آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد
سرخط خبرها

آمریکا درباره چرایی تمدید معافیت‌های تحریمی صدا و سیما توضیح داد

  • کد خبر: ۱۵۱۸۳۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
آمریکا درباره چرایی تمدید معافیت‌های تحریمی صدا و سیما توضیح داد
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره دلیل تمدید معافیت سازمان صداوسیما از تحریم‌های ایران توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ند پرایس، سخنگوی‌ وزارت امور خارجه آمریکا در بخشی از یک نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه این کشور منتشر شده است، در پاسخ به این سوال که آیا گزارش‌ها درباره معافیت‌های تحریمی اعمال شده از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای صدا و سیمای ایران را تایید می‌کند یا نه، گفت: این معافیت از سال ۲۰۱۴ و بی‌وقفه  توسط دولت قبلی آمریکا تمدید شده است. این معافیت در سال‌های اخیر، نزدیک به ۲۰ بار، ۱۸ بار حدودا تمدید شده است. ما به صورت دوره‌ای این معافیت را بررسی می‌کنیم تا امکان خدمات پخش ماهواره‌ای برای صدا و سیما تحت حمایت سازمان بین‌المللی ارتباطات ماهواره‌ای فراهم شود.

پرایس با مطرح کردن ادعاهایی درباره فعالیت‌های صدا و سیما گفت: ما همچنان نکران نقش صدا و سیما در سانسور دسترسی مردم به اطلاعات و نقش آن در نقش حقوق بشر هستیم. در حالی که این معافیت جزئی امکان ارائه خدمات ماهواره‌ای به صدا و سیما را فراهم می‌کند، خود این سازمان و ریاست آن تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند، که از جمله دلایل آن، نقش داشتن در سانسور و نقض حقوق بشر است.

او با اشاره به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه مقامات صدا و سیما، از جمله پیمان جبلی، مدیر این سازمان، گفت که ما از هر ابزاری که در اختیارمان باشد برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل آن چه نقش داشتن در نقض حقوق بشر و سانسور می‌خواند، انجام خواهیم داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تمدید این معافیت از سوی دولت پیشین آمریکا دلیل کافی برای تکرار این کار از سوی دولت بایدن نیست و آیا فعالیت‌های صدا و سیما مبنای کافی برای تمدید نکردن این معافیت نیست، گفت: این‌ها شرایط ضمنی هستند که ما هر بار موقع تمدید این معافیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم. ما در نهایت کاری را می‌کنیم که در راستای منافعمان و در نهایت، کاری که از نظرمان موثرترین کار برای پیشبرد خواسته‌های مردم ایران باشد. نظر ما هدف قرار دادن مداوم و دقیق مقامات ارشد[با تحریم‌ها] بوده است، از جمله در ماه‌های اخیر و سال گذشته که مقامات ارشد صدا و سیما را تحریم کردیم. ما از یک طرف آن‌ها را پاسخگو می‌کنیم و از طرف دیگر منافع خودمان را پیگیری کرده و به پیشبرد خواسته‌های مردم ایران کمک می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->