آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده قم خواستار شد: تشکیل تیمی از کمیسیون‌های مجلس برای مشخص‌شدن علت مسمومیت دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۱۵۱۵۹۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸
نماینده قم خواستار شد: تشکیل تیمی از کمیسیون‌های مجلس برای مشخص‌شدن علت مسمومیت دانش‌آموزان
نماینده مردم قم در مجلس خواستار تشکیل تیمی از کمیسیون‌های مربوطه مجلس برای مشخص شدن علت مسمومیت دانش آموزان قمی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد امیرآبادی‌فراهانی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکر شفاهی خود گفت: در خصوص مسمومیت دانش آموزان مدارس قم هنوز هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای به ما نمایندگان قم داده نشده است. برخی از مسئولین می‌گویند یا از استرس بوده و برخی می‌گویند از فوبیا بوده و همچنین برخی می‌گویند تلقین می‌شود و برخی نیز می‌گویند مشکوک است.

نماینده مردم قم در مجلس ادامه داد: چند ماه است که این داستان ادامه دارد لذا از هیأت رئیسه مجلس می‌خواهم که تیمی متشکل از کمیسیون‌های بهداشت و درمان، آموزش و تحقیقات و امور داخلی و شورا‌ها به قم اعزام شده و موضوع را بررسی کند و نتیجه را به مجلس ارائه کند. خانواده‌های دانش‌آموزان قمی به طور جد نگران این وضعیت هستند و لازم است که این مسئله زودتر مشخص شود.

علی نیکزاد که ریاست جلسه علنی مجلس را بر عهده داشت به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ماموریت داد تا این موضوع را دنبال کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->