت اوقاف سوریه ضمن محکوم کردن سوزاندن قرآن کریم در اوکراین اعلام کرد که این اقدام با هدف «تبدیل جنگ سیاسی به دینی» انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شیخ خضر شحرور نماینده وزیر اوقاف سوریه روز شنبه در گفت و گو با شبکه روسیا الیوم تصریح کرد: همه مسلمانان جهان، اقدام به سوزاندن قرآن کریم از سوی نظامیان اوکراینی را محکوم می کنند و هتک حرمت به کتاب خدا یک رفتار پستی است که باعث ایجاد تنفر می شود و با هدف تغییر جنگ سیاسی به دینی انجام شده است.

وی اضافه کرد: سکوت دولت اوکراین در قبال این اقدام زشت نظامیان خود، نشانه تایید این عمل زشت و تغییر مسیر این جنگ به سرکردگی آمریکا و تبدیل آن به جنگ مذهبی و دینی است که خردمندان فعال در میدان سیاست آن را رد می کنند.

شحرور گفت: همه ادیان، مردم را به سوی رحمت، محبت و فضائل اخلاقی دعوت می کنند و مسئولان اوکراینی با حمایت آمریکا، این کشور را به مسیر ساخته دسته غرب که به سوی قتل، تندروی، کشتار و دهشت افکنی فرا می خواند و مخالف با فطرت پاک انسانی است، می برند.

وی بیان کرد: غربی ها تندروی و دهشت افکنی را بنیان گذاشتند درحالی که مسلمانان هیچ زمانی تندرو و دهشت افکن نبودند، این غربی ها بودند که تروریسم را بوجود آوردند و آن را به سراسر جهان صادر کردند.

شماری از نظامیان تندرو اوکراینی در اقدامی موهن، با انتشار فیلم‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، صفحاتی از قرآن را پاره کرده و آتش می‌زنند.

سربازان اوکراینی به هنگام این اقدام شنیع، الفاظی توهین‌آمیز نسبت به قرآن برزبان جاری می‌کنند و همزمان یکی از این افراد نیز اقدام به خرد کردن پیه خوک بر روی این قرآن کریم می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
اعتراض
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۷
0
0
جهان اسلام نباید اهانت نظامیان اوکراینی به قرآن را بدون پاسخ بگذارد
که این اهانت نفرت‌انگیز نباید بدون پاسخ بماند.
مسلمانان در نقاط مختلف جهان با تأسف، درد و خشم، شاهد تعرض سربازان اوکراینی به حرمت کتاب خداوند هستند.
این اقدام ناشی از فرهنگ منفور دست‌نشانده پست آمریکا و صهیونیسم است که همراه با افراد خود، به روش‌های ناپسند متوسل می‌شود تا حمایت دشمنان اسلام و بشریت را جلب کند.
از همه ملت‌ها و دولت‌های اسلامی می‌خواهد که در دفاع از حریم وحی، واکنش مسئولانه داشته باشند و چه‌بسا تجدیدنظر در روابط و مواضع در قبال دولت اوکراین را در رأس اقدامات خود قرار دهند.
همه مسلمانان جهان، اقدام به سوزاندن قرآن کریم از سوی نظامیان اوکراینی را محکوم می‌کنند. هتک حرمت به کتاب خدا یک رفتار پستی است که باعث ایجاد تنفر می‌شود و با هدف تغییر جنگ سیاسی به دینی انجام شده است.
سکوت دولت اوکراین در قبال این اقدام زشت نظامیان خود، نشانه تأیید این عمل زشت و تغییر مسیر این جنگ به سرکردگی آمریکا و تبدیل آن به جنگ مذهبی و دینی است که خردمندان فعال در میدان سیاست آن را رد می‌کنند.
همه ادیان، مردم را به سوی رحمت، محبت و فضائل اخلاقی دعوت می‌کنند و مسئولان اوکراینی با حمایت آمریکا، این کشور را به مسیر ساخته دسته غرب که به سوی قتل، تندروی، کشتار و دهشت‌افکنی فرا می‌خواند و مخالف با فطرت پاک انسانی است، می‌برند.
غربی‌ها تندروی و دهشت‌افکنی را بنیان گذاشتند درحالی که مسلمانان هیچ زمانی اینگونه نبودند، این غربی‌ها بودند که تروریسم را به‌وجود آوردند و آن را به سراسر جهان صادر کردند.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->