۱۴ نفر به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی در بورس محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد
سرخط خبرها

آسفالت یک میلیون متر مربع راه روستایی در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ | بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای استان

  • کد خبر: ۱۵۵۳۸۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۹
آسفالت یک میلیون متر مربع راه روستایی در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱ | بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای استان
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی تهاتر قیر را یکی از اتفاقات خوبی توصیف کرد که امسال توسط بنیاد مسکن استان صورت گرفت و گفت: در حال حاضر یک میلیون متر مربع آسفالت روستایی در سطح روستا‌ها اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود واحدیان امروز، ۲۵ اسفند، در دوازدهمین اجلاس رسمی دوره ششم شورای اسلامی خراسان رضوی در صحن شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: خراسان رضوی جزو نخستین استان‌هایی بود که توانست ۱۰۰ درصد قیر اختصاص‌یافته را جذب کند. بنیاد مسکن استان با قبول مسئولیت، مجوز تهاتر این قیر را از نهاد‌های نظارتی دریافت کرد و برای هر شهرستان نیز سهمیه‌ای مشخص نمود. استفاده از این طرح برای سال آینده هم در دستور کار قرار گرفته است. به طور دقیق‌تر هم‌اکنون حدود ۲ میلیون متر مربع زیرسازی در روستا‌های استان انجام شده که با تهاتر قیر مزبور، می‌توان ۵۰ درصد این ۲ میلیون متر مربع را بابت پروژه‌های آسفالت روستایی به نتیجه رساند. در مجموع امسال ۲۰۰ هزار تن قیر به ارزش ۲۳۰ میلیارد تومان سهمیه استان بوده است.

وی با اشاره به بازنگری طرح هادی ۱۱۱۳ روستای خراسان رضوی در سال جاری بیان کرد: افق این طرح‌ها به اتمام رسیده بود و از همین رو طرح هادی این تعداد روستا نیاز به بازنگری داشت.

واحدیان ادامه داد: خوشبختانه در سفر رئیس‌جمهور به خراسان رضوی در ابتدای سال، توانستیم ۲ مصوبه خوب به عنوان مصوبات سفر آیت‌الله رئیسی دریافت کنیم که آن هم مربوط به تامین اعتبار طرح بازنگری در طرح‌های هادی ۱۱۱۳ روستای مذکور بود. در حال حاضر خراسان رضوی ۲۵۹۶ روستا دارد که از این تعداد افق طرح هادی ۱۱۱۳ مورد آن به اتمام رسیده بود. طی ۶ ماه گذشته از کل این روستا‌ها نقشه‌برداری شده و هم‌اکنون در حال تصویب طرح‌های مذکور هستیم.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی با بیان اینکه امسال از این تعداد بازنگری، طرح کلی بازنگری ۲۳۰ روستا و طرح هادی ۴۴۰ روستا نیز به صورت موضعی تعیین تکلیف شده است، با تاکید بر لزوم همکاری شورا‌های روستا‌ها در بازنگری طرح‌های هادی عنوان کرد: امسال براساس تفاهم‌نامه‌ای که میان بنیاد مسکن و وزارت کشور منعقد شد، بلاتکلیفی ما در خیلی از مسائل حل شد. به عنوان نمونه آن دسته از اراضی روستا‌ها که قرار است توسعه یابد و ارزش افزوده‌ای برای آن ایجاد شود، نیازمند این است که ۳۰ درصد زمین‌های مزبور در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد. بنیاد مسکن با دریافت این اراضی یک بانک زمین ایجاد می‌کند که چندین محل برای هزینه‌کرد آن در نظر گرفته می‌شود.

واحدیان اضافه کرد: اولویت نخست استفاده از این بانک زمین، واگذاری‌های ۹۹ ساله برای طرح نهضت ملی مسکن است. بعد از آن می‌توان این زمین‌ها را برای مسکن محرومان مورد استفاده قرار داد. همچنین می‌توان این اراضی را به پیشنهاد مسئولان شهرستان‌ها بابت تعریف پروژه‌های عمرانی به فروش رساند.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان رضوی اظهار کرد: همچنین بر اساس ورود نهاد‌های نظارتی در موضوع الحاق اراضی به محدوده‌های روستایی، جهاد کشاورزی از چند ماه پیش موظف شده بابت واگذار هر زمینی به محدوده‌های روستایی، حق و حقوقات دولتی را دریافت کند. در حال حاضر یکی از دغدغه‌های بنیاد مسکن استان این است که هنگامی که یک متقاضی روستایی می‌خواهد زمینی را به طرح هادی الحاق کند، باید ابتدا موافقت سازمان جهاد کشاورزی را دریافت کند. از همین رو تقاضای ما این است که شورای اسلامی استان حل و فصل این مساله را پیگیری نماید.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت اراضی روستا‌ها به چند دسته تقسیم می‌شود که یک بخش آن اراضی در اختیار اداره منابع طبیعی است. بخشی از این اراضی نیز جزو مستثنیات بوده که در ید افراد است. در حال حاضر از ۲۵۹۶ روستای استان ۶۷۰ روستا اراضی ملی دارد. در مابقی روستا‌ها بنیاد مسکن برای تامین زمین جز با توافق با افراد نمی‌تواند کاری از پیش برد. ما از محل فروش اراضی ملی در روستاها، هزینه‌های آماده‌سازی پروژه‌های عمرانی در همان روستا‌ها را پیگیری می‌کنیم. البته این موضوع محدود به روستا‌هایی است که اراضی ملی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->