رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده اهواز: گله معلمان درباره نحوه رتبه‌بندی بحق است

  • کد خبر: ۱۵۴۵۶۶
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴
  • ۲
نماینده اهواز: گله معلمان درباره نحوه رتبه‌بندی بحق است
نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: در بحث رتبه‌بندی معلمان گله بحق آن‌ها که چندین سال سابقه داشته اند، باید پیگیری شود، چرا که بی‌دقتی شده و باید این مهم بار دیگر با عدالت بازنگری شود، لذا پیگیر این موضوع هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی یوسفی در نشست علنی امروز (یکشنبه ۲۱ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی گفت: در ابتدا تذکر می‌دهم در رابطه با اجرایی شدن ماده ۱۰ قانون حمایت از نیرو‌های متخصص وزارت نفت، چرا که بعد از تذکر‌های متعددی که داده شد، قرار شد اجرایی شود، اما متاسفانه تاکنون ناقص اجرا شده است و در بحث حقوق و دستمزد باید به نخبگان، اساتید دانشگاه و نیرو‌های عملیاتی توجه شود.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس یازدهم ادامه داد: همچنین مازاد مالیاتی که برای چندمین بار از وزارتخانه‌هایی مانند وزارت نفت گرفته شد، چه برای شاغلین و چه برای بازنشستگان باید زودتر به آن‌ها برگشت داده شود.

وی در رابطه با رتبه بندی معلمان گفت: در بحث رتبه بندی معلمان گله بحق آن‌ها که چندین سال سابقه داشته اند، باید پیگیری شود، چرا که بی دقتی شده و باید این مهم بار دیگر با عدالت بازنگری شود، لذا پیگیر این موضوع هستیم.

یوسفی افزود: در بحث افزایش حقوق بازنشستگان به ویژه بازنشستگان خاص مانند مجموعه نفت، بانک ها، کشوری و لشگری تذکراتی را سال گذشته دادیم، اما متاسفانه توجهی نشد، لذا باید برای ارتقای‌شان و پرداخت یک مقطع تحصیلی به آن‌ها اقدام شود. همچنین در بحث افزایش حقوق پرسنل شهرداری باید حق اولادشان نیز در نظر گرفته شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
0
0
از شما استدعا داریم که حتما حتما روش اجرای اشتباه رتبه بندی را پیگیری بفرمایید.آخه مگه میشه معلمی با ۲۶ سال سابقه و مدرک فوق لیسانس رتبه ی ۲ بشه و ۶۰۰ هزار تومان به حقوقش اضاف بشه و معلمی با ۴ سال سابقه و مدرک لیسانس رتبه ی ۳ بشه و یک میلیون و ۴۰۰ ۶زار تومان به حقوقش اضاف بشه.من یه سوال دارم،آیا معلم خوب معلمی هست کهبا سابقه ی بالا و تجربه ی زیاد خوب تدریس میکنه و انتقال مطلب میکنه،یا معلمی که با سابقه ی کم سند سازی میکنه تا رتبه ی بالاتری بگیره.آخه این چه رتبه بندی هست که انگیزه ی معلم‌های با سابقه ی بالا را از بین ببره،مگه ما چه خطایی کردیم که باید کمترین حقوق بهمون اضاف بشه.۲۶ سال از عمرمون رو فقط و فقط در مدرسه برای تربیت فرزندان این مرز و بوم صرف کردیم،الان روا نیست که باهامون این طور برخورد بشه.تعمدا اومدن امتیازات مختلفی را که داشتیم کم کردن تا رتبه ی بالاتر نگیریم.(نام نیکی گر بماند زآدمی،به کزو ماند سرای زرنگار).(العالم محضر الله فلا تعصوا فی محضر الله)
سادا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
0
0
نماینده محترم اهواز ایا این دین اسلام است که معلمی بعد از ۲۰سابقه رتبه ۱شود یعنی عملا ۱۰۰۰تومان به حقوقش افزوده نشده است.این تبعیض اشکار را بررسی کنید.بخدا شرمنده زن وبچه مون شدیم.اخه به خیال این که معوقات رتبه بندی به دخترم قول کباب داده بودم اما رتبه ۱شدم واصلا معوقاتی
ندارم.مسولین امر از خدا بترسند از روز جزا وقیامت بترسن بخدا این بی عدالتی دل همه خداترسان را مثل رهبر عزیز مان وبندگان خالص را خون میکند.چجور به خودتان اجازه دادید معلم چندپایه مناطق محروم با ۲۰سال سابقه رتبه ۱کنید شرم ولعنت خدا برشما
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->