نمایشگاه نقاشی خط «حلقه عشاق» به یاد رضا مافی در مشهد پیام وزیر ارشاد به هنرمندان پیشکسوت شاعر پادشاه فصل‌ها، پاییز‌های مشهد را دیده بود درباره جمشید و نادر مشایخی، بازیگر و آهنگ‌ساز ایرانی به بهانه زادروز پدر و پسر هنرمند پرونده «توماج صالحی» مختومه اعلام شد رویکرد اصلی دکه مطبوعات، فروش نشریات و کتاب است انتشار «آتش نهان» آلبوم جدید پرواز همای بازیگران جایگزین سارا و نیکا در سریال پایتخت ۷ معرفی شدند + فیلم و عکس رقابت فیلم سینمایی «احمد» در جشنواره بین‌المللی فیلم مسلمانان کانادا ماجرای تغییر ناگهانی سالن اجرای نمایش «خماری» و حواشی آن چیست؟ بازگشت چهره‌ها به چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر درگذشت «سیداحمد مراتب»؛ نخستین ایرانی که بر بام خانه کعبه اذان گفت + فیلم مشهدی‌ها در کمین صید سیمرغ | نگاهی به مهم‌ترین آثاری که شانس حضور در جشنواره فیلم فجر را دارند برنده جایزه گنکور متهم شد | مسئله اقتباس بدون مجوز و نقض محرمانگی پزشکی جشنواره بین‌المللی شعر فجر فراخوان داد + جزئیات بزرگ تر‌ها چطور شاهنامه را به کودکان یاد بدهند؟ ۱۰۵ فیلم، متقاضی حضور در چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر شدند
سرخط خبرها

در جوانی پاک‌بودن فضیلت است

  • کد خبر: ۱۵۲۹۷۱
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳
در جوانی پاک‌بودن فضیلت است
ازآنجایی‌که تولد حضرت علی‌اکبر (ع) در روز‌های آتی روز جوان نام‌گذاری شده است، باید به‌دنبال این باشیم که درس‌های زندگی این بزرگوار را برای جوانان عزیز بیان کنیم.

نکته‌ای درس‌آموز از زندگی اهل‌بیت (ع) وجود دارد که به درد امروز جامعه ما و متذکرشدن به‌بعضی مسئولان می‌خورد؛ اینکه وقتی قصه تقسیم غنایم و بیت‌المال است، امیرالمؤمنین (ع) به فرزندانشان می‌فرمایند: شما باید آخرین نفراتی باشید که می‌گیرید، اما زمانی که سخن از سختی‌کشیدن و فداشدن است، حضرت درباره فرزند خود بی‌درنگ اذن میدان می‌دهند و پیشاپیش خانواده رسول خدا (ص) او را فدا می‌کنند.

این درس بزرگی می‌تواند برای امروز ما باشد که سعی کنیم تا جایی که می‌شود سختی‌ها و دشواری‌ها را به جان بخریم و به دیگران تحمیل نکنیم؛ اما زمانی که شیرینی، غنیمت و لطفی پیش می‌آید؛ دیگران را بر خودمان مقدم کنیم، نه آنکه خدای‌نکرده کارمان برعکس باشد. ازآنجایی‌که تولد حضرت علی‌اکبر (ع) در روز‌های آتی روز جوان نام‌گذاری شده است، باید به‌دنبال این باشیم که درس‌های زندگی این بزرگوار را برای جوانان عزیز بیان کنیم. درسی که می‌تواند از رابطه زیبای با پدر و اطاعت از حرف او و احترامی که لازمه این رابطه مؤمنانه است آغاز شود و تا معروف‌بودن به خوش‌خلقی، خوش‌رویی، محبت به خانواده و در آخر اهل عبادت‌بودن که سرآمد همه این صفات نیک است، ادامه یابد.

پیامبر اکرم (ص) همواره بر ارزش و عبادت جوانان تأکید می‌کردند و در حدیثی ایشان می‌فرمایند:
فَضلُ الشّابِّ العابِدِ الذی تَعَبَّدَ فی صِباهُ علی الشیخِ الذی تَعَبَّدَ بعدَ ما کَبِرَت سِنُّهُ کَفَضلِ المُرسَلِینَ علی سائرِ الناسِ.
(کنز العمّال: ج۱۵، ص ۷۷۶)

برتری جوان عابدی که در جوانی خود ره بندگی پیش گرفته، بر پیری که در بزرگ‌سالی به عبادت روی آورده است؛ همچون برتری فرستادگان الهی بر دیگر مردمان است؛ و در روایت زیبایی حضرت امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند: شش چیز نیکوست، ولى از شش فرد نیکوتر است:
۱ - عدل و داد نیکوست، ولى از زمامداران و امیران نیکوتر است.
۲ ـ صبر و بردبارى نیکوست، اما از فقرا نیکوتر است.
۳ ـ پارسایى و تقوا نیکوست، اما از علما و دانشمندان نیکوتر است.
۴ ـ سخاوت و بخشش نیکوست، ولى از ثروتمندان نیکوتر است.
۵ ـ توبه و به‌سوی خدا برگشتن نیکو و زیباست، اما از جوانان زیباتر است.
۶ ـ حیا و عفت، نیکوست؛ ولى از زنان نیکوتر است.
خداوند بزرگ به جوانان ما توفیق پیروی از علی‌اکبر امام حسین (ع) در اخلاق نیکو و حسن معاشرت و عبادت بدهد. ان‌شاءا...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->