رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

آمریکا درباره چرایی تمدید معافیت‌های تحریمی صدا و سیما توضیح داد

  • کد خبر: ۱۵۱۸۳۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۰
آمریکا درباره چرایی تمدید معافیت‌های تحریمی صدا و سیما توضیح داد
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا درباره دلیل تمدید معافیت سازمان صداوسیما از تحریم‌های ایران توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ند پرایس، سخنگوی‌ وزارت امور خارجه آمریکا در بخشی از یک نشست خبری که مشروح آن در وبگاه وزارت امور خارجه این کشور منتشر شده است، در پاسخ به این سوال که آیا گزارش‌ها درباره معافیت‌های تحریمی اعمال شده از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا برای صدا و سیمای ایران را تایید می‌کند یا نه، گفت: این معافیت از سال ۲۰۱۴ و بی‌وقفه  توسط دولت قبلی آمریکا تمدید شده است. این معافیت در سال‌های اخیر، نزدیک به ۲۰ بار، ۱۸ بار حدودا تمدید شده است. ما به صورت دوره‌ای این معافیت را بررسی می‌کنیم تا امکان خدمات پخش ماهواره‌ای برای صدا و سیما تحت حمایت سازمان بین‌المللی ارتباطات ماهواره‌ای فراهم شود.

پرایس با مطرح کردن ادعاهایی درباره فعالیت‌های صدا و سیما گفت: ما همچنان نکران نقش صدا و سیما در سانسور دسترسی مردم به اطلاعات و نقش آن در نقش حقوق بشر هستیم. در حالی که این معافیت جزئی امکان ارائه خدمات ماهواره‌ای به صدا و سیما را فراهم می‌کند، خود این سازمان و ریاست آن تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند، که از جمله دلایل آن، نقش داشتن در سانسور و نقض حقوق بشر است.

او با اشاره به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه مقامات صدا و سیما، از جمله پیمان جبلی، مدیر این سازمان، گفت که ما از هر ابزاری که در اختیارمان باشد برای پاسخگو کردن مقامات ایران به دلیل آن چه نقش داشتن در نقض حقوق بشر و سانسور می‌خواند، انجام خواهیم داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تمدید این معافیت از سوی دولت پیشین آمریکا دلیل کافی برای تکرار این کار از سوی دولت بایدن نیست و آیا فعالیت‌های صدا و سیما مبنای کافی برای تمدید نکردن این معافیت نیست، گفت: این‌ها شرایط ضمنی هستند که ما هر بار موقع تمدید این معافیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم. ما در نهایت کاری را می‌کنیم که در راستای منافعمان و در نهایت، کاری که از نظرمان موثرترین کار برای پیشبرد خواسته‌های مردم ایران باشد. نظر ما هدف قرار دادن مداوم و دقیق مقامات ارشد[با تحریم‌ها] بوده است، از جمله در ماه‌های اخیر و سال گذشته که مقامات ارشد صدا و سیما را تحریم کردیم. ما از یک طرف آن‌ها را پاسخگو می‌کنیم و از طرف دیگر منافع خودمان را پیگیری کرده و به پیشبرد خواسته‌های مردم ایران کمک می‌کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->