آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تذکر نمایندگان مجلس نسبت به تسریع در صدور احکام رتبه‌بندی معلمان و شناسایی مسببان مسمومیت دانش‌آموزان

  • کد خبر: ۱۵۳۵۱۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹
تذکر نمایندگان مجلس نسبت به تسریع در صدور احکام رتبه‌بندی معلمان و شناسایی مسببان مسمومیت دانش‌آموزان
عضو هیئت رئیسه مجلس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی کریمی‌فیروزجایی در نشست علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه، ۱۴ اسفند‌ماه) مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

- تذکر صدیف بدری به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی: لزوم تسریع در رسیدگی به علت مسمومیت دانش‌آموزان دختر مدارس اردبیل.

- تذکر علی زنجانی حسنلویی به وزیر آموزش و پرورش: لزوم رسیدگی به مسئله مسمومیت دانش‌آموزان در برخی از شهرستان‌ها و ارائه گزارش قابل قبول به مجلس شورای اسلامی.

- تذکر جعفرقادری به همراه ۱۲ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: ضرورت تسریع در حل مشکل تقاطع غیرهمسطح زیباشهر واقع در دروازه قرآن شیراز.

- تذکرعلی جدی نماینده شیروان به همراه ۲۱ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم اولویت‌بخشی و علت مسمومیت دانش‌آموزان.

- تذکررسول فرخی میکال نماینده لاهیجان به همراه ۱۴ نفر از نمایندگان به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: لزوم ارائه خدمات تلفن ثابت در روستا‌های کشور به خصوص در لاهیجان و سیاهکل. همچنین تذکر به همراه ۱۳ نفر از نمایندگان به وزیر کشور: لزوم تخصیص آسفالت به شهرداری شهر‌های لاهیجان و سیاهکل.

- تذکر انور حبیب‌زاده بوکانی نماینده بوکان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در معرفی مسببان مسمومیت دانش‌آموزان دختر.

- تذکر علی حدادی نماینده ساوجبلاغ به همراه ۲۶ نفر از نمایندگان به وزیر نیرو: لزوم احداث تصفیه خانه فاضلاب در هشتگرد و نظرآباد.

- تذکر جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت به همراه ۳۹ نفر از نمایندگان به رئیس جمهور: لزوم چاره‌اندیشی برای رسیدگی به گرانی و فشار اقتصادی. همچنین تذکر به همراه ۱۹ نفر از نمایندگان به وزیر جهاد کشاورزی: ضرورت مشخص کردن قیمت نهاده‌های کشاورزی در استان گیلان.

- تذکر روح الله حضرت‌پور طلاتپه نماینده ارومیه به وزیر جهاد کشاورزی: لزوم بازنگری در ممنوعیت صادرات سیب.

- تذکر محمدصالح جوکار نماینده یزد به همراه ۲۸ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم تسریع در صدور احکام رتبه‌بندی در پرداخت حق و حقوق فرهنگیان.

- تذکر عبدالناصر درخشان نماینده ایرانشهر به همراه ۱۷ نفر از نمایندگان به وزیر راه و شهرسازی: لزوم اتمام طرح جاده کولدر در شهرستان فنوج.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->