جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند زائران اربعین این وسایل را همراه داشته باشند در روز‌های گرم چه میوه‌هایی بخوریم؟ هشدار درباره مصرف خودسرانه دارو‌ها برای مقابله و پیشگیری از گرمازدگی سلامت باروری در گرو زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر است هشدار وزارت بهداشت: آفتاب نگیرید! پیش‌بینی هواشناسی امروز (۶ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع رگبار باران و گردوخاک در ۹ استان ایران آغاز دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد تا لحظاتی دیگر (۶ مرداد ۱۴۰۴) خبر جدید برای بازنشستگان | زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند خودداری برخی مشاوران املاک از ارائه برگه رسمی معامله | قولنامه هست، اما هولوگرام ندارد! به فرد گرمازده آب‌قند و شربت ندهید ذخایر خونی خراسان رضوی رو به کاهش است رئیس سازمان هواشناسی: خشکسالی با بارورسازی ابر‌ها درمان نمی‌شود آیا استعفای رئیس صندوق بازنشستگی کشوری صحت دارد؟ خسارت ۱۴ هزار میلیارد تومانی مصرف دخانیات بر نظام سلامت زمین لرزه ۴ ریشتری در عسلویه بوشهر (۵ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ورود گرد و خاک شدید به مشهد از سمت جاده کلات (۵ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پرستاری کشور مطرح کرد: کاهش میزان مهاجرت پرستاران | فوق‌العاده خاص روی میز دولت مانده است
سرخط خبرها

واکنش دستیار رئیس جمهور به تصویب کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان

  • کد خبر: ۱۵۸۰۷۲
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷
واکنش دستیار رئیس جمهور به تصویب کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان
دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در یادداشتی‌، به تصویب لایحه ارتقای امنیت زنان واکنش نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، تصویب کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان واکنش های‌مختلفی را به همراه داشته است.

سکینه سادات پاد ،دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی در یادداشتی پیرامون این موضوع نوشت: کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان امروز پس از ۱۲ سال بالاخره تصویب شد. نمایندگان مخالف تصویب لایحه از دریچه دین و مغایرت ومخالفت لایحه با دین اسلام وارد شدند و اشکالاتی را مطرح کردند و از سویی دیگر برای استحکام خانواده بااین قانون اظهار نگرانی کردند و عباراتی با شاخص وسلیقه شخصی اما به اسم حفظ خانواده ودین به کار بردند که تناسبی با منظومه فکری رهبران فرزانه وفقیه و اسلام شناس و اگاه به مقتضیات زمان ندارد‌.

۱۴دی ماه ۱۴۰۱ رهبر فرزانه انقلاب در دیدار بانوان به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها نکات بسیار ارزشمندی را مطرح کردند که البته تازه نبود و از سال ۷۶ نیز مطالبه گونه وبا احترام به صلاحیت قانونی مجلس، به آن تاکید داشتند و فرمودند: در بعضی خانواده ها به زن ظلم می‌شود وباید قوانین به نفع مظلوم تغییر کند.

رهبر انقلاب ،۱۴بهمن یعنی یک ماه بعد نیز به مناسبت جشن تکلیف دختران، صمیمانه به میان جمع فرشته های کوچک که با چادرهای رنگی ودخترانه شان آمده بودند، نشستندو کرامت و ریحانه‌گی زن را ترسیم کردندو با لطافتی بی نظیر، نوع مواجهه‌ با جنس زن را با رفتار خود تعریف کردند. این در شرایطی است که وقتی به ارتباطات خانوادگی ایشان نیز مراجعه می کنیم متوجه می شویم که سیره شخصی رهبرانقلاب با همسر گرامی وخانواده نیز در اعلی وجه، زیباست.

به اندیشه امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب هم که مراجعه شود،ایشان نیز چنان لطیف با همسر خود برخورد می کند ودلبرانگی با همسر گرامی خود دارد که وقتی در تبعید است، می نویسند والفاظی به کار میبرند که با تفکری که درلباس روحانیت از عدم کیفر دوبار کتک زدن زن و نگرانی از جهت ایجاد حق طلاق او می گوید، هیچ شباهت یا نسبتی ندارد.

درسیره علامه حسن زاده آملی نیز که همسرش را در منزل خود به خاک می سپارد تا به قول خودش بیشتر به او خدمت کند ویا تفکر آیت الله جوادی آملی ونگاهش وکتاب زن در آیینه جمال وجلال ایشان نیز هیچ نسبتی باتفکری که به آن اشاره شد، ندارد. با این شرایط حالا تکلیف چیست؟

فقه معیار، کدام است؟چه تصویری با این ادبیات، ازدین مخابره می شود؟! چرا فقه این آیات عظام و فهمشان از اسلام با بعضی دیگر بالباس روحانیت اینقدر متفاوت است ؟ اگر به صاحب شریعت وسیره ایشان رجوع کنیم، به چه نتیجه ای میرسیم ؟ پیامبر اکرم(ص) ،فاطمه(س) را روی پای خود می نشاند ومی فرمود کسی که زن را بیازارد لئیم است . حالا کدام خانواده و بر مبنای کدام اسلام تعریف می‌شود که دوبار کتک زدن زن را به گونه ای تقلیل می دهند که آسیب دیدنش اولی است ؟

حالا خانواده باید تعریف شود یا زن، تا این تعارضات حل شود؟ در سیره معصومین واهل بیت(ع) یک نمونه زن آزاری نیست بلکه مشحون از لطافت و عشق و دلدادگی است. وقت آن است که به این اسلام و اهل بیت(ع) ایمان والتزام عملی بیاوریم.

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->