زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟
سرخط خبرها
روز سیاه قاچاقچیان

انهدام باند ۸ نفره قاچاقچیان موادمخدر

  • کد خبر: ۱۵۱۹۷
  • ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۷
انهدام باند ۸ نفره قاچاقچیان موادمخدر
مأموران مبارزه با مواد مخدر خراسان‌رضوی موفق به انهدام باند ۸ نفره قاچاقچیان مواد مخدر شدند.
محمدجواد ابوعطا - دامنه عملیات از روز‌ها قبل آغاز شده و اطلاعات اولیه از استان سیستان و بلوچستان رسیده بود. مأموران مبارزه با موادمخدر خراسان رضوی با آمادگی کامل در انتظار مهمان‌های شرور خود بودند، افرادی که می‌خواستند از خط قرمز مشهد در ورود موادمخدر عبور کنند، اما زمانی فهمیدند که این لقمه بزرگ‌تر از دهانشان است که گلوله خارج شده از گلوی تفنگ مردان قانون، جان یکی از هم قطارانشان را گرفت و آن‌ها مرگ را در یک قدمی خود دیدند. اطلاعات محرمانه رسیده از سوی مأموران مبارزه با موادمخدر استان سیستان و بلوچستان نشان می‌داد که گروهی از قاچاقچیان تحرکات مشکوکی مبنی بر جابه جایی محموله موادمخدر دارند.

حساسیت ماجرا به گونه‌ای بود که فرمانده انتظامی خراسان رضوی خود شخصا به میدان آمد و دستور ویژه‌ای برای شناسایی و دستگیری این افراد صادر کرد. با رسیدن دستور تخصصی از سوی سردار محمدکاظم تقوی، گروهی از مأموران اداره عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر استان با هدایت سرهنگ صفدری، عملیات شناسایی را آغاز کردند.
بررسی اطلاعات محرمانه رسیده نشان می‌داد که این قاچاقچیان از سرشاخه‌های مهم قاچاق موادمخدر هستند و چند تبعه بیگانه نیز در این باند ایفای نقش می‌کنند.

همکاری تنگاتنگی میان مأموران خراسانی و سیستانی برای کشف سرنخ‌های موجود آغاز شد. بررسی‌ها حاکی از آن بود که این افراد به جهت فریب مأموران، قصد دارند که در پوشش مسافر و با خودروی شخصی از طریق جاده محموله سیاه خود را به مشهد برسانند.

حساسیت پرونده و نقش اتباع بیگانه در آن موجب ورود سربازان گمنام امام زمان (ع) به پرونده شد. طبق ردزنی‌های دقیق و نامحسوس اطلاعات مهمی از نحوه انتقال موادمخدر کشف و مشخص شد که این بار قاچاقچیان تنها با یک خودروی شخصی سمند بدون هیچ کاروانی که این خودرو را همراهی کند، به سمت مشهد به حرکت درآمده است.
شناسایی محوری که این خودرو قرار بود از آنجا به سمت مشهد بیاید، موجب شد تا مأموران در نزدیکی شهرستان بینالود در هفتادکیلومتری مشهد به کمین سمند سفید بنشینند تا از نزدیک شدن خودرو به مناطق شهری که احتمال فرار متهمان را بالا می‌برد جلوگیری کنند.

یک مانور قدرتمندانه
اعلام گذشتن خودروی قاچاقچیان از شهرستان بینالود، در بیسیم‌های مأموران پیچید و عملیات نامحسوس پلیسی، در این جاده نمایان شد. مشاهده خودروی قاچاقچیان کنش مأموران را در پی داشت، به گونه‌ای که اولین اخطار ایست مأموران، واکنش متفاوتی از سوی سرنشینان سمند سفید به دنبال داشت به طوری که آن‌ها اقدام به تیراندازی به سمت خودرو‌های پلیس کردند.
مأموران نیز در مقام پاسخ گویی، آتش پرحجمی را به سوی خودرو گشودند، به نحوی که هرگونه عکس العمل دیگری را از قاچاقچیان گرفتند.
متهمان که تصور چنین آتش سنگینی را از سوی مأموران نداشتند، برای حفظ جان ناچار به توقف شدند و با دستانی که به نشانه تسلیم روی سر گذاشته بودند، از خودرو پیاده شدند و با دستور مأموران، کف جاده دراز کشیدند.
بازرسی‌های میدانی حکایت از زخمی شدن ۳ متهمی که تبعه بیگانه بودند داشت، که این افراد تحت حفاظت به مراکز درمانی منتقل شدند و یک نفر دیگر نیز دستگیر شد. بررسی از صحنه جرم آغاز شد و مأموران توانستند ۷۲ کیلوگرم هروئین فشرده و ۱۰ کیلو و ۳۵۰ گرم تریاک را کشف کنند.
همچنین از این افراد یک قبضه اسلحه جنگی کلاشنیکوف، ۴ تیغه خشاب و ۸۴ تیر جنگی کشف و ضبط شد.

ادامه عملیات برای دستگیری متهمان احتمالی
با اینکه ۵ متهم این باند با شگردی پیچیده و بدون راه پاک کن قصد داشتند محموله شومشان را به مشهد برسانند، مأموران به یافته‌های خود اکتفا نکردند و این عملیات پیچیده برای شناسایی سایر عوامل ادامه یافت.
با وجود دستگیری ۴ متهم و هلاکت یک قاچاقچی، مأموران عملیاتی نامحسوس را ادامه دادند. بررسی‌های بعدی با توجه به اعتراف متهم دستگیر شده نشان از آن داشت که ۳ متهم دیگر نیز از راه دور قاچاقچیان دستگیر شده را هدایت می‌کرده اند و با توجه به کمین پلیس از مهلکه گریخته اند.
مأموران با سرنخ‌های جدید و اطلاعاتی که متهم دستگیر شده اعلام کرد، توانستند رد این افراد را که با یک خودروی پژو ۴۰۵ در حال گریختن بودند، ۳ ساعت پس از عملیات اصلی شناسایی کنند. این افراد که متوجه حضور مأموران شده بودند و با توجه به مشاهداتشان در صحنه قبلی بدون هیچ حاشیه‌ای با اولین دستور ایست متوقف شدند و خود را تسلیم کردند.
این عملیات با مرگ یک قاچاقچی و دستگیری ۷ متهم دیگر در عملیاتی پیچیده که شروع آن به هفته‌ها قبل بازمی گشت، به پایان رسید. پایانی که آغاز محاکمه متهمان از سوی دستگاه قضاست.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->