معصومه ابتکار همچنین در این توییت نوشت: امنیت و آرامش کشور در گرو اقتدار نظامی و انسجام اجتماعی و سیاسی است و هر اقدامی که به جداسازی بخشی از جامعه و تفرقه و کاهش مشارکت یا ناامیدی و دلسردی شود به امنیت ملی لطمه میزند.
نامزدهای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی باید مورد تأیید نهادهای مربوط قرار گیرند. این نهادها به ۲ گروه هیئتهای اجرایی که وابسته به دولت و وزارت کشور هستند و شورای نگهبان تقسیم میشوند. نکتهای که در اینجا حائز اهمیت به نظر میرسد، اعلام بررسی نتایج احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس یازدهم است. نتایجی که نام بسیاری از چهرههای سرشناس سیاسی را در زمره رد صلاحیت شدگان نشانده است. از سوی دیگر بررسیهای آماری تعداد تایید و ردصلاحیت شدگان به تفکیک استانهای کشور نشان میدهد که آمار رد صلاحیتها در برخی استانها به مرز ۷۰ درصد هم رسیده و در یکی از استانها از این مرز نیز عبور کرده است.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی نیز در جلسه هیات دولت از نهادهای نظارتی خواسته بود انتخابات با حضور همه احزاب و گروهها برگزار شود و در جاهایی که صلاحیت [نامزدی]نامشخص یا ضعیف است، مردم را ناراحت نکنند.
رییس جمهوری با تاکید بر اینکه با یک جناح نمیتوان کشور را اداره کرد، یادآور شده بود که حواسمان را جمع کنیم تا یک جناح و یک جمعیت بزرگ را مخالف نکنیم.