سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان: بی‌صبرانه منتظر بازی با ایران هستم | بازیکنانی از ۱۲ کشور در تیم ملی حضور دارند کاپیتان تیم ملی فوتبال افغانستان: ایران یکی از بهترین‌های آسیا است | آنها را سورپرایز می‌کنیم دومین حادثه مرگبار تصادف در کمتر از ۱۰ روز در افغانستان | ۲۵ نفر جان باختند قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه ششم شهریورماه ۱۴۰۴) بزرگ‌مرد کوچک گلشهر | تقدیر مهاجران افغانستانی در مشهد از محمدطا‌ها اسحاقی گفت‌وگوی سرپرست سفارت ایران در کابل با مقامات طالبان درباره همکاری‌های مرزی مهاجران افغانستانی در مشهد یاد فرمانده فقید لشکر فاطمیون را گرامی داشتند مهران غلامی، ستاره فوتسال افغانستان، وارد مادرید شد معتمدیان: با خروج مهاجران افغانستانی از استان تهران ۲۷۰۰ کلاس درس آزاد شده است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه چهارم شهریورماه ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار افغانستانی از کشور خارج شده‌اند تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و ایران در کافا ۲۰۲۵ قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۴) تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات کشور‌های اسلامی به میزبانی عربستان شرکت می‌کند طالبان شرایط جدید برای دریافت پاسپورت افغانستان را اعلام کرد (یکم شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه یکم شهریورماه ۱۴۰۴) آغاز پیاده‌روی ۷۰۰ زائر افغانستانی از تربت‌جام به سمت مشهد پاکستان حضور داعش و «تی‌تی‌پی» در افغانستان را تهدیدی برای اسلام‌آباد خواند پیام تسلیت استاندار خراسان رضوی در پی فوت ۷۵ مهاجر افغانستانی در هرات به مردم افغانستان همدردی وزارت خارجه ایران با مردم افغانستان
سرخط خبرها

هنرمندان افغانستانی در فصل سوم نوآهنگ به روی صحنه می‌روند

  • کد خبر: ۱۵۲۳۳۳
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
هنرمندان افغانستانی در فصل سوم نوآهنگ به روی صحنه می‌روند
سردبیر شبکه آی فیلم ۲ گفت: مسابقه نوآهنگ، فرصتی ویژه برای هنرمندان نوظهور موسیقی کشور‌های فارسی زبان به خصوص افغانستان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل سوم مسابقه بزرگ آوازخوانی نوآهنگ که برای استعدادیابی آوازه‌خوان‌های افغانستانی ساخته شده، جمعه هر هفته از آنتن شبکه آی فیلم ۲ ساعت هشت شب پخش می‌شود.

«عارف جعفری»، «تواب آرش» و «شاه رسول قاسمی» که از خوانندگان محبوب و به‌نام افغانستان هستند، داوری این مسابقه را به عهده دارند.

سید حسین حسینی، سردبیر شبکه آی فیلم ۲ در خصوص هدف برگزاری فصل سوم مسابقه نواهنگ اظهار داشت:« مسابقه نواهنگ، فرصتی ویژه برای هنرمندان نوظهور موسیقی کشورهای فارسی زبان به خصوص افغانستان است که علاوه بر ایجاد بسترهای مناسب برای رشد استعدادهای آوازه‌خوان‌های جوان، موجب گسترش همدلی و همبستگی فارسی زبانان شده است.»

ناظر محتوایی نواهنگ، فصل سوم این مسابقه را متمایز از فصول گذشته آن توصیف کرد و گفت:« فصل سوم مسابقه نواهنگ با تکیه بر تجربه دو دوره گذشته و حمایت و مشورت هنرمندان برجسته افغانستان به خوبی بین جامعه هنرمندان و عموم مخاطبان، تثبیت شده و اکنون تنها برنامه استعدادیابی فراگیر برای فارسی زبانان افغانستان و تاجیکستان می باشد.»

حسینی در مورد نحوه انتخاب داوران بیان کرد:« داوران این برنامه از بین چهره های سرشناس، متعهد به پیشرفت هنر و فرهنگ افغانستان و متخصص در امر داوری موسیقی انتخاب شده و به نوعی نمایندگان جامعه هنرمندان افغانستان هستند. در انتخاب داوران فصل سوم تنوع سبک و محور فعالیت موسیقی داوران در نظر گرفته شده تا بتوان به معنای واقعی کلمه داوری تخصصی و آگاهانه هنرجویان در سبک های مختلف انجام شود.»

حسینی در پایان خاطرنشان کرد با توجه به استقبال پرشور مردمی تا این لحظه و حمایت همه جانبه هنرمندان برجسته افغانستان و تاجیکستان، می‌توان نوید آینده‌ای روشن و شکوفا برای این برنامه و از آن مهم تر شرکت‌کنندگان آن داد.

نادیا پروانی، مجری این برنامه نیز با بیان اینکه دوستی‌ها می‌تواند از هنر شروع شود، گفت:« برای من باعث خوشحالی هست که توفیق پیدا کردم روی استیج نواهنگ باشم و خیلی امیدوارم چون اولین بار هست در بین رسانه ‌های افغانستانی یک زن بر روی استیج  یک مسابقه خوانندگی قرار می‌گیرد.»

مشعل شمسی یکی از شرکت کنندگان مسابقه نواهنگ حضور خود در این مسابقه را فرصتی برای خدمت به هموطنانش میداند و می گوید:« از جمهوری اسلامی ایران و همه سازندگان این برنامه بسیار سپاسگزارم که این برنامه را اسپانسرینگ و تولید کرده اند. خودم را مدیون این افراد می‌دانم.»

عسگری کارگردان مسابقه نواهنگ نیز به فارس گفت که آرزوی خدمت به مهاجران افغانستانی را داشته است. وی در رابطه با دستاوردهای این برنامه ادامه داد:« بجز مسئله استعدادیابی و شکوفا شدن توانایی‌ها، اولین دستاورد این است که رقابتی که در مسابقه وجود دارد، به افرادی که به تازگی وارد عرصه موسیقی شدند انگیزه می دهد. دستاورد مهم دیگر این بوده که شرکت‌کنندگان شناخته میشوند و می‌توانند سرمایه‌گذار و حامی مالی برای خود جذب کنند.»

وی در خصوص تاثیر این برنامه بر موسیقی افغانستان گفت:« با وجود این مسابقه و این شرکت کنندگان و حمایت‌های خوبی که از طرف تماشاگران و مخاطبین داشتیم، موسیقی افغانستان دوباره زنده می‌شود. درخت موسیقی افغانستان سر از خاک بیرون می آورد و تبدیل به یک درخت تنومند خواهد شد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->