سرنوشت نامشخص برنامه «مهمانی» در نوروز ۱۴۰۴ چرا «محفل» در یک هفته بیش از یک میلیون بازدید داشت؟ برنامه‌ریزی اقتصادی برای بهبود وضعیت سینمای مستند در ایران ضروری است گام جدید در تقویت همکاری‌های فرهنگی ایران و اسپانیا| آغاز نمایشگاه آثار پابلو پیکاسو در تهران کنسرت «الهی» احسان یاسین با اجرای آثار چندزبانه در برج میلاد جشنواره ملی موسیقی «نوای مهر» اردیبهشت ۱۴۰۴ در سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود ۴۰ درصد از بریتانیایی‌ها در یک سال گذشته هیچ کتابی نخوانده‌اند جدال بر سر «فن پیج»| انتقاد علیرضا بدیع از معادل‌سازی فرهنگستان زبان فارسی آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) کنسرت آوای خلیج فارس در تهران آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزیدگان جایزه شعر «خبرنگاران» معرفی شدند سریال تاسیان بدون مجوز منتشر شده است! جزئیات تکان دهنده پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش بازجویی از بازیگر سریال تاج به دلیل حضور در تظاهرات طرفدار فلسطین نخستین جشنواره فیلمنامه‌نویسی ایران فراخوان داد علت مرگ مشکوک جین هکمن و همسرش چه بود بازیگران جدید سریال هری پاتر را بشناسید قدردانی بازیگر چادرنشین دهه ۶۰ از هنرمندان
سرخط خبرها

برنامه های مراسم روز جهانی قدس در مشهد اعلام شد

  • کد خبر: ۱۵۸۲۹۷
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
برنامه های مراسم روز جهانی قدس در مشهد اعلام شد
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، برنامه های روز جهانی قدس در مشهد را اعلام کرد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام «محمد سلطانی» رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، گفت: مبدأ و تجمع راهپیمایی روز جهانی قدس در مشهد، ساعت ۹:۳۰ صبح روز جمعه ۱۴۰۲/۱/۲۵ در میدان پانزده خرداد مشهد خواهد بود و ساعت ۱۰ صبح نیز راهپیمایی به سمت حرم مطهر رضوی آغاز می‌شود.

وی افزود: این اجتماع در حرم مطهر با سخنرانی دکتر باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه و قرائت قطعنامه ادامه خواهد یافت و پس از آن نیز نمازجمعه به امامت آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه مشهد اقامه خواهد شد.

حجت الاسلام سلطانی خاطرنشان کرد: تشرف خواهران به حرم مطهر رضوی از از باب الجواد و تشرف برادران از باب الرضا صورت می‌گیرد.

وی افزود: ایاب و ذهاب به صورت رایگان توسط سازمان‌های اتوبوسرانی و قطارشهری به میدان ۱۵ خرداد از ساعت ۸ الی ۱۰:۳۰ صبح و پس از اتمام نماز جمعه از حرم مطهر رضوی به پایانه‌ها از ساعت ۱۲ الی ۱۵ عصر صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام سلطانی در ادامه گفت: حمل پرچم‌های بزرگ محور مقاومت، برپایی غرفه‌های فرهنگی و نمایشگاه جنایات رژیم صهیونیستی، شهدای انتفاضه و مظلومیت مردم فلسطین، برپایی ایستگاه‌های نقاشی برای کودکان و برپایی ایستگاه‌های توزیع اقلام تبلیغی نیز در مسیر راهپیمایی پیش بینی شده است و علاوه بر این، هماهنگی برای اعزام گروه‌های سرود ویژه روز قدس به مناطق مرکزی شهر و پارک‌ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی سپاه امام رضا (ع) و آستان قدس رضوی صورت گرفته است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همچنین همایش روز قدس ساعت ۱۶ روز پنجشنبه ۲۴ فروردین برای زائران غیرایرانی در صحن قدس حرم مطهر رضوی با سخنرانی ویدئوکنفرانسی «شیخ نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب الله لبنان و «شیخ ماهر حمود» و برخی دیگر از سخنرانان مطرح جهان عرب برگزار خواهد شد.

علاوه بر این، پرسمان «روز قدس و مقاومت» نیز با عنوان «استکبارستیزی و دشمن‌شناسی» با حضور حجت‌الاسلام امینی‌خواه از اساتید حوزه علمیه قم، روز‌های ۲۴ و ۲۵ فروردین ماه از ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸ در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->