طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن جایزه نوبل ادبیات سال ۲۰۲۵ به «لاسلو کراسناهورکایی» اهل مجارستان رسید مجموعه نمایشی «دو نفره‌ها» در رادیو + زمان پخش انتشار دوبله فیلم «چهار شگفت‌انگیز: اولین قدم‌ها» از فیلیمو مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۱۸ مهر ۱۴۰۴) برنامه‌های گالری‌های مشهد در روز‌های آتی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) انتشار اشعار منتشرنشده «شیموس هینی» برنده نوبل پرواز بر فراز کلمات | درباره ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و راهکار‌هایی که شما را ترغیب به خواندن می‌کند حکایت بهروز و وصیت سه‌جانبه دبیر هجدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر معرفی شد تقدیر از «هوشنگ مرادی کرمانی» به مناسبت هفته کودک نامزد‌های نوبل ادبیات ۲۰۲۵ معرفی شدند تبلور اندیشه‌های مکتب شیعه در هنر استاد محمود فرشچیان فصل دوم «دکستر: رستاخیز» در راه است هماوردیِ تجدد و سنت | گفت‌و‌گو با علی صنعوی درباره ترجمه رمان «زمستان در مادرید» که به جنگ داخلی اسپانیا می‌پردازد برنامه «انارستان» روی شبکه افق
سرخط خبرها

گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال کارگردانی «محمدحسین مهدویان» برای سریال حادثه تروریستی شاهچراغ

  • کد خبر: ۱۵۰۲۵۲
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۲
گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال کارگردانی «محمدحسین مهدویان» برای سریال حادثه تروریستی شاهچراغ
مینی سریالی درباره ماجرای حادثه تروریستی شاهچراغ برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شود و احتمال دارد محمدحسین مهدویان کارگردانی اش را بر عهده داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شامگاه چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ یک تروریست عامل وهابی - تکفیری با حمله مسلحانه به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شیراز ۱۵ زن، مرد و کودک را به شهادت رساند و ۱۹ نفر را مجروح کرد.

این حمله تروریستی قرار است در قالب یک مینی سریال برای پخش از تلویزیون تولید شود و در حال حاضر ابراهیم امینی نگارش فیلمنامه سریال را که اثری مستند- داستانی خواهد بود را برعهده دارد.

ابراهیم امینی کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال ۱۳۹۱ در سریال «آخرین روز‌های زمستان» به کارگردانی محمدحسین مهدویان به عنوان بازیگردان فعالیت داشته است.

گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم «لاتاری»، بیشتر نبود، اما تجربه خوبی برای ابراهیم امینی محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون حامد پورمحمدی، مهدی زمین‌پرداز، مجتبی شفیعی و سهیل بابایی را تجربه کرد.

اثر مهم ابراهیم امینی در گام بعدی فعالیت در فیلم «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان محسوب می‌شود.

با توجه به اینکه مهم‌ترین آثار امینی با همکاری محمدحسین مهدویان به مرحله تولید می‌رسد، احتمال دارد مهدویان با توجه به ساختار مستند داستانی این اثر، کارگردانی آن را برعهده داشته باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->