اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس کمبود چه ویتامینی باعث خارش سر می‌شود؟ نام روز‌های هفته تأمین اجتماعی اعلام شد شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور سارقان ۷۰ میلیارد ریال طلا در سبزوار دستگیر شدند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شد سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

تهدید جدی بیماری‌های مشترک دام و انسان پس از سیل سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۱۵۴۴۷
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
تهدید جدی بیماری‌های مشترک دام و انسان پس از سیل سیستان و بلوچستان
رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: سیل جنوب شرق کشور و سیل‌های اوایل امسال در بخش‌های کشاورزی خسارات جدی برجای گذاشت، اما در کنار این به واسطه اقدام‌های ملت، دولت، نیرو‌های نظامی و انتظامی موفقیت‌هایی در زمینه دامپزشکی به دست آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور افزود:  بروز و شیوع بیماری‌های دامی و مشترک بین انسان و دام، یک تهدید جدی در شرایط وقوع سیل در منطقه است و باید پیشگیری لازم در این ارتباط به عمل آید.


 ضمن تایید همه کمبود‌ها و مشکلات موجود در استان سیستان و بلوچستان افزود: سیل جنوب شرق کشور و سیل‌های اوایل امسال در بخش‌های کشاورزی خسارات جدی برجای گذاشت، اما در کنار این مشکلات، به واسطه اقدام‌های ملت، دولت، نیرو‌های نظامی و انتظامی موفقیت‌هایی در زمینه دامپزشکی به دست آمد که می‌تواند برای تداوم خدمت منشا اثر باشد.


وی یادآور شد: سیل اخیر، موجب خساراتی به سایت پرورش میگوی بندر گواتر شد که نیازمند اجرای اقدام‌های فوری برای احیا و بازسازی است که در دستور کار قرار گرفته است.


رفیعی پور اضافه کرد: برای دوره جدید پرورش میگو در بندر یاد شده نیاز به اقدام‌های اساسی در تعمیر، اصلاح و بازسازی قسمت‌های تخریب شده وجود دارد.

 

وی افزود: سایت گواتر با چهار هزار هکتار وسعت بزرگترین سایت پرورش میگو در کشور است و تا پیش از این خسارت سیل دو هزار و ۶۰۰ هکتار از مساحت مفید آن به بهره‌برداری رسید و بر اساس آمار موجود پارسال ۶۸۰ هکتار از مساحت مفید سایت زیرکشت بود، که منجر به تولید یکهزار و ۶۰۰ تن میگو شد.


رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: براساس سرمایه‌گذاری انجام شده برای امسال تولید سه هزار تن میگو آماده سازی اولیه شده بود که با بارندگی شدید اخیر این سایت به زیر آب رفته و گل و لای زیادی در سایت مشاهده می‌شود.


وی با اشاره به متوسط ارزآوری هر کیلوگرم میگو که بالغ بر پنج دلار ارزیابی می‌شود، به تجربه مخاطرات بعد از سیل در تولید با ریسک بالای بیماری اشاره کرد و افزود: مخاطرات ناشی از بیماری‌ها، پس از سیل خطرناک است و اکیپ‌های سازمان دامپزشکی در این منطقه باید تلاش نمایندتا با اقدامات فوری، پیشگیری‌های لازم به عمل آید.


رفیعی پور، بستن ورودی کانال‌های آبرسان، نصب دریچه روی زهکش اصلی برای جلوگیری از ورود آب هنگام مَدّ در زمان لایروبی زهکش اصلی، تعبیه مسیری دیگر برای هدایت سیلاب به دریا به غیر از کانال زهکشی اصلی سایت گواتر و لایروبی زهکش‌های فرعی سایت، شرایط سایت به حالت طبیعی قبل از برزو سیل باز خواهد گشت.



روشهای ارسال کمک های نقدی و غیرنقدی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان 

 

منبع: ایرنا
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->