مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟
سرخط خبرها

بارش‌های برف و باران در خراسان رضوی ادامه دارد (۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۴۹۷۲۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۸
بارش‌های برف و باران در خراسان رضوی ادامه دارد (۲۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۱)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش‌های باران و برف به صورت متناوب در مناطق مختلف این استان با ورود سامانه جدید بارشی تا روز‌های پایانی هفته آینده ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا آهنگرزاده افزود: طبق اطلاعات رسیده، باران در ۱۱ شهرستان خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است که بیشترین آن از ایستگاه هواشناسی تربت‌جام با ۶.۵ میلیمتر و کمترین آن از ایستگاه فرودگاه مشهد با ۲ دهم میلیمتر گزارش شده است.

وی بیان کرد: طی امروز، جمعه تا فردا صبح بارش‌ها به شکل باران و برف و بیشتر به صورت برف در مناطق مختلف خراسان رضوی ادامه دارد، با ورود سامانه جدید از عصر یکشنبه بارش‌ها در استان دوباره آغاز می‌شود که به طور متناوب تا پنجشنبه هفته آتی ادامه دارد.

آهنگرزاده با بیان اینکه تشکیل مه در نواحی مستعد به خصوص گردنه‌های کوهستانی و نیز احتمال کولاک برف برای امروز در خراسان رضوی پیش‌بینی می‌شود، ادامه داد: از عصر فردا، شنبه تا یکشنبه هفته آینده به صورت موقت شاهد جو پایدار هستیم و پس از آن سامانه بارشی جدید وارد استان می‌شود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: روند کاهش دما در مناطق مختلف استان تا صبح روز یکشنبه هفته آینده ادامه دارد.

وی بیان کرد: کوهسرخ با کمینه دمای هشت درجه زیر صفر و مه‌ولات با بیشینه دمای ۱۳ درجه سلسیوس به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته بوده‌اند.

آهنگرزاده افزود: همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان سبزوار با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->