کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فردا (۲ اسفند ۱۴۰۱)؛ جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیسی، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی

  • کد خبر: ۱۵۱۳۸۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
فردا (۲ اسفند ۱۴۰۱)؛ جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیسی، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از برگزاری جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس در زمینه موضوعات ارزی گفت: با توجه به اهمیت مباحث ارزی در اقتصاد کشور و التهاباتی که در هفته‌های اخیر در این بخش رخ داده، مجلس امروز جلسه غیرعلنی برای بررسی مسئله برگزار کرد. در این جلسه تعدادی از نمایندگان مباحث خودشان را در زمینه موضوعات ارزی بیان کردند. همچنین ریاست مجلس نیز درباره وضعیت ارزی اظهارنظر کردند و کمیسیون اقتصادی هم گزارش‌های کامل خود و پیشنهادات مرتبط در این بخش را مطرح کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است، با توجه به مولفه و متغیر‌های اقتصادی کشور، وضعیتی که ما در فضای بازار غیررسمی ارز داریم با متغیر‌های واقعی اقتصادی همخوانی ندارد و این موضوع قابل مدیریت است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های ارزی در این رابطه بسیار حائز اهمیت است، گفت: اتفاقاتی که اخیراً از سوی بانک مرکزی رقم خورده نیازمند تعدیل و اصلاحاتی است. همچنین گزارش پیشنهادی مجلس در زمینه مباحث ارزی در قالب مصوبه کمیسیون اقتصادی به رئیس‌جمهور ارائه شده است. ما دیروز هم با معاون اول رئیس‌جمهور در این بخش جلسه داشتیم و جمع‌بندی این است که نشست مشترک و نقطه نظراتی که مبتنی بر یک نگاه تجربی و علمی است، مبنای تصمیم‌گیری بانک مرکزی باشد چرا که می‌تواند فضای ملتهب و ارزی را کاهش دهد. انشاءالله قرار است فردا جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و امور دارایی و رئیس کل بانک مرکزی در زمینه موضوعات ارزی در مجلس برگزار شود.

پور ابراهیمی با بیان اینکه کلیات این موضوع مبنای همراهی و همکاری بین مجلس و دولت برای تصمیم واحد در زمینه ارزی است ادامه داد: به نظر می‌رسد برخی از تصمیمات اخیر بانک مرکزی نیازمند اصلاح است و مجلس در پیشنهادات خود اعلام کرده امکان کاهش التهابات ارزی وجود دارد. امیدواریم در مدت یک الی دو روز آینده با هماهنگی که بین مجلس و دولت شکل گرفته و برگزاری جلسه روز آینده، توافق جدیدی در ارتباط مباحث ارزی کشور مبنای عمل قرار گیرد.

وی ادامه داد: مجلس هم به دلیل ضرورت رصد اتفاقاتِ ارزی در کشور، وقت کافی برای این موضوع گذاشته تا رویکرد‌های اجرایی که مبنای تصمیمات علمی و تجربی سنوات گذشته است التهابات ارزی را به حداقل برساند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->