گزارش تصویری | دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران گزارش تصویری | مراسم رونمایی از ۳۰ دستگاه اتوبوس شهری در مشهد ایران زیباست | برداشت زعفران از مزارع «فاروج» گزارش تصویری | برداشت پنبه در خراسان شمالی گزارش تصویری | برداشت توتون در گلستان گزارش تصویری | آب‌بندان‌های پرورش ماهی گزارش تصویری | بازدید خبرنگاران از یک مرکز فرآوری گوشت در مشهد گزارش تصویری | مراسم افتتاحیه یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد گزارش تصویری | سوگواره و نمایش آیینی «نگین شکسته» گزارش تصویری | برداشت نارنگی از باغات هاشم‌آباد گرگان عکس‌هایی از زلزله ۶/۳ ریشتری در شمال افغانستان (۱۳ آبان ۱۴۰۴) گزارش تصویری | راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ گزارش تصویری | دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب اسلامی، به‌مناسبت سیزدهم آبان‌ماه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) گزارش تصویری | مراسم تجلیل از احمد جوان نایب قهرمان مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان در زاگرب گزارش تصویری | برداشت زیتون در باغ‌های حاجیکلاته شهرستان علی‌آباد کتول گزارش تصویری | سد خاکی عبدل‌آباد بجنورد خشک شد گزارش تصویری | بازدید استاندار خراسان رضوی وشهردار مشهد مقدس از رصدخانه شهرداری مشهد گزارش تصویری | محیط‌بانان پارک ملی تندوره
سرخط خبرها
| کد خبر: ۱۵۴۹۹۶ | ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ | دریافت تصاویر

ماهی دودی

دودخانه «موبندان» در روستای موبندانِ لنگرود قرار داد. قدمت این دودخانه به ۲۰۰ سال می‌رسد و صاحب فعلی آن علی نقی ترابی‌نیا است که پنج نسل از خانواده‌اش در حرفه سنتی ماهی دودی فعالیت دارند. فصل صید ماهی اوج کار این دودخانه است. بعد از خرید ماهی‌ها شکم آنها را خالی می‌کنند، ماهی‌ها را در حوضچه‌های آب و نمک و روناس می‌گذارند و بعد از مدتی آن‌ها را با آب سرد می‌شویند و آویزان می‌کنند تا خشک شود، سپس در آخرین مرحله آن را در دودخانه قرار می‌دهند تا ماهی‌ها دودی شوند. در این گزارش تصویری این فرایند را مشاهده می‌کنید.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->