کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد
سرخط خبرها

مشهد؛ میزبان سومین کنگره بین‌المللی "سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی"

  • کد خبر: ۱۵۱۲۰
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۹
مشهد؛ میزبان سومین کنگره بین‌المللی
سومین کنگره بین‌المللی "سلول‌های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" در تاریخ ۲۵ و ۲۶ فروردین ماه سال آینده در محل سالن همایش‌های دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
به گزارش شهرآرا نیوز، رییس سومین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی اظهار کرد: ورود چند روش‌درمانی مبتنی بر سلول جدید به عرصه درمان در دو سال گذشته در سطح بین‌المللی نیز نقطه عطفی در این سیر رو به بالا محسوب می‌شود.
دکتر سیدعلی اکبر شمسیان گفت: جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلول‌های بنیادی و طب بازساختی در میان کشور‌های توسعه‌یافته با وجود سرمایه گذاری اندک انجام شده مدیون تلاش پژوهشگران و دانشمندان این مرز و بوم است که شورای راهبردی MashhadStemCells در تلاش است با تحکیم پیوند‌های علمی موجود بین ایشان و هموار کردن مسیر ارتباطات بین‌المللی به ارتقای این جایگاه در حد بضاعت کمک کند.
وی افزود: سابقه برگزاری اولین رویداد علمی شهر مشهد مقدس با موضوع سلول‌های بنیادی به سال ۱۳۸۶ برمی‌گردد. در این رویداد مراکز برگزارکننده با همکاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی به معرفی مبانی و فعالیت‌هایی که عمدتا در پایتخت انجام شده بود، به همکاران علوم پایه و بالینی شهر مشهد پرداختند. شاید بتوان برگزاری این رویداد را آغاز فعالیت منسجم در زمینه سلول‌های بنیادی در شمال شرق کشور قلمداد کرد. فعالیت‌های زیادی در مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی خراسان رضوی از آن پس انجام شد تا در ادامه مسیر شاهد برگزاری اولین کنگره ملی در سال ۱۳۹۰ و دو رویداد بین‌المللی بعدی در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ باشیم.
رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با چهار دهه سابقه در حوزه پزشکی، در سال ۱۳۹۰ اقدام به راه‌اندازی اولین اتاقک تمیز خود برای مطالعات پیش‌بالینی کرد و در سال ۱۳۹۳ اتاقک تمیز برای کشت و پیوند سلول‌های بنیادی مزانشیمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت. در ادامه اولین کارآزمایی بالینی استفاده از سلول‌های بالینی مزانشیمی آلوژن در این مرکز انجام شد و همچنان با رویکرد تعاملی به دنبال توسعه فناوری‌های جدیدتر و تسهیل مسیر ترجمانی این دستاوردهاست.
شمسیان تصریح کرد: MashhadStemCells-۲۰۲۰ که هم اکنون شاهد برگزاری آن هستیم، حاصل همت جمعی در مراکز برگزار کننده کنگره شامل جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، انجمن ژنتیک ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مشارکت ویژه شهرداری مشهد مقدس است.
وی خاطرنشان کرد: این کنگره فرصت ویژه‌ای را جهت تبادل دانش در حوزه سلول‌های بنیادی در کنارتجربه اوقاتی روحانی در شهر مقدس مشهد فراهم خواهد آورد. به نمایندگی از تمامی برگزارکنندگان، دانشجویان، محققان، دانشمندان فعال در این زمینه را به حضور و نقش‌آفرینی در این رویداد دعوت کرده و از خداوند متعال خواستار برگزاری بهتر از پیش MashhadStemCells-۲۰۲۰ هستم.

میزبان مهمانان داخلی و خارجی هستیم
دبیر علمی این کنگره نیز با بیان این که سومین کنگره بین‌المللی "سلول‌های‌بنیادی و پزشکی‌بازساختی" افزود: این رویداد علمی میزبان اساتید و متخصصان علوم پایه و بالینی پزشکی از داخل و خارج از کشور در زمینه تحقیقات سلول‌های بنیادی، کارآزمایی بالینی درمان‌های مبتنی بر سلول، ژن‌درمانی و فرآورده‌های عاری از سلول (اگزوزوم) است.
مریم مقدم متین، افزود: با هماهنگی انجام شده با انجمن ژنتیک ایران، چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک تهران نیز در روز‌های پیشین این کنگره برگزار می‌شود تا امکان بهره‌مندی متقابل دو کنفرانس علمی فراهم آید.
مدیر گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ویژگی ممتاز این نوبت برگزاری این کنگره را نشست‌های علمی و تخصصی در حوزه اقتصاد سلول‌درمانی و گردشگری سلامت دانست.
وی اشاره کرد: به همین دلیل شهرداری مشهد نیز به جمع برگزارکنندگان اضافه شده است.

گفتنی است؛ سلسله رویداد‌های MashhadStemCells از سال ۱۳۹۰ آغاز شده و تاکنون چهار کنگره ملی و بین‌المللی، هفت کنفرانس علمی و چندین کارگاه آموزشی و همچنین یک دوره مدرسه تابستانی با عنوان "طراحی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی" برگزار شده است. ثبت نام و ارسال خلاصه مقاله به این کنگره از ۲۰ دی ماه جاری آغاز شده است و علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت mashhadstemcells.com مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->