محمدابراهیم سهرابی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: بر اساس مصوبه کارگروه گندم، آرد و نان استان، درصد سبوسگیری در انواع آرد تولیدی بهگونهای تنظیم شد که برای نان بربری آرد با حداکثر ۱۵ درصد سبوسگیری، برای نان تافتون و لواش آرد با حداکثر ۱۲ درصد و برای نان سنگک آرد با حداکثر ۷ درصد سبوسگیری در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: اجرای این طرح، ضمن افزایش کیفیت تغذیهای نان، منجر به صرفهجویی بیش از ۳۱۰۰ تن گندم به ارزش ۶۷۰ میلیارد ریال طی دو ماه شهریور و مهر ۱۴۰۴، در استان شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۱۴۰ واحد نانوایی در سطح استان تولید نان کامل را در دستورکار دارند و بر اساس برنامهریزی انجامشده، این تعداد تا پایان سال به بیش از ۳۰۰ واحد افزایش خواهد یافت.