بیست و پنجمین جشنواره ملی صنعت چاپ در مشهد برگزار شد | ۵۰۰ چاپخانه، عضو اتحادیه صنعت چاپ استان هستند + فیلم خراسان رضوی، پایتخت صادرات محصولات چاپی کشور است | افزایش ۴۵ درصدی صادرات محصولات چاپ در شش ماه نخست امسال راهنمای انتخاب شرکت حسابداری در کرج؛ چرا محاسبان تدبیر؟ قیمت مصرف‌کننده ۱۱ محصول سایپا اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ممنوعیت صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی، از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) شروع ثبت نام فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت طلا در مشهد اعلام شد (یکم آبان ۱۴۰۴) انتقال سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی از روز (شنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) | ناترازی بانک آینده به بانک ملی منتقل نمی‌شود آخرین اخبار از طرح ساماندهی کارکنان دولت (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) +فیلم یارانه نقدی یک و نیم میلیون نفر در مهرماه ۱۴۰۴ قطع شد صادرات واقعی در محاصره مداخلات دولتی پیگیری وضعیت وصول ۳۳ همت معوقات بانکی خراسان رضوی | دانه درشت‌های بدهکار در  سبد مطالبات بانکی یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از جمع یارانه‌بگیران حذف شدند نهمین شرایط فروش ایران خودرو اعلام شد + لینک عرضه محصولات پرتیراژ ایران خودرو به‌زودی اروپایی‌ها از اپل شکایت کردند خراسان رضوی، پیشگام در توسعه روابط اقتصادی و همسایگی + فیلم دیپلماسی منطقه‌ای بدون توسعه مسیر‌های ترانزیتی ناقص می‌ماند + فیلم پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱ آبان ۱۴۰۴ نتایج نهایی قرعه‌کشی ایران‌خودرو اعلام شد + لینک (۳۰ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | جک J۴ چند؟ بی‌تحرکی در بازار خودرو‌های داخلی (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول اعلام قیمت انواع گوشت تنظیم بازاری گوساله (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + جدول یارانه مهرماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | مبلغ واریزی چقدر است؟ عدم صدور بیمه‌نامه بدون استعلام کدپستی از فردا (یکم آبان ۱۴۰۴) قیمت گل زعفران اعلام شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) درآمد‌های مالیاتی در خراسان رضوی افزایش یافت
سرخط خبرها

بَزَک میلیاردی مجرمان آرایشی

  • کد خبر: ۱۵۵۷
  • ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۲
بَزَک میلیاردی مجرمان آرایشی
از سال گذشته تاکنون به تخلف ۵۰۴ فروشنده لوازم آرایشی و بهداشتی در استان رسیدگی شده است

رنگ و لعابش چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند و در هر خیابانی از شهر بساط رنگارنگش پهن است و چنان دلبری می کند که برای داشتن حسی خوب درباره خود بدون توجه به کیفیت و بهداشتی بودن به سمت آن کشیده می شویم. چه بخواهیم و چه نخواهیم میزان مصرف آن در میان ایرانیان به شکل بی‌رویه ای افزایش یافته است. مطلبی که عبدالعظیم بهفر، مدیر کل فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ایران یکی از ۱۰ کشور پرمصرف لوازم آرایشی در دنیاست، آن را تأیید می کند.
اوضاع نابسامان اقتصادی کشور مانند سایر کالاهای مصرفی برای بازار لوازم آرایشی و بهداشتی نیز رمقی نگذاشته و این محصول پرطرف دار در میان بانوان که بیشتر وارداتی است را تحت تأثیر مستقیم نوسانات قیمت دلار و ارز قرار داده و باعث شده است تا هر روز قیمت این جادوی زیبایی سر به فلک بکشد.
بازار داغ لوازم آرایشی و بهداشتی از یک سو و افزایش قیمت این کالا باعث شده است تا محصولات تقلبی و قاچاق در استان افزایش یابد و حتی تلاش های اتحادیه لوازم بهداشتی آرایشی اتاق اصناف مشهد و ۲۳نهاد دیگر برای خشک کردن ریشه قاچاق در این بازار بی‌تأثیر بماند.
۴۰درصد بازار آرایشی در قبضه قاچاقچیان
محمدجواد فرزانه، رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی و آرایشی مشهد در ابتدای صحبت هایش از تلاش های صورت گرفته برای به صفر رساندن قاچاق در این بازار خبر داد و گفت که بحران اقتصادی کشور زنجیره ای به وجود آورده که افزایش سرسام آور قیمت جنس اصلی و برند موجب فعال تر شدن قاچاقچیان شده است به نحوی که ۳۰ تا ۴۰درصد بازار لوازم آرایشی و بهداشتی را کالاهای قاچاق تشکیل می دهد.
ضرب المثل «هیچ ارزانی بی‌علت نیست» را می توان برای کالاهای آرایشی به کار برد که برخی از فروشگاه ها با تخفیفات ۸۰ درصدی به دنبال فروش کالاهای قاچاق، تقلبی و تاریخ مصرف گذشته ای هستند که با سلامت و زیبایی مردم سروکار دارد موضوعی که فرزانه بر آن صحه گذاشت و تأکید کرد که مردم فریب این تخفیف ها را نخورند و از مکان های دارای پروانه کسب خریداری کنند و به برچسب سلامت غذا و دارو بر روی کالا توجه کنند.به گفته او ارز دولتی به کالاهای آرایشی و بهداشتی تعلق نمی گیرد و افزایش قیمت دلار نرخ این محصول را افزایش می دهد. در واقع گران فروشی در این صنف تخلف نیست زیرا فروشنده خود خریدار است و هرچه شرکت وارد کننده تعیین کند می فروشد.
فرزانه مدعی است که ۹۰درصد عطر و ادکلن ها و لوازم آرایشی وارداتی است و ۱۰درصد باقی مانده داخل کشور تولید می شود که البته مواد اولیه همین تولیدات داخلی هم وارداتی است و کیفیتی پایین هم دارد. بر خلاف پایین بودن کیفیت لوازم آرایشی تولیدات داخل، محصولات بهداشتی داخلی با اینکه مواد اولیه آن ها وارداتی است اما از کیفیت خوبی برخوردار ند. رئیس اتحادیه لوازم بهداشتی و آرایشی مشهد فروشگاه «سینا بهداشت» را متخلف ترین واحد صنفی معرفی کرد که انواع تخلفات از فروش اجناس تاریخ گذشته و قاچاق تا گران فروشی و کم فروشی را در سوابق خود داشته است و اکنون ۳۲ فقره پرونده در اداره کل تعزیرات 
دارد.


