۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری پویش "خجالت نداره" با محور انگ‌زدایی از بیماران اعصاب و روان در مشهد

  • کد خبر: ۱۵۲۰۰۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۳
برگزاری پویش
مدیر روابط عمومی نظام پزشکی مشهد گفت: پویش "خجالت نداره" با محور انگ‌زدایی از بیماران اعصاب و روان تا ۱۱ اسفندماه امسال در مشهد ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود زحمتکش  اظهار کرد: پویش انگ زدایی از بیماران اعصاب و روان به همت سازمان نظام پزشکی مشهد و با همکاری انجمن علمی دانشجویان پزشکی، گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری مشهد از سوم اسفندماه آغاز شد و در بوستانها و منطق مختلف این شهر تا یازدهم اسفند در حال برگزاری است.

وی بیان کرد: به خاطر انگ و برچسبی که به بیماران اعصاب و روان زده می‌شود، برخی از این بیماران هرگز برای درمان مراجعه نمی‌کنند و یا دیر به درمانگر مراجعه دارند.

مدیر روابط عمومی نظام پزشکی مشهد با بیان اینکه اختلالات روانی شیوع بالایی دارد و از هر چهار نفر در طول زندگی خود اختلال روانی را تجربه می‌کند، افزود: متاسفانه مراجعه دیر هنگام برای درمان اختلالات و بیماری‌های روانی فرصت و زمان طلایی درمان بیماری را از بین می‌برد.

وی بیان کرد: مهم‌ترین دلیل عدم مراجعه به روانپزشک انگ و برچسبی است که به بیماران دچار اختلالات روانی زده می‌شود و این پویش با هدف انگ زدایی از اینگونه بیماران برگزار می شود.

دکتر زحمتکش خاطر نشان کرد: این پویش در راستای تشویق مردم به مراجعه به روانشناسان و روانپزشکان در بوستانهایی نظیر کوهسنگی، مجتمع تجاری الماس شرق و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.

وی ادامه داد: در روزهای برگزاری این پویش مشاوره‌های رایگان روانپزشکی و روانشناسی با حضور اساتید گروه روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مخاطبان ارائه می‌شود.

مدیر روابط عمومی نظام پزشکی مشهد تصریح کرد: در این پویش ابتدا توسط دانشجویان پزشکی اطلاعات اولیه در خصوص انگ بیماری‌های روانی و لزوم مراجعه و درمان این بیماری‌ها به صورت مستقیم و فرد به فرد به مراجعه کنندگان و مخاطبان ارائه شده و در مرحله دوم غربالگری اولیه صورت می‌گیرد در ادامه افراد مشکوک به مشکلات روحی و روانی تشخیص داده شده و به مختصصان روانشناس و روانپزشک ارجاع داده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه اختلالات روانی از بیماری‌هایی است که با شیوع کووید۱۹ تشدید شده است، گفت: این در حالی است که بیماری‌های روحی و روانی اغلب می‌توانند مسایل جسمی ما را تحت تاثیر قرار دهند و ایجاد بیماری کنند که به آن بیماری‌های " روان تنی" گویند یعنی مسایل روحی ما، منشا بیماری جسمی خواهند بود. 

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->