یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مردی که به دلیل زیاده خواهی‌های همسرش سارق شد

  • کد خبر: ۱۵۱۱۴۴
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۸
مردی که به دلیل زیاده خواهی‌های همسرش سارق شد
مرد جوان می‌گوید به خاطر زیاده‌خواهی‌های همسرش دزدی کرد، اما حالا زنش تقاضای طلاق داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، همسر امین درخواست طلاق داده و خواستار جدایی از اوست. امین که این روز‌ها در حال گذراندن دوران حبسش است به دادگاه آمده تا در برابر این خواسته با قاضی صحبت کند.

امین از روز‌های تلخ زندگی‌اش می‌گوید:


*همسرت درخواست طلاق داده است چرا؟

من زندانی هستم و هفت سال حبس گرفته‌ام. همسرم هم ازخداخواسته درخواست طلاق داده است.

*چرا ازخداخواسته؟

او مدت‌ها بود دیگر به زندگی با من فکر نمی‌کرد. او من را دوست نداشت و می‌خواست جدا شود، اما من راضی نمی‌شدم.

*اختلاف شما به چه دلیل بود؟

واقعیت ماجرا این است که من پول نداشتم و او شوهر پولدار می‌خواست. هر کاری که باید برای پولدار شدن انجام می‌دادم کردم، اما نشد. حتی سرقت کردم.

*یعنی به خاطر همسرت سرقت کردی؟

اگر زیاده‌خواهی او نبود من همان شغل خودم را که پیک موتوری بود ادامه می‌دادم و وضع زندگی‌ام هم خیلی خوب بود، اما او راضی نشد، مدام پول بیشتر می‌خواست.

*اما همسرت می‌گوید بار‌ها از تو خواسته خلاف نکنی، اما تو این کار را کرد‌ه‌ای و حالا طلاق می‌خواهد؟

من به چه دلیل خلاف می‌کردم؟ به خاطر همسرم می‌کردم. اگر او مدام به من غر نمی‌زد، خلاف نمی‌کردم.

*بچه هم دارید؟

بله یک پسر دارم که حالا با همسرم زندگی می‌کند، با توجه به حکمی که من گرفته‌ام همچنان با همسرم خواهد بود. به هر حال هفت سال خیلی زیاد است.

*در دادگاه گفتی راضی به طلاق همسرت نیستی؛ اگر او زنی است که تو را بدبخت کرده چرا طلاقش نمی‌دهی؟

من همسرم را دوست دارم، ما با عشق با هم ازدواج کردیم. از وقتی زنم دبیرستانی بود دنبال او بودم وقتی ازدواج کردیم من فکر می‌کردم زندگی خوبی خواهیم داشت، اما زنم آن را خراب کرد.

*هزینه زندگی همسر و فرزندت را چه کسی می‌دهد؟

مدتی پدرش می‌داد، اما حالا خودش کار می‌کند. می‌گوید خودش خرجی می‌دهد.

*پسرت را در این مدت دیده‌ای؟

همسرم دوست ندارد من زیاد با او معاشرت کنم، اما هر چند وقت یک بار پسرم با مادرم همراه می‌شود و به دیدنم می‌آید.

*از گذشته‌ات پشیمان نیستی؟

خیلی پشیمانم، ولی چه کنم؟ حالا راه برگشتی ندارم.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->