روسیه شرایط صلح با اوکراین را به آمریکا داده است ۴۶ سناتور خطاب به ترامپ: با الحاق کرانه باختری به اسرائیل مخالفیم حماس: از منافع مردم فلسطین دست نخواهیم کشید القسام اجساد ۲ اسیر صهیونیست را تحویل صلیب سرخ داد تأکید حماس بر پایبندی به آتش‌بس در دیدار با مقامات ترکیه مأموریت تازه ارتش انگلیس در اسرائیل رئیس‌جمهور قانون الحاق دولت به CFT را ابلاغ کرد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر خارجه آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد تأکید روسیه بر همبستگی با ونزوئلا رهگیری هواپیما‌ی روسی توسط جنگنده‌های اف-۳۵ نروژ (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیاتی از طرح ۱۲ ماده‌ای اروپا برای پایان جنگ روسیه و اوکراین پزشکیان: در مسیر ساخت آینده ایران تسلیم هیچ محدودیتی نمی‌شویم مشاور امنیت داخلی اسرائیل برکنار شد دیدار ترامپ و پوتین در آینده نزدیک تکذیب شد جلیلی: رفتار آمریکا و صهیونیسم نسخه بزک‌شده جاهلیت است معاون ترامپ: برخی خشونت‌ها در غزه به معنای پایان صلح نیست شناسنامه جوان ایرانی+ پوستر زمان ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورا‌ها اعلام شد نعیم قاسم: تهدید علیه حزب‌الله بی‌فایده و وقت تلف‌ کردن است | حضور امام خامنه‌ای در میان ما از برکات عصر حاضر است الاعرجی و سرلشکر موسوی درباره امنیت مرز‌های ایران و عراق رایزنی کردند سازمان ملل: ۵۰ درصد مردم غزه گرسنه هستند قالیباف: اجرای پیمان امنیتی ایران و عراق مقدمه امنیت پایدار منطقه است تحریرالشام از فهرست گروه‌های تروریستی انگلیس خارج شد انفجار در پالایشگاه‌های نفت مجارستان و رومانی + فیلم (۲۹ مهر ۱۴۰۴) مذاکرات محرمانه برای توقف محاکمه نتانیاهو سفیر قطر در سوریه پس از ۱۴ سال تعیین شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نخست‌وزیر چین خواستار همکاری با آمریکا شد

  • کد خبر: ۱۵۴۶۹۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴
نخست‌وزیر چین خواستار همکاری با آمریکا شد
نخست‌وزیر شورای دولتی چین امروز (دوشنبه) گفت که چین و ایالات متحده باید برای منافع مشترک همکاری کنند، زیرا بازدارندگی و سرکوب به نفع هیچ یک از طرفین نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «لی چیانگ» نخست‌وزیر جدید چین در اولین جلسه از چهاردهمین کنگره ملی خلق کشورش گفت: چین و آمریکا می‌توانند همکاری کنند، چین و آمریکا باید همکاری کنند، چین و آمریکا پتانسیل زیادی برای همکاری دارند، در حالی که بازدارندگی و سرکوب به نفع کسی نیست.

رئیس دولت چین تاکید کرد که موضوع قطع روابط اقتصادی بین پکن و واشنگتن مرتبا تشدید می‌شود، اما مشخص نیست که در نهایت چه کسی از این موضوع سود می‌برد. لی افزود: اقتصادهای دو کشور مکمل یکدیگر هستند، بنابراین توسعه متقابل برای همه طرف‌ها مفید است.

اولین جلسه چهاردهمین کنگره ملی امروز دوشنبه در «تالار بزرگ خلق» در شهر پکن به کار خود پایان داد. این نشست سالانه که از پنجم مارس آغاز شده بود، با حضور نزدیک به ۳۰۰۰ نماینده از سراسر این کشور برگزار شد. در هفته گذشته، کنگره ملی خلق چین تعدادی سند را به تصویب رساند که برنامه توسعه این کشور را برای سال آینده تعریف می‌کند و همچنین رهبری این کشور را انتخاب کرد. به ویژه اینکه، نمایندگان چینی به اتفاق آرا شی جینپینگ را برای سومین دوره پنج ساله به عنوان رئیس‌جمهوری چین انتخاب کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->