پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

بازی‌های سخت استقلال شروع شد

  • کد خبر: ۱۵۱۴۰۹
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳
بازی‌های سخت استقلال شروع شد
استقلال بعد از چند بازی با تیم‌های مدعی سقوط و نیمه پایین جدول وارد بازی‌های دشوار خود درلیگ بیست و دوم خواهد شد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتبال استقلال حدفاصل هفته شانزدهم تا هفته بیستم با تیم‌های رده پایین جدول بازی کرد و موفق شد همه این بازی‌ها را با پیروزی پشت سر بگذارد. ملوان، مس، نفت مسجد سلیمان و پیکان رقبای استقلال در هفته‌های اخیر بودند که ۱۲ امتیاز را نصیب آبی‌ها کردند. بعد از این بازی‌ها استقلال در جام حذفی نیز بازی نسبتا آسانی را تجربه کرد و ملوان را هم برد تا به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برسد.

استقلال هفته بیست و یکم نیز با نساجی بازی دارد که شاید چندان چالش برانگیز نباشد. اما بعد از این بازی استقلال پی درپی با تیم‌هایی مصاف می‌دهد که بعید است مانند چهار حریف اخیر به این تیم امتیاز بدهند.  

گل گهر، فولاد، ذوب آهن، آلومینیوم، هوادار، پرسپولیس، صنعت نفت، مس رفسنجان و درنهایت تراکتور  رقبای آینده استقلال در لیگ برتر خواهند بود که باید دید ساپینتو و شاگردانش آیا موفق به کسب پیروزی مقابل این تیم‌ها خواهند شد یا خیر؟!

استقلال در بازی با مدعیان عملکرد مطلوبی نداشته است. استقلال دو بار به سپاهان باخته، یک باخت هم مقابل تراکتور را تجربه کرده و در دربی هم با پرسپولیس به تساوی رسیده و فقط موفق شده گل گهر را در نیم فصل اول شکست دهد.

اگر استقلال بتواند دست کم رقبای جدی آتی را شکست دهد، برای رسیدن به جام قهرمانی امیدوار خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->