نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

مردی که به دلیل زیاده خواهی‌های همسرش سارق شد

  • کد خبر: ۱۵۱۱۴۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
مردی که به دلیل زیاده خواهی‌های همسرش سارق شد
مرد جوان می‌گوید به خاطر زیاده‌خواهی‌های همسرش دزدی کرد، اما حالا زنش تقاضای طلاق داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، همسر امین درخواست طلاق داده و خواستار جدایی از اوست. امین که این روز‌ها در حال گذراندن دوران حبسش است به دادگاه آمده تا در برابر این خواسته با قاضی صحبت کند.

امین از روز‌های تلخ زندگی‌اش می‌گوید:


*همسرت درخواست طلاق داده است چرا؟

من زندانی هستم و هفت سال حبس گرفته‌ام. همسرم هم ازخداخواسته درخواست طلاق داده است.

*چرا ازخداخواسته؟

او مدت‌ها بود دیگر به زندگی با من فکر نمی‌کرد. او من را دوست نداشت و می‌خواست جدا شود، اما من راضی نمی‌شدم.

*اختلاف شما به چه دلیل بود؟

واقعیت ماجرا این است که من پول نداشتم و او شوهر پولدار می‌خواست. هر کاری که باید برای پولدار شدن انجام می‌دادم کردم، اما نشد. حتی سرقت کردم.

*یعنی به خاطر همسرت سرقت کردی؟

اگر زیاده‌خواهی او نبود من همان شغل خودم را که پیک موتوری بود ادامه می‌دادم و وضع زندگی‌ام هم خیلی خوب بود، اما او راضی نشد، مدام پول بیشتر می‌خواست.

*اما همسرت می‌گوید بار‌ها از تو خواسته خلاف نکنی، اما تو این کار را کرد‌ه‌ای و حالا طلاق می‌خواهد؟

من به چه دلیل خلاف می‌کردم؟ به خاطر همسرم می‌کردم. اگر او مدام به من غر نمی‌زد، خلاف نمی‌کردم.

*بچه هم دارید؟

بله یک پسر دارم که حالا با همسرم زندگی می‌کند، با توجه به حکمی که من گرفته‌ام همچنان با همسرم خواهد بود. به هر حال هفت سال خیلی زیاد است.

*در دادگاه گفتی راضی به طلاق همسرت نیستی؛ اگر او زنی است که تو را بدبخت کرده چرا طلاقش نمی‌دهی؟

من همسرم را دوست دارم، ما با عشق با هم ازدواج کردیم. از وقتی زنم دبیرستانی بود دنبال او بودم وقتی ازدواج کردیم من فکر می‌کردم زندگی خوبی خواهیم داشت، اما زنم آن را خراب کرد.

*هزینه زندگی همسر و فرزندت را چه کسی می‌دهد؟

مدتی پدرش می‌داد، اما حالا خودش کار می‌کند. می‌گوید خودش خرجی می‌دهد.

*پسرت را در این مدت دیده‌ای؟

همسرم دوست ندارد من زیاد با او معاشرت کنم، اما هر چند وقت یک بار پسرم با مادرم همراه می‌شود و به دیدنم می‌آید.

*از گذشته‌ات پشیمان نیستی؟

خیلی پشیمانم، ولی چه کنم؟ حالا راه برگشتی ندارم.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->