گزارش تصویری | زن فلسطینی با ترمیم اسکناس‌های پاره امرار معاش می‌کند گزارش تصویری | اختتامیه سی‌و‌پنجمین جشنواره تئاتر استان خراسان رضوی (رضوان) در مشهد گزارش تصویری | بازدید شهردار مشهد از پشت‌صحنه فیلم سینمایی «کاکا لوتی» گزارش تصویری | بازسازی صحنه جرم زورگیری موبایل با ساطور از دو نوجوان مشهدی گزارش تصویری | تیم‌های واکنش سریع در کوهستان‌های «چالابه» ایران زیباست | تحصیل در چادرهای عشایری گزارش تصویری | لیگ ملی چوگان زنان «جام نرگس» گزارش تصویری | جمعه‌های قفسی گزارش تصویری | هفته سوم لیگ دسته سوم فوتبال | ابومسلم ثامن مشهد - دریای آرین بابل گزارش تصویری | تئاتر «شربت زعفران، آویشن، پونه و چند قطره روغن گل مغربی» گزارش تصویری | آئین سیاه پوشی حرم مطهر امام رضا(ع)توسط مادران و همسران شهدا گزارش تصویری | افتتاحیه دهمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی کلانشهر‌های کشور گزارش تصویری | مراسم روز جهانی یادمان قربانیان حوادث ترافیکی گزارش تصویری | خشک‌ترین وضعیت سد کرج در یک دهه اخیر گزارش تصویری | فصل برداشت انار از باغ‌های شهرستان کاشمر گزارش تصویری | مراسم استقبال از پیکر ۱۳ شهید گمنام دفاع مقدس در مشهد گزارش تصویری | برداشت کیوی گزارش تصویری | مشهدالرضا(ع)، سیاه‌پوش شهادت ام‌الائمه، حضرت زهرا(س) گزارش تصویری | نشست روز جهانی شهرسازی
سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->