آخرین قیمت گوشت گوسفندی در بازار (۳ مهر ۱۴۰۲) وزیر راه و شهرسازی: ۲۰ هزار قطعه زمین در راستای طرح جوانی جمعیت واگذار می‌شود علت اختلال در اسنپ و تپسی در نخستین هفته بازگشایی مدارس چه بود؟ افزایش ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی در خراسان رضوی در نیمه نخست سال جاری علت نوسان قیمت لاستیک سواری چیست؟ قیمت خودرو‌های داخلی در بازار امروز + جدول (۳ مهر ۱۴۰۲) تله‌هایی که در سرمایه گذاری شما را تهدید می‌کند فرصت‌های اقتصادی خراسان رضوی در پی عضویت ایران در بریکس زمان پرداخت وام ودیعه مسکن اعلام شد قیمت خودرو‌های وارداتی در بازار امروز + جدول (۳ مهر ۱۴۰۲) آغاز تکمیل وجه پیش‌فروش شاهین اتوماتیک (۳ مهرماه ۱۴۰۲) نرخ تورم شهریور ۱۴۰۲ اعلام شد نرخ رشد اقتصادی بهار ۱۴۰۲ به مرز ۸ درصد رسید دینار جای دلار را در عراق می‌گیرد قیمت گوشت قرمز به قیمت سال ۱۴۰۱ بازخواهدگشت تولید برق نیروگاه اتمی بوشهر به حداکثر توان رسید (۲ مهر ۱۴۰۲) بخشودگی جرایم مالیاتی حداکثر تا پایان مهر ماه ۱۴۰۲ تمدید شد + اطلاعیه ۳۳ هزار هکتار در طرح نهضت ملی مسکن تامین شد
خبر فوری

نرخ سود بین بانکی دوباره افزایش یافت + جزئیات

  • کد خبر: ۱۵۷۷۰۵
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰
نرخ سود بین بانکی دوباره افزایش یافت + جزئیات
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۶ فروردین با افزایش نسبت به هفته گذشته به ۲۳.۴۶ درصد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش جدید بانک مرکزی از نرخ سود بین بانکی نشان می دهد که این نرخ در هفته گذشته هم روند افزایشی را طی کرده و به ۲۳.۴۶ درصد رسیده است.

بنابراین، میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی از ۲۳.۳۶ درصد هفته قبل به ۲۳.۴۶ درصد در هفته منتهی به ۱۶ فروردین رسید.

روند صعودی نرخ بهره بین‌بانکی از بهمن ماه سال گذشته آغاز شد؛ از هفته منتهی به ۳۰ آذرماه، نرخ سود بین‌بانکی وارد کانال ۲۱ درصدی شده و تا هفته منتهی به ۱۹ بهمن ماه در همین کانال در نوسان بود، ولی از ۲۶ بهمن ماه این نرخ رکورد جدیدی در کانال ۲۲ درصدی به ثبت رساند و حالا این نرخ در کانال ۲۳ درصدی در نوسان است.

بانک مرکزی در واکنش به افزایش نرخ سود بین‌بانکی، کریدور این نرخ را که پیش از این از ۱۴ تا ۲۲ درصد بود به ۱۷ تا ۲۴ درصد افزایش داد، نرخ بهره بین‌بانکی، اما بار دیگر به سقف کریدور جدید خود نزدیک می‌شود و باید دید که بانک مرکزی اجازه شکسته شدن این سقف را خواهد داد یا نه.

نرخ سود بین‌بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد، برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به‌نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین‌بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین‌بانکی گفته می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}