ایران زیباست | سفر با قطار به شمال اختتامیه بيستمين جشنواره بین المللی امام رضا (ع) مراسم بهره برداری از طرح ۸۸۸ واحدی منازل سازمانی ارتش در مشهد مراسم تعویض پرچم گنبد و پوش ضریح حرم مطهر ثامن الحجج (ع) جشن بزرگ خانوادگی امام رضایی ها در مشهد چراغانی و گل آرایی حرم مطهر رضوی در دهه کرامت همایش خیرین نیک اندیش رضوی بازسازی صحنه قتل با آسفالت خیابان در مشهد آغاز اجرای ۱۴ طرح ملی و استانی بنیاد کرامت رضوی دیدار سلطان عمان با مقام معظم رهبری نمایشگاه عکس‌ «پناه جان»، به مناسبت میلاد امام رضا (ع) افتتاح فرودگاه گناباد با حضور رئیس مجلس و وزیر راه شب شعر «شهدای مقاومت» در سینما هویزه مشهد نمایشگاه خیریه «حس همسایگی» در موزه بزرگ خراسان جشن صمیمانه به مناسبت چهاردهمین سالگرد تاسیس روزنامه شهرآرا آیین اختتامیه نخستین جشنواره بین المللی فیلم ایثار تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی سراوان در مشهد ایران زیباست | کشت کلزا در شهرستان سلسله - لرستان مراسم اذن خدمت ایران زیباست | برداشت چای بهاره - گیلان
خبر فوری
کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}