کشف ۳۶ فقره زورگیری و قاپ زنی تلفن همراه در مشهد جنین‌هایی که زائر اربعین شدند روغن کانولا یا آفتابگردان؟ کدامیک بهتر است مصرف کنیم؟ کمبود معلم از طریق نیرو‌های حق‌التدریس و بازنشسته جبران می‌شود از خواص کره بادام‌زمینی برای سلامتی غافل نشوید ادامه پویش «نذر خون حسینی» تا پایان ماه صفر پرداخت حقوق بازنشستگان و پول گندم‌کاران در اولویت کار دولت است خبر جدید برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی | احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی صادر می‌شود (۴ شهریور ۱۴۰۳) کاهش دمای محسوس در روز‌های پایانی هفته در مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۴ شهریور ۱۴۰۳) افزایش شدت وزش باد توام با گرد و خاک در جنوب خراسان رضوی (۴ شهریور ۱۴۰۳) کانون فعالیت حشره «سنک» مشخص شد ماجرای بخشش قاتل یک نوعروس در بین‌الحرمین حق اولاد و عائله‌مندی بازنشستگان خویش‌فرما پرداخت شد (۴ شهریور ۱۴۰۳) آخرین وضعیت هواشناسی کشور (۴ شهریور ۱۴۰۳) | افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق در اغلب نقاط کشور سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند
سرخط خبرها

روند ابتلا به کرونا به صورت تدریجی افزایش یافته است

  • کد خبر: ۱۵۲۴۲۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
روند ابتلا به کرونا به صورت تدریجی افزایش یافته است
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای بهمن روند مراجعات سرپایی و بستری کووید در مناطق تحت پوشش دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا است.

به گزارش شهرآرانیوز، ناصر امینی اظهار کرد: از ابتدای بهمن روند  مراجعات سرپایی و بستری کووید در مناطق تحت پوشش دانشگاه به صورت تدریجی افزایشی شده است که این موضوع نشان دهنده احتمال شروع پیک جدید بیماری کرونا است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه باتوجه به نارنجی شدن دو شهرستان خلیل آباد و کوهسرخ و زرد شدن وضعیت کرونایی ۵ شهرستان در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد احتمال شروع پیک بعدی بیماری کووید وجود دارد، خاطر نشان کرد: برای مدیریت بیماری کووید باید تمام افراد بالای ۱۸ سال که شش ماه از آخرین دز دریافتی آن‌ها گذشته است، حتما برای دریافت دز یادآور مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه عدم دریافت دز یادآور زمینه شدت عوارض بیماری و تبادل اطلاعات ژنی و جهش ژنی بیماری را فراهم می‌کند، تصریح کرد: سازمان جهانی بهداشت نیز با توجه به روند افزایشی ابتلا به بیماری کووید بر استفاده از ماسک و عدم حضور در اجتماعات و دریافت دز واکسن یادآور کووید تاکید کرده است.

دکتر امینی با بیان اینکه اگر فردی دارای علایم سرماخوردگی و گلودرد است حتما باید ضمن مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر شرایط بیماری، از حضور در تجمعات نیز پرهیز کند، ابراز کرد: انجام تست کووید و خود قرنطینگی باعث می‌شود بیماری به سایرین سرایت نکرده و با تشخیص به موقع روند درمان به درستی طی شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مراکز منتخب کرونا در خدمت بیماران قرار دارند، گفت: علاوه بر مراکز بهداشتی که دائما در حال آماده باش برای واکسیناسیون مراجعین هستند، ۱۱ مرکز تجمیعی نیز در سطح شهر برای انجام خدمت واکسیناسیون فعال هستند.

وی گفت: در مجموع ۳۰ مرکز منتخب کووید در سطح مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که از این تعداد ۱۲ مرکز در مشهد فعال هستند.  

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->