مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست
سرخط خبرها

فردا (۲ اسفند ۱۴۰۱)؛ جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیسی، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی

  • کد خبر: ۱۵۱۳۸۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
فردا (۲ اسفند ۱۴۰۱)؛ جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیسی، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از برگزاری جلسه ویژه ارزی مجلس با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا پورابراهیمی با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس در زمینه موضوعات ارزی گفت: با توجه به اهمیت مباحث ارزی در اقتصاد کشور و التهاباتی که در هفته‌های اخیر در این بخش رخ داده، مجلس امروز جلسه غیرعلنی برای بررسی مسئله برگزار کرد. در این جلسه تعدادی از نمایندگان مباحث خودشان را در زمینه موضوعات ارزی بیان کردند. همچنین ریاست مجلس نیز درباره وضعیت ارزی اظهارنظر کردند و کمیسیون اقتصادی هم گزارش‌های کامل خود و پیشنهادات مرتبط در این بخش را مطرح کرد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: اعتقاد ما بر این است، با توجه به مولفه و متغیر‌های اقتصادی کشور، وضعیتی که ما در فضای بازار غیررسمی ارز داریم با متغیر‌های واقعی اقتصادی همخوانی ندارد و این موضوع قابل مدیریت است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های ارزی در این رابطه بسیار حائز اهمیت است، گفت: اتفاقاتی که اخیراً از سوی بانک مرکزی رقم خورده نیازمند تعدیل و اصلاحاتی است. همچنین گزارش پیشنهادی مجلس در زمینه مباحث ارزی در قالب مصوبه کمیسیون اقتصادی به رئیس‌جمهور ارائه شده است. ما دیروز هم با معاون اول رئیس‌جمهور در این بخش جلسه داشتیم و جمع‌بندی این است که نشست مشترک و نقطه نظراتی که مبتنی بر یک نگاه تجربی و علمی است، مبنای تصمیم‌گیری بانک مرکزی باشد چرا که می‌تواند فضای ملتهب و ارزی را کاهش دهد. انشاءالله قرار است فردا جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و امور دارایی و رئیس کل بانک مرکزی در زمینه موضوعات ارزی در مجلس برگزار شود.

پور ابراهیمی با بیان اینکه کلیات این موضوع مبنای همراهی و همکاری بین مجلس و دولت برای تصمیم واحد در زمینه ارزی است ادامه داد: به نظر می‌رسد برخی از تصمیمات اخیر بانک مرکزی نیازمند اصلاح است و مجلس در پیشنهادات خود اعلام کرده امکان کاهش التهابات ارزی وجود دارد. امیدواریم در مدت یک الی دو روز آینده با هماهنگی که بین مجلس و دولت شکل گرفته و برگزاری جلسه روز آینده، توافق جدیدی در ارتباط مباحث ارزی کشور مبنای عمل قرار گیرد.

وی ادامه داد: مجلس هم به دلیل ضرورت رصد اتفاقاتِ ارزی در کشور، وقت کافی برای این موضوع گذاشته تا رویکرد‌های اجرایی که مبنای تصمیمات علمی و تجربی سنوات گذشته است التهابات ارزی را به حداقل برساند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->