پلمب ۲۰ واحد آرایشی در امسال

او تعداد واحدهای صنفی آرایشی و بهداشتی پروانه دار در مشهد را ۱۱۰۰و واحدهای بدون پروانه کسب را ۲۵۰ مورد بیان کرد که در سال گذشته ۱۰۰واحد صنفی به دلیل بی‌توجهی به اخطارهای داده شده پلمب و بعد از اقدام صورت گرفته مجبور به طی کردن اخذ پروانه کسب شدند.
فرزانه با بیان اینکه از ابتدای امسال ۱۰۰فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی به خاطر اوضاع اقتصادی و اجاره بالای مغازه، پروانه کسب خود را تحویل داده اند، گفت: از ابتدای امسال ۲۰ واحد صنفی به دلیل تخلفات پلمب و برای ۱۰۰نفر اخطار پلمب صادر شد.


تشکیل ۲۲ پرونده قاچاق در سال ۹۸
حمیدرضا کریم، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی نیز تخلفات لوازم آرایشی و بهداشتی را به ۳دسته تقسیم کرد و توضیح داد: بررسی های بازرسان ما در تعزیرات در حوزه کالا و خدمات آرایشی و بهداشتی اغلب مربوط به جرائمی همچون گران فروشی و کم فروشی است که در صورت اثبات و احراز تخلف بر اساس قانون نظام صنفی با متخلفان برخورد خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه درباره تعداد پرونده های تشکیل شده در سازمان تعزیرات نیز گفت: در سه ماهه ابتدایی امسال ۹۲ پرونده تخلف در این سازمان تشکیل شده و ۹۴پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته و به نتیجه رسیده است. در سال گذشته نیز تعداد پرونده های وارده به این سازمان ۲۸۲ مورد بوده و ۳۰۵ پرونده نیز رسیدگی و منجر به رأی شده است.
او رسیدگی به تخلفات بهداشت دارو و درمان را مطابق قانون تعزیرات از امور بهداشتی و درمانی دانست که در این باره طی سال جاری ۳پرونده وارده و ۲پرونده مختومه شده است. همچنین در سال ۹۷ تعداد پرونده های وارده در این باره ۳مورد بوده که یک پرونده به نتیجه رسیده است.
کریم میزان پرونده های تشکیل شده برای تخلف قاچاق در ۳ماهه ابتدایی سال ۹۸ را ۲۲ مورد دانست که ۱۴ پرونده مختومه و در سال قبل نیز ۸۶ پرونده وارده و ۸۸ مورد مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی میزان محکومیت تخلفات لوازم آرایشی و بهداشتی را در سال گذشته ۷ میلیارد و ۲۷ میلیون و ۹۰۹ هزار و ۶۷۳ ریال و میزان محکومیت در این حوزه طی سال ۹۸ را ۳۳۶ میلیون و ۶۲۲ هزار و ۹۰۳ ریال بیان کرد.

گزارش خطا
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->