۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره) از گستراندن سفره‌های اطعام غدیر در مساجد مشهد تا نهج‌البلاغه‌خوانی در دهه ولایت ۱۴۰۴ آیین تکریم خانواده شهدای کانون مساجد کشور با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) در سوگِ آفتاب آغاز پویش جمع‌آوری تجهیزات پزشکی و دارو برای زائران اربعین ۱۴۰۴ توصیه‌های بهداشتی و ایمنی به زائران در آستانه عزیمت به مشاعر مقدسه
سرخط خبرها

تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی به منظور میزبانی شایسته از زائران نوروز ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۲۲۵۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۳
تاکید تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم همکاری دستگاه‌های اجرایی به منظور میزبانی شایسته از زائران نوروز ۱۴۰۲
تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم همکاری، هماهنگی و هم افزایی مخلصانه تمامی دستگاه‌های اجرایی استان برای تحقق میزبانی شایسته از زائران نوروزی ۱۴۰۲ تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی امروز یکشنبه (۷ اسفندماه) در جلسه مشورتی خدمات سفر نوروز ۱۴۰۲ استان خراسان رضوی که با حضور استاندار و مسئولان ارشد دستگاه‌های اجرایی استان و شهر مشهد به میزبانی آستان قدس رضوی در تالار ولایت حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، فرا رسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد امام سجاد (ع) را تبریک گفت و با اشاره به این روایت از امام صادق (ع) که «ان الحسن من کل احد حسن و انه منک احسن لمکانک منا و ان القبیح من کل احد قبیح و انه منک اقبح» اظهار کرد: عمل خوب در هرکجایی که باشد خوب است، اما در شهر مقدس مشهد به جهت انتساب و حضور بارگاه قدسی امام علی بن موسی الرضا (ع) خوبتر و افضل و هر عمل ناپسندی در هرکجا صورت گیرد مذموم، اما در مشهد ناپسندتر و قبیح‌تر است.

وی افزود: خدمت رسانی به مردم و مسافران یک وظیفه عمومی برای همه مسئولان کشور است، اما در استان خراسان رضوی و شهر مشهد، موضوع متفاوت است و حساسیت خدمت به مردم اهمیت ویژه‌ای می‌یابد، زیرا مشهد شهر امام رضا (ع) است و زائرانی که به این شهر مشرف می‌شوند مهمانان حضرت رضا (ع) هستند و این موضوع در نوروز امسال به جهت حضور رهبر معظم انقلاب در مشهد، اهمیتی دوچندان می‌یابد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به طرح‌های متنوع و جامع دستگاه‌های مختلف استان برای میزبانی شایسته از زائران نوروزی نسبت به همکاری و هم افزایی ارگان‌های مختلف برای تحقق این طرح‌ها تأکید و ابراز کرد: پرهیز از کار‌های موازی یا متعارض در ارائه خدمات و جزیره‎ای کارکردن و تلاش مخلصانه برای هم افزایی و همکاری حداکثری دستگاه‌ها برای خدمت به مهمانان حضرت رضا (ع)، سبب تحقق طرح‌ها و برنامه‌ها و رقم خوردن میزبانی هرچه شایسته‌تر از زائران نوروزی می‌شود.

وی بر لزوم آمادگی دستگاه‌های اجرایی استان برای حضور گسترده زائران در روز‌های نخست نوروز ۱۴۰۲ تأکید و تصریح کرد: در نوروز ۱۴۰۲ با توجه به اینکه از چهارم فروردین، ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود؛ الگوی توزیع زمان سفر زائران متوزان نخواهد بود و کاملا با سال‎های گذشته متفاوت است؛ به گونه‌ای که پیش بینی می‌شود در چند روز نخست سال و پیش از آغاز ماه رمضان با اوج سفر و حضور زائران در مشهد مواجه باشیم که این امر نیازمند اتخاذ تدابیر از سوی مسئولان امر دارد.

حجت الاسلام والمسلمین مروی بر اهمیت مدیریت مقتدرانه و نظارت جدی بر خدمت رسانی‌ها در ایام نوروز تأکید و خاطرنشان کرد: تأمین اسکان مناسب برای زائران و اتخاذ پیش بینی‌های لازم برای سخت‌ترین شرایط آب و هوایی با توجه به وضعیت جوی متغیر مشهد در بهار، فراهم آوردن نیاز‌های تغذیه زائران با قیمت مناسب، تأمین حمل و نقل مناسب و نظارت بر قیمت تاکسی‌ها و کالاها، توجه به مسائل امنیتی و مقابله با پدیده تکدی‌گری و برخورد با معتادان متجاهر که بعضا از سایر نقاط در ایام اوج گیری حضور زائران به مشهد می‌آیند، از جمله مواردی است که مسئولان باید نسبت به آن‌ها توجه داشته باشند.

وی ضمن تأکید بر اهمیت تقویت بُعد مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مجاوران برای اسکان زائران، نسبت به فضا آرایی معنوی شهر متناسب با ایام نوروز تأکید و تصریح کرد: توجه به حفظ هویت زیارتی شهر مقدس مشهد در فضاآرایی‌های شهری بسیار بااهمیت است، فضاآرایی و المان‌های شهری باید به گونه‌ای باشد که هرکس وارد مشهد می‎شود احساس کند به شهری متفاوت با سایر شهر‌ها وارد شده و ضمن نشاط و شادابی، احساس معنویت و قداست شهر را به بینند منتقل کند.

تولیت آستان قدس رضوی همچنین با اشاره به ریشه تاریخی عنوان‌های «ارض اقدس» و «مقدس» برای مشهد، بر اهمیت احیای این عناوین تأکید و تصریح کرد: این عناوین بار فرهنگی و معنوی دارند و به انسان رعایت یکسری باید و نبایدها، ملاحظات و اقتضائات را در این شهر القا می‌کند.

همچنین در این جلسه یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی به آمادگی کامل استان برای میزبانی بر زائران نوروزی اشاره و تصریح کرد: پیش بینی‌های لازم برای تامین و توزیع مایحتاج مورد نیاز و ارزاق اساسی زائران در این ایام صورت گرفته و تدابیر لازم برای حمل و نقل زائران به ویژه در موج بازگشت اتخاذ شده است.

استاندار خراسان رضوی همچنین با اشاره به اتخاذ تدابیر لازم برای اسکان زائران نوروزی از هم افزایی و همکاری تمام دستگاه‌ها استان برای میزبانی شایسته از زائران نوروزی خبر داد و گفت :امیدواریم با عنایت خداوند متعال و حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) و تلاش‌هایی که از دستگاه‌های مختلف استان در حال انجام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->