دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

بهروز افخمی: صبح اعدام به جشنواره فیلم فجر سال آینده می‌رسد | تعجب می‌کنم سینمای مشهد رشد کافی نداشته است

  • کد خبر: ۱۵۵۳۹۱
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۸
بهروز افخمی:
صبح اعدام به جشنواره فیلم فجر سال آینده می‌رسد | تعجب می‌کنم سینمای مشهد رشد کافی نداشته است
کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس سینمای ایران درباره اثر جدیدش با عنوان صبح اعدام و مراحل مربوط به تولید آن اظهار کرد: بنا داشتیم فیلم صبح اعدام را به جشنوراه امسال برسانیم، اما آن را برای جشنواره سال آینده در نظر گرفته‌ایم و اصطلاحا از روی فرصت برای این اثر کار می‌کنیم. انشالله این فیلم به جشنواره سال آینده خواهد رسید.

بهروز افخمی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با تاکید بر لزوم توسعه فضا‌های سینمایی و اثرگذاری آن بر گسترش فرهنگ کشور اظهار کرد: این موضوع می‌تواند کمک زیادی به توسعه فرهنگ کشور کند، اما تصور می‌کنم سالن‌های کوچک سینمایی در حال خارج شدن از دور است و امروز نوبت بازگشت به سالن‌های خیلی بزرگ با تعداد زیاد تماشاچی‌ها مثلا با هزار صندلی رسیده است.


وی ادامه داد: مشهد از این نظر که خیلی از سالن‌های قدیمی آن مستهلک شده، به سالن‌های کوچک نیاز دارد، ولی امیدوارم سینما‌هایی با ظرفیت‌های بزرگتر نیز در این شهر ساخته شود.

افخمی با اشاره به ارزیابی خود از وضعیت سینمای بومی مشهد تصریح کرد: تعجب می‌کنم که چرا تاکنون سینمای بومی مشهد رشد کافی نداشته است. تولید فیلم در مشهد باید به سالی به ۲۰ الی ۳۰ مورد برسد.

این کارگردان سینما در بخش دیگری از این گفت‌وگو با بیان اینکه به عقیده من خیلی مهم است که فیلم‌ها از روی کتاب‌ها ساخته شوند، گفت: ما در شورا‌های تصویب فیلم‌نامه تاکیدمان این است که فیلم‌نامه‌هایی که پیشتر به صورت رمان منتشر نشده باشد را نمی‌خوانیم. به نظر من باید این موضوع برای شورا‌های تصویب فیلم‌نامه تبدیل به یک قانون شود. این یک مساله حرفه‌ای است. در آمریکا نیز بسیاری از آثار موفق عمدتا از روی رمان‌های پرفروشی تولید می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->