اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد امضای تفاهم‌نامه مشترک سازمان بازآفرینی و دبیرخانه شهر ترمیمی مشهد برای کاهش تخلفات شهری اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی شهر مشهد به مناسبت هفته وحدت
سرخط خبرها
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد در مرکز ۱۳۷ خبر داد:

نوسازی ۹۵ درصد ناوگان خدمات شهری طی دو سال گذشته

  • کد خبر: ۱۵۱۵۶
  • ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
نوسازی ۹۵ درصد ناوگان خدمات شهری طی دو سال گذشته
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد از نوسازی ۹۵ درصد ناوگان خدمات شهری طی دو سال گذشته خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا صحراگرد با اعلام این خبر در حاشیه پاسخگویی مستقیم به تماس‌های تلفنی شهروندان در مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷، اظهار داشت: مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ با تعامل خوبی که بین مردم با واحد‌های اداری و اجرایی شهرداری برقرار کرده است، گام‌های خوبی در جهت پاسخگویی به درخواست‌های به حق شهروندان برداشته است.
وی افزود: جا دارد این مرکز با تقویت از لحاظ ساختار اداری در شهرداری و رسیدگی به خواسته‌های همکاران این مرکز، به جایگاه اصلی خود رسیده تا بتواند نقش خود را در رساندن حرف شهروندان به گوش مدیران شهری و پاسخگویی به آن‌ها ایفا نماید.

انجام عملیات برفروبی معابر و پیاده رو‌های سطح شهر مشهد با به کارگیری ۵۶۰۰ پاکبان 
مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد اذعان داشت: برف روبی معابر و پیاده رو‌های سطح شهر از بارش‌های گذشته با مشارکت شهروندان و بکارگیری و آماده باش ۵ هزار و ۶۰۰ پاکبان، صورت گرفت و توانستیم بگونه‌ای عمل نماییم که شهروندان بدون دغدغه برای رفت و آمد‌های خود، از بارش برف لذت ببرند.
صحراگرد، با اشاره به فضا آرایی‌های شهر به مناسبت دهه فاطمیه و دهه فجر که در پیش رو است، اضافه کرد: در نوسازی ناوگان خدمات شهری، برنامه‌ای از دو سال قبل آغاز شد که می‌توان گفت که حدود ۹۵ درصد ناوگان خدمات شهری مشهد تا کنون نوسازی شده است که سازمان پسماند نیز به موازات در این حوزه حرکت می‌کند و با شروع به کار چند پیمان جدید تا پاین سال جاری، عملا می‌توان گفت تا پایان سال جاری، همه ماشین آلات خدمات شهری نوسازی شده خواهند بود و دیگر خبری از ماشین آلات قدیمی نخواهد بود.
وی ادامه داد: همواره یکی از تاکیدات شهردار و شورای شهر مشهد، پرداخت به موقع و کامل حق و حقوق کارگران خدمات شهری است که در این زمینه نیز نظارت‌های کامل صورت می‌گیرد و تلاش خواهیم کرد، کارگران به عنوان پایه اصلی خدمات شهری، مورد توجه بیشتر قرار گیرند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->