درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

برگزاری نشست تبیین رسانه‌ای روز قدس با حضور رسانه‌های ایران و افغانستان در مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۱۵۷۹۹۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۹
برگزاری نشست تبیین رسانه‌ای روز قدس با حضور رسانه‌های ایران و افغانستان در مشهد + فیلم
نشست تبیین رسانه‌ای روز قدس به منظور بررسی ایده‌ها و روش های تبیین ابعاد روز قدس برای افکار عمومی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛  این نشست با حضور خبرنگاران و صاحبان ایده و نظر ایرانی و افغانستانی برگزار و راهکارهای بیان ضروت های روز قدس برای افکار عمومی داخلی و بین المللی بررسی شد. بررسی اقدامات انجام شده و اشتراک گذاری ایده‌های قابل اجرا، یکی از اهداف این نشست بود.

نشست تبیین رسانه‌ای روز قدس

محسن فرجادی، سرپرست روزنامه اطلاعات در خراسان رضوی در این نشست اظهار کرد: موضوع قدس پرداختن به هویت اسلامی ملت های مسلمان است و یک روز عادی و مراسم تکراری نیست، یکی از کشورهایی که روز قدس را، حتی در سال‌های محدودیت کرونا، گرامی داشته است، کشور افغانستان بوده که نقش رسانه‌های افغانستانی در این رویداد پررنگ بوده است. 

وی ادامه داد: روز قدس  بزرگترین رویداد فرهنگی سیاسی جهان اسلام بوده که جمهوری اسلامی همه ساله آن را جدی برگزار کرده است. کشور دیگری که جدی به این رویداد پرداخته افغانستان بوده و آن را مستمر برگزار کرده است. 

وی تاکید کرد: معمولا رویدادهای فرهنگی با گذشت چند سال از هدف خود فاصله می گیرد، اما اين روز همچنان به عنوان آرمان و هدف کشورهای اسلامی موضوعیت جدی دارد. 

مدیر روزنامه اطلاعات در خراسان رضوی عنوان کرد: آنچه اهمیت دارد این است که چطور می توانیم رویداد قدس را برای نسل‌های جدیدتر یادآوری کنیم؟ چطور می‌توان برای نسل‌های جدید هدف و ضرورت برگزاری آن را تبیین کرد؟ 

به گفته فرجادی؛ جوانان نیازمندند این موضوع برایشان تبیین شود که چرا برای اشغالگری یک سرزمین و مسجدالاقصی در آن طرف دنیا تعصب داریم؟ 

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با مرور نظرات و تجربیات، رسانه های کشور ایران و افغانستان به نتایج مثبتی برای تبیین آرمان روز جهانی قدس برسند. 

سید حسن حسینی مسئول خبرگزاری صدای افغان در ایران، نیز از تاریخچه برگزاری این روز در کشور خود این‌گونه تعریف کرد: از سال ۱۳۸۵ با وجود حضور آمریکایی‌ها و مشکلات فراوان، روز جهانی قدس با همت مردم افغانستان برگزار شد. 

حسینی با اشاره به برگزاری پرشور و خلاق روز قدس در کشور افغانستان، یادآور شد: در زمان اشرف غنی در کابل جوانان به صورت خودجوش با ۱۵۰ موتور پرچم فلسطین را در شهر چرخانده و در مقابل سفارت آمریکا مانور دادند.

این فعال رسانه‌ای افعانستان یادآور شد: در سال‌های بعد با وجود شرایط جنگ در افغانستان،  نتوانستند جلوی مردم بایستند بنابراین روز قدس به شکل گفتمان‌های رسانه‌ای و جلسات و در نمازهای جماعت مساجد پررنگ تر برگزار شد.

وی خاموش نشدن شور و اشتیاق مردم افغانستان در برگزاری این مراسم اسلامی را دلیل آگاهی مردم کشور از ضرورت زنده نگهداشتن این رویداد فرهنگی دانست.

این فعال رسانه‌ای  تاکید کرد: مشکل اصلی در کشور افغانستان در بزرگداشت این آرمان جهانی اسلام حضور رسانه‌های وابسته بود که این رویداد را بازتاب نمی دادند. 

گفتنی است؛ این نشست به میزبانی سرپرستی روزنامه اطلاعات در خراسان رضوی و مشارکت خبرگزاری صدای افغان و رسانه‌های افغانستانی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->