فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

در جوانی پاک‌بودن فضیلت است

  • کد خبر: ۱۵۲۹۷۱
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳
در جوانی پاک‌بودن فضیلت است
ازآنجایی‌که تولد حضرت علی‌اکبر (ع) در روز‌های آتی روز جوان نام‌گذاری شده است، باید به‌دنبال این باشیم که درس‌های زندگی این بزرگوار را برای جوانان عزیز بیان کنیم.

نکته‌ای درس‌آموز از زندگی اهل‌بیت (ع) وجود دارد که به درد امروز جامعه ما و متذکرشدن به‌بعضی مسئولان می‌خورد؛ اینکه وقتی قصه تقسیم غنایم و بیت‌المال است، امیرالمؤمنین (ع) به فرزندانشان می‌فرمایند: شما باید آخرین نفراتی باشید که می‌گیرید، اما زمانی که سخن از سختی‌کشیدن و فداشدن است، حضرت درباره فرزند خود بی‌درنگ اذن میدان می‌دهند و پیشاپیش خانواده رسول خدا (ص) او را فدا می‌کنند.

این درس بزرگی می‌تواند برای امروز ما باشد که سعی کنیم تا جایی که می‌شود سختی‌ها و دشواری‌ها را به جان بخریم و به دیگران تحمیل نکنیم؛ اما زمانی که شیرینی، غنیمت و لطفی پیش می‌آید؛ دیگران را بر خودمان مقدم کنیم، نه آنکه خدای‌نکرده کارمان برعکس باشد. ازآنجایی‌که تولد حضرت علی‌اکبر (ع) در روز‌های آتی روز جوان نام‌گذاری شده است، باید به‌دنبال این باشیم که درس‌های زندگی این بزرگوار را برای جوانان عزیز بیان کنیم. درسی که می‌تواند از رابطه زیبای با پدر و اطاعت از حرف او و احترامی که لازمه این رابطه مؤمنانه است آغاز شود و تا معروف‌بودن به خوش‌خلقی، خوش‌رویی، محبت به خانواده و در آخر اهل عبادت‌بودن که سرآمد همه این صفات نیک است، ادامه یابد.

پیامبر اکرم (ص) همواره بر ارزش و عبادت جوانان تأکید می‌کردند و در حدیثی ایشان می‌فرمایند:
فَضلُ الشّابِّ العابِدِ الذی تَعَبَّدَ فی صِباهُ علی الشیخِ الذی تَعَبَّدَ بعدَ ما کَبِرَت سِنُّهُ کَفَضلِ المُرسَلِینَ علی سائرِ الناسِ.
(کنز العمّال: ج۱۵، ص ۷۷۶)

برتری جوان عابدی که در جوانی خود ره بندگی پیش گرفته، بر پیری که در بزرگ‌سالی به عبادت روی آورده است؛ همچون برتری فرستادگان الهی بر دیگر مردمان است؛ و در روایت زیبایی حضرت امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند: شش چیز نیکوست، ولى از شش فرد نیکوتر است:
۱ - عدل و داد نیکوست، ولى از زمامداران و امیران نیکوتر است.
۲ ـ صبر و بردبارى نیکوست، اما از فقرا نیکوتر است.
۳ ـ پارسایى و تقوا نیکوست، اما از علما و دانشمندان نیکوتر است.
۴ ـ سخاوت و بخشش نیکوست، ولى از ثروتمندان نیکوتر است.
۵ ـ توبه و به‌سوی خدا برگشتن نیکو و زیباست، اما از جوانان زیباتر است.
۶ ـ حیا و عفت، نیکوست؛ ولى از زنان نیکوتر است.
خداوند بزرگ به جوانان ما توفیق پیروی از علی‌اکبر امام حسین (ع) در اخلاق نیکو و حسن معاشرت و عبادت بدهد. ان‌شاءا...

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->