گزارش تصویری | اجتماع دانشجویان مشهدی در دومین سالگرد طوفان الاقصی گزارش تصویری | رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد گزارش تصویری | یازدهمین رویداد ملی آموزشی طنز «قلمه» گزارش تصویری | آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» و سامانه فروش بلیت و رزرواسیون شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گزارش تصویری | مشاغل فراموش‌شده؛ «نمدمالی» بازخوانی زندگی در قاب‌های یک خانه قدیمی | نگاهی به نمایشگاه عکس «دل و دیوار» در مشهد گزارش تصویری | مهمانان کوچک حرم رضوی گزارش تصویری | برداشت گلابی از باغات چناران گزارش تصویری | اطفای حریق در کارخانه منسوجات طبی و پزشکی شهرک صنعتی توس گزارش تصویری | آیین تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گزارش تصویری | دیدار اعضای تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی با تولیت آستان قدس رضوی گزارش تصویری | تولید پسته از زمین تا بازار گزارش تصویری | «زندگی عشایری» گزارش تصویری | بازدید از کارخانه تولید خوراک دام و طیور در مشهد گزارش تصویری | پاییز بهاری مشهد گزارش تصویری | دفتر کار احمد محمود در نارمک تهران گزارش تصویری | ورود پیکرهای مطهر ۴۴ شهید تازه‌تفحص‌شده به کشور از مرز شلمچه (۱۳ مهر ۱۴۰۴) گزارش تصویری | گلخانه توت فرنگی گزارش تصویری | گاوداری صنعتی در خراسان رضوی
سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->