زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است آمادگی هلال احمر خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی در ایام اربعین ضرورت اصلاح جدی ساختار هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر تامین اجتماعی در مشهد و خراسان رضوی پیش‌بینی دقیق هواشناسی با برج راداری مشهد بازنشستگان خطاب به مدیرعامل تأمین‌اجتماعی: مگر معوقات بازنشستگان چقدر است که پرداخت آن را چهار ماه عقب انداخته‌اید ورود حدود ۳۰ هزار معلم جدید به مدارس از مهر ۱۴۰۴ | ادامه فعالیت ۴۰ درصد از فرهنگیان بازنشسته کشف محموله بزرگ مواد اولیه ساخت موادمخدر صنعتی توسط پلیس مرزبانی از معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه خبر؟ مرمت قدیمی‌ترین مدرسه تاریخی کاشمر از ابتدای مرداد ۱۴۰۴ شر مهندس سارق از  سر خودرو‌های مشهد کم شد موزه ملی ملک پس از جنگ ۱۲ روزه بازگشایی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) معاون تربیت‌بدنی آموزش و پرورش: سرانه فضای ورزشی مدارس باید به یک مترمربع برسد جاده هراز مسدود می‌شود + جزئیات بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری‌بگیران همچنان در انتظار صدور فیش معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ تخلفات ثبت شده در QRکدهای نصب شده در مدارس پیگیری شدند خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به معنای تغییر محل مراجعه از شعبه به کارگزاری نیست مدیران مدارس حق ندارند از ثبت‌نام دانش‌آموزان ضعیف امتناع کنند مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری چه زمانی پرداخت می‌شود؟ طراحی بسته ملی بازیابی روانی کودکان پس از جنگ ۱۲ روزه دستگیری شرور غرب تهران توسط پلیس اطلاعات + تصویر فروش پلاستیک به نرخ نان | گلایه مردم از قیمت گذاری پلاستیک در نانوایی‌ها مواد فروش تهرانپارس با ۴۵ کیلو تریاک دستگیر شد جزئیات ارائه گذرنامه اربعین ویژه بازنشستگان کشوری استان تهران  سازمان محیط زیست در حال پیگیری تأمین حق تالاب‌های کشور برخورد با ۷ واحد غیرمجاز تفکیک زباله در یکی از شهرستان‌های تهران
سرخط خبرها

کشف ۳.۵ تن مواد مخدر از ابتدای سال ۹۸ در شرق کشور

  • کد خبر: ۱۵۶۳۳
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
کشف ۳.۵ تن مواد مخدر از ابتدای سال ۹۸ در شرق کشور
سردار قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا گفت: تلاش شبانه‌روزی مرزبانان در شرق کشور از ابتدای سال جاری تاکنون سبب جلوگیری از ورود بیش از ۳.۵ تن مواد مخدر به داخل ایران شده اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ فرمامنده مرزبانی ناجا عنوان کرد: از آنجا که استان خراسان رضوی با دو کشور افغانستان و ترکمنستان هم‌مرز است و گسترده‌ترین مرز‌های زمینی را به خود اختصاص داده، حفاظت و برقراری امنیت از این مرز‌ها در شرایط سخت و حساس کاری بسیار دشوار بوده که مرزبانان با توکل به خدا و تعامل خوبی که با مرزنشینان و کشور‌های همسایه برقرار کرده‌اند، توانسته‌اند صد در صد در این زمینه موفق باشند و این موفقیت با افزایش کشفیات در این حوزه ثابت شده است.

وی با اشاره به هدف از سفر به شهرستان مرزی تایباد افزود: از مهم‌ترین و حساس‌ترین وظایف مرزبانی برقراری امنیت در مرزهاست از این رو طی یک ماه گذشته از مرز‌های ۶ استان کشور بازدید شده و مرزبانان خراسان رضوی در پنج سال گذشته توفیقات خوبی را ثبت کرده‌اند که نشان می‌دهد از هیچ تلاشی برای کنترل مرز‌ها دریغ نکرده‌اند.

سردار رضایی با تاکید بر افزایش کشفیات در مرز‌های کشور بیان کرد: در سال جاری بیش از ۷۷ تُن انواع موادمخدر توسط مرزبانان سطح کشور کشف و ضبط شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است.

وی مطرح کرد: در راستای تحقق شعار سال، مرزبانان با تلاش فراوان در مقابله با انواع قاچاق کالا، سوخت و... کشفیات بسیار خوبی داشتند که این میزان نسبت به سال گذشته ۲ و نیم برابر شده است.

رضایی عنوان کرد: در خصوص کولبران باید بگوییم وقتی فردی در نیمه شب در دره‌ها و ارتفاعات تردد غیرمجاز دارد و با مرزبانان درگیر شده و اقدام به تیراندازی می‌کند، بی‌شک کولبر نیست و با کوله‌ی خود اجناس غیرمجاز، ضد فرهنگی، مشروبات الکلی، اسلحه و مهمات را حمل می‌کند که خلاف قانون کشور بوده و با آن برخورد قاطع خواهد شد.

فرمانده مرزبانی ناجا گفت: اقدامات مرزبانان هنگ مرزی تایباد طی سال‌های گذشته تاکنون در برقراری امنیت مرز‌های کشور بسیار مطلوب است و با توجه به اینکه استان خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد و این کشور یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های تولید مواد مخدر جهان به شمار می‌رود، نیاز است که مرز‌های مشترک با افغانستان در هر زمینه‌ای تقویت شوند؛ هرچند در این زمینه توافقات و اقدامات خوبی با مرزبانان کشور مقابل انجام شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->