بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | نرخ دلار چند؟ پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته اردیبهشت ۱۴۰۴ | نبود تقاضا هم ترمز بازار را نکشید شرایط پیش‌فروش ۴ محصول سایپا از روز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد + جدول خودرو‌ها اعلام وضعیت اعتباری صادرکنندگان چک و احتمال برگشت آن به گیرنده خانه‌هایی در تهران گران‌تر از تگزاس، واشنگتن، شیکاگو و منهتن | قیمت متری یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان! واردات یک نوع برنج هندی ممنوع شد قیمت هر کیلو شیرخام ۲۳ هزار تومان تعیین شد افزایش اکتشاف گوهرسنگ‌ها در خراسان رضوی | مانع‌زدایی از مسیر گوهرسنگ‌ها تأثیر اجرایی‌شدن تجارت آزاد ایران و اوراسیا بر صادرات خراسان رضوی | فرصت طلایی تجارت با اوراسیا قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ملون کیلویی ۱۰ هزار تومان یک میلیارد تومان وام خرید مسکن بگیرید؛ ۳ میلیارد تومان پس بدهید!
سرخط خبرها

برندهای خارجی در مراکز خرید بزرگ تعیین تکلیف می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۳۳۱۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۹
برندهای خارجی در مراکز خرید بزرگ تعیین تکلیف می‌شود
مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت که سال آینده وضعیت فعالیت برندهای خارجی معروف که عموما در مال‌ها و مراکز خرید بزرگ محصولات خود را عرضه می‌کنند، تعیین تکلیف خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن گرجی درباره وضعیت فعالیت برند‌های خارجی معروف که عموما در مال‌ها و مراکز خرید بزرگ محصولات خود را عرضه می‌کنند، اظهار کرد: امیدواریم در سال پیش رو بتوانیم فعالیت این برند‌ها در کشور را تعیین تکلیف کنیم.

وی با بیان اینکه بعضی از برند‌های خارجی قبلا با قواعد مشخص مثلا اینکه سالانه ۲۰ درصد از بازارشان در ایران را همین جا تولید کنند و هر سال این درصد بیشتر شود، برای فعالیت در کشور مجوز دریافت کردند گفت:، اما بعد از سال ۱۳۹۶ با افزایش نرخ ارز واردات پوشاک ممنوع و بعد از مدتی هم مجوز فعالیت این برند‌ها در ایران تمام شد، اما همچنان در کشور فعالیت می‌کنند. البته بعد از ممنوعیت واردات مجوز جدیدی برای برند‌های خارجی صادر نشده است.

گرجی با بیان اینکه این برند‌های خارجی مدعی تولید کامل در داخل کشور هستند، تصریح کرد: البته اثبات این ادعا زمان‌بر است. خیلی از برند‌ها نیز مانند همه دنیا تولید بدون کارخانه دارند و به عبارتی تولید خود را به کارگاه‌های کوچک برون‌سپاری می‌کنند.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اگر برند‌های خارجی تولید داخل داشته باشند، نگاه متفاوت می‌شود، تصریح کرد: با توجه به این پیچیدگی‌ها، تعیین تکلیف فعالیت برند‌های خارجی برای سال بعد در دستور کار وزارت صمت قرار گرفته است تا مشخص شود نحوه نظارت و تعامل با این شرکت‌ها چطور باشد.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه در صورت درست بودن تولید داخلی، آیا این شرکت‌ها همچنان نمایندگی شرکت خارجی را دارند؟ گفت: بعضی از این برند‌ها مدعی هستند هنوز نمایندگی شرکت خارجی را دارند. اما همه این موارد بررسی می‌شود. اما مهم‌ترین سوال برای وزارت صمت میزان تولید داخل، تامین زنجیره تولید و فعالیت کارگران است. در حال حاضر اطلاعات مریوط به میزان ماشین آلات خریداری شده، خطوط تولید نحوه تامین مواد اولیه و ... از این شرکت‌ها جمع آوری شده و درخواست کردیم اطلاعات مربوط به برون سپاری هم تولید را هم ارائه کنند؛ بنابراین همچنان نیاز به بررسی بیشتر است.

گرجی همچنین گفت که بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌های خارجی بر نمایندگی آن‌ها در ایران نظارت می‌کنند تا کالا با کیفیت تحت لیسانس تولید شود. همچنین باید به این نکته توجه کرد که کیفیت مواد اولیه ایرانی کمتر از سایر کشور‌ها نیست و مورد تایید کشور‌های خارجی نیز هست.

همچنین به گفته وی بخشی از این کالا‌ها با شناسه و لیبل ساخت داخل فروخته می‌شود و بنابراین نمی‌توان گفت مشتری را فریب می‌دهد که کالای خارجی عرضه کرده است.

منبع : ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->