حادثه تلخ گازگرفتگی در فریمان خراسان رضوی؛ یک خانواده چهارنفره جان باختند (۸ فروردین ۱۴۰۴) تصادف خونین دو پراید در قوچان خراسان رضوی با ۱۱ مصدوم (۸ فروردین ۱۴۰۴) ۷۰ درصد مسافران قطار مبدأ یا مقصدشان مشهد است آمار تکان‌دهنده از تلفات سوانح رانندگی تعطیلات نوروزی (۸ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | تصاویری از زلزله وحشتناک تایلند بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار را لرزاند | لرزش‌ها در تایلند و مناطق اطراف احساس شد + عکس و فیلم پذیرش بیش از ۱۵ هزار خانوار در اسکان مدارس خراسان رضوی (۸ فروردین ۱۴۰۴) جابه‌جایی ۵ میلیون نفر در بخش جاده‌ای تا ۶ فروردین ۱۴۰۴ پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش باران در ۱۱ استان تا سه‌شنبه آینده (۸ فروردین ۱۴۰۴) حادثه تروریستی در ایرانشهر | تیراندازی به خودرو گشت پلیس | یک نفر شهید و دو نفر مجروح شدند + فیلم زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد + جزئیات ژاپنی‌ها با استفاده از روشی جدید دو معلول نخاعی را درمان کردند غرق شدن ۴ عضو یک خانواده مشهدی در سواحل قشم + جزئیات سقوط درخت در پارک جنگلی نور جان دو مسافر نوروزی را گرفت ارائه خدمت به بیش از ۱۷۹ هزار نفر در مراکز جامع سلامت مشهد در نوروز ۱۴۰۴ ۷۱ درصد گنجایش اقامتی مشهد تکمیل شده است (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۱۶ حادثه توسط امدادگران هلال احمر خراسان رضوی امدادرسانی شد (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۴.۸ میلیون مسافر نوروزی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند (۷ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند توزیع ۲۵۰ هزار سبد غذایی بین نیازمندان خراسان رضوی در قالب طرح اطعام مهدوی میزان بارش باران و برف در مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ فروردین ۱۴۰۴) اسکان بیش از ۱۴ هزار خانوار در مدارس خراسان رضوی (۷ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه آینده (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار به مسافران نوروزی | کاهش دید و لغزندگی محور‌های خراسان رضوی (۷فروردین۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از امروز سقف حقوق بازنشستگان و کارمندان اعلام شد + جزئیات مترو و ۴۱۰ دستگاه اتوبوس در روز راهپیمایی قدس در مشهد رایگان شد اورژانس مشهد نسبت‌به افزایش گازگرفتگی‌ها هشدار داد | ۳۰ مسموم با گاز مونوکسیدکربن طی ۴۸ ساعت (۷ فرورودین ۱۴۰۴) چطور والدین افسرده را راضی کنیم پیش روان‌شناس بروند؟ چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟
سرخط خبرها

استقرار ۱۰۰ تیم واکنش سریع درمان در حرم مطهر رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۵۴۸۷۵
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳
استقرار ۱۰۰ تیم واکنش سریع درمان در حرم مطهر رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به سفر زائران و لزوم ارائه خدمت در محل، تیم‌های واکنش سریع در حرم مطهر رضوی مستقر خواهند شد.

دکتر محمد کیانی در نشست خبری تبیین برنامه‌های نوروز ۱۴۰۲ به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: تیم‌های فوریت پزشکی با همه تجهیزاتشان در حرم رضوی مستقر خواهند بود و سیاست جدید بر آن است که در همان محل درمان یا احیا صورت پذیرد و سپس برای اقدامات تکمیلی به بیمارستان اعزام شوند.

وی ادامه داد: ۴۴۱ بازرس ویژه بهداشت در قالب ۱۳۶ تیم وظیفه تشدید نظارت بر اماکن عمومی، پایانه‌های مسافربری و مراکز خرید را برعهده دارند که در این تیم‌ها همانند درمان، تیم‌های واکنش سریع بهداشتی نیز حضور خواهند داشت که به‌عنوان مثال، نظارت بهداشتی بر ۲۲ کانکس سیار نانوایی از وظایف این تیم‌هاست.

کیانی افزود: همکاری‌های بهداشتی و درمانی با اداره کل انتقال خون، محیط زیست و شهرداری مشهد وجود خواهد داشت تا پایش هرروزه آلودگی هوا و تأمین خون سالم برای بیماران نیازمند انجام شود و مشکلی برای زائران پیش نیاید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد متذکر شد: همکاری با آستان قدس رضوی از برنامه‌های مهم دانشگاه است و به همین منظور، استقرار اتوبوس‌های آمبولانسی، بیمارستان صحرایی، تجهیز و تقویت دارالشفای رضوی و استقرار ۱۰۰ تیم واکنش سریع درمان در حرم و اطراف حرم مطهر رضوی در دستور‌کار ماست.

افزایش سهمیه دارویی در مشهد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست خبری بیان کرد: برای تأمین نیاز‌های دارویی مسافران نوروزی مستقر در اطراف حرم رضوی، ۲۴ داروخانه ویژه در نظر گرفته شده است که ۱۲ داروخانه شبانه‌روزی و ۱۲ داروخانه با ساعت کاری ویژه تا ساعت ۲۴ یا بیشتر با حضور مسئول فنی خواهند بود.

دکتر ناصر وحدتی ادامه داد: این داروخانه‌ها با نظارت دانشگاه، افزایش سهمیه دارویی خواهند داشت و برخی اقلام دارویی بیمارستانی هم به این مراکز داده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برخی کمبود‌های دارویی، کشوری است، اما در اقلامی مانند سُرم و دارو‌های عمومی کمبود نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->