پزشکیان بر تسریع در جمع‌آوری گاز‌های مشعل تأکید کرد سری جدید جنگنده‌های پیشرفته سوخو-۳۵ تحویل وزارت دفاع روسیه شد یک نماینده مجلس: اختلاف نظر همیشه وجود دارد، اما هدف همه ما تعالی جمهوری اسلامی ایران است وزرای خارجه ایران و قزاقستان بر تداوم رایزنی‌ها توافق کردند وزیر اطلاعات بر اجرای الزامات و ملاحظات پدافند غیرعامل تأکید کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن با رواج فرقه‌گرایی، به دنبال تضعیف باور‌های دینی مردم است شهادت روزانه ۱۰ فلسطینی از زمان آغاز آتش‌بس در غزه درخواست عجیب برنده صلح نوبل از آمریکا: به ونزوئلا حمله کنید وزیر کشور: از امنیتی‌کردن پدیده‌های اجتماعی باید پرهیز شود | نباید در انتخابات حق فرد یا حزبی ضایع شود آزادی بیان به سبک آمریکایی | کاخ سفید دسترسی خبرنگاران به دفتر مطبوعاتی را محدود کرد معاون وزیر کشور: تفویض اختیارات به استانداران موجب رشد و شکوفایی اقتصادی می‌شود رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند
سرخط خبرها

آخرین اخبار از راه‌اندازی خط ریلی خواف‌ -‌‌ هرات (۱ اسفند ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۵۱۱۰۱
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۴
آخرین اخبار از راه‌اندازی خط ریلی خواف‌ -‌‌ هرات (۱ اسفند ۱۴۰۱)
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس گفت: تکمیل و راه‌اندازی خط ریلی خواف به هرات بسترساز تحول در شرق کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر احمدپور نماینده خواف و رشتخوار و عضو مجمع نمانیدگان استان خراسان رضوی در مجلس گفت: با توجه به احداث خط ریلی خواف به هرات از ایستگاه  زوزنک در داخل افغانستان تا هرات، راه اندازی این گمرک زیربنای مهم در توسعه مراودات تجاری به شمار می‌رود و باید از همه ظرفیت‌های موجود در زمینه مزبور بهره گرفت.

وی با اشاره به اینکه به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم گمرک تاکنون در مرز شمتیغ مستقر نشده است، افزود: در مذاکره با مسوولان شرکت راه آهن و گمرکات کشور مقرر شد که گمرک به صورت موقت در آینده نزدیک در خواف مستقر شود و بعد از ایجاد زیرساخت‌های لازم به شمتیغ انتقال یابد.

این نماینده مجلس ادامه داد: اجرای مسیر راه‌آهن خواف در جنوب شرقی خراسان رضوی تا هرات در شمال غرب افغانستان از ضرورت‌های گسترش مبادلات منطقه‌ای و بین‌المللی برای این بخش از قاره آسیا و همچنین نقطه عطفی در توسعه روابط ایران و افغانستان است. تکمیل و راه‌اندازی خط ریلی خواف به هرات بسترساز تحول در شرق کشور است و علاوه بر نقش اساسی در تامین کالا‌ها و مایحتاج عمومی کشور افغانستان موجب سهولت و روان سازی صادرات و واردات بین دو کشور می‌شود.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس خاطرنشان کرد: سالانه میلیون‌ها تن سنگ آهن و مواد معدنی با توجه به وجود معادن سنگ آهن سنگان از این منطقه به نقاط مختلف کشور ارسال می‌شود که وظیفه عمده این حمل و نقل بر عهده خط ریلی است. ۶۵ کیلومتر از خط ریلی خواف به هرات تا روزنک افغانستان احداث و ایستگاه آن هم در این مکان راه اندازی شده است و با توجه به اتفاقات رخ داده در کشور افغانستان بخش‌های این خط آهن از بین رفت. براساس مذاکرات انجام شده با طرف افغانستانی مقرر شده حفاظت از راه‌آهن را جدی بگیرند و محل‌های آسیب دیده را ترمیم کنند.

احمدپور اضافه کرد: مسئولان افغانستان متعهد شده اند تا بخش‌های ناتمام را تکمیل کنند که با یکی از شرکت‌های قزاقستانی در این زمینه قرارداد منعقد و مقرر شد تا هرات خط آهن کشیده شود. با توجه به وجود معادن غنی سنگ‌آهن در سنگان خواف و با اتصال خط ریلی از این شهرستان تا هرات افغانستان شاهد توسعه کمی و کیفی و رونق صادرات از این منطقه خواهیم بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->