چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد
سرخط خبرها

هوش مصنوعی یک هواپیمای بدون خلبان را ۱۷ ساعت راهبری کرد

  • کد خبر: ۱۵۰۳۰۱
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
هوش مصنوعی یک هواپیمای بدون خلبان را ۱۷ ساعت راهبری کرد
یک سیستم هوش مصنوعی، هواپیمای آزمایشی لاکهید مارتین به نام VISTA X-62A را به مدت ۱۷ ساعت حین پرواز راهبری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - هواپیمای ویستا می تواند با استفاده از نرم افزار ویژگی های عملکردی هواپیماهای دیگر را شبیه سازی کند و در این آزمایش فعالیت های یک خلبان انسانی را تقلید کرد.

این پرواز طی دوره آزمایش در دسامبر۲۰۲۲ میلادی انجام شد و نخستین باری بود که از هوش مصنوعی به این شیوه در یک هواپیما استفاده می شد. هدف آزمایش استفاده از پلتفرم مذکور برای طراحی هواپیماهایی بود که بتوانند به طور خودکار پرواز کنند.

کریستوفر کوتینگ مدیر تحقیقات دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی ایالات متحده (USAF TPS) در بیانیه ای در این باره می گوید: ویستا به ما کمک می کند تا توسعه و آزمایش تکنیک های نوین هوش مصنوعی را با طراحی هواپیماهای بی سرنشین جدید شبیه سازی کنیم.

استفاده از این روش و تمرکز بر تست سیستم های جدید در حال تولید، قابلیت خودرانی برای پلتفرم های بی سرنشین را گسترده تر و به ما کمک می کند قابلیت های مشابهی را برای هواپیماهای جنگی ارائه کنیم.

برنامه ویستا برای انجام فعالیت مختلف توسعه از جمله نمایشگرهای بالاسری واقعیت مجازی و سیستم دستور صوتی برای هواپیماهایF-35 LighteningII استفاده می شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->