افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
معاون استاندار خراسان رضوی:

ردیف بودجه کارگروه ملی زیارت در بودجه ۹۹ احیا می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۶۱۹
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷
ردیف بودجه کارگروه ملی زیارت در بودجه ۹۹ احیا می‌شود
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: استانداری خراسان رضوی از سال ۹۶ در تمامی امور در بحث دولت الکترونیک و شبکه بزرگ دولت در کشور رتبه اول را داراست و به صورت دقیق ۹۹.۸ دهم درصد دستگاه‌ها به شبکه دولت متصل هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد صادق براتی اظهار کرد: خوشبختانه خراسان رضوی در بحث دولت الکترونیک و شبکه دولت حرف اول در کشور را می‌زند و در زمینه شهر هوشمند نیز یکی از مصوبات اصلی کارگروه ملی زیارت این است که سه شهر مذهبی کشور یعنی شیراز، مشهد و قم جزو شهر‌های الکترونیک باشد که در این زمینه مشهد مقدس از همه شهر‌ها جلوتر است.
وی افزود: طبیعتا بحث شهر هوشمند دارای چند آیتم است که باید همگانی شود اولا اپراتور‌های ارتباطی در ایجاد و تولید نرم‌افزار و ابزار‌های الکترونیکی باید پیش قدم شوند، دوم اینکه رسانه‌ها باید در فرهنگ‌سازی و ایجاد اعتماد میان مردم برای استفاده از این نرم‌افزار‌ها پیشرو باشند که خوشبختانه این اقدامات انجام شده است.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی بیان کرد: استانداری خراسان رضوی از سال ۹۶ در تمامی امور در بحث دولت الکترونیک و شبکه بزرگ دولت در کشور رتبه اول را داراست و به صورت دقیق ۹۹.۸ دهم درصد دستگاه‌ها به شبکه دولت متصل هستند و تنها دو دهم دستگاه‌ها فاقد ارتباط هستند در صورتی که هیچ یک از استان‌های دیگر از چنین شرایطی برخوردار نیستند.
براتی خاطرنشان کرد: در بحث زائرین نیز نرم‌افزار‌های زیادی از جمله «مشهد من» برای سهولت دسترسی زائران تهیه شده که باید برای استفاده از آن فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و در صورت استفاده زائران، در بحث حمل‌ونقل، ترافیک، پرداخت‌ها و استفاده از کارت‌های الکترونیک کار‌های آنان آسان‌تر انجام می‌شود.
وی در خصوص وضعیت اعتبارات بودجه کارگروه ملی زیارت در ردیف بودجه سال ۹۹ گفت: قرار نیست اعتباری جایگزین این بودجه شود و به احتمال قوی در حال پیگیری هستیم تا بودجه کارگروه ملی زیارت مانند سنوات گذشته ردیف آن در بودجه ۹۹ احیا شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->