تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

رئیس‌جمهور: روابط راهبردی با کشور‌های آمریکای لاتین از برنامه‌های دولت سیزدهم است

  • کد خبر: ۱۶۸۸۴۳
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۲
رئیس‌جمهور: روابط راهبردی با کشور‌های آمریکای لاتین از برنامه‌های دولت سیزدهم است
رئیس جمهوری اسلامی ایران دوشنبه در آستانه سفر خود به ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا با بیان اینکه «موضع ما و این سه کشور موضع ایستادگی در مقابل نظام سلطه است» تاکید کرد که روابط با کشورهای مستقل آمریکای لاتین یک ارتباط راهبردی است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله رئیسی گفت: این سفر به دعوت رئیس جمهور محترم کشور دوست ونزوئلا، نیکاراگوئه و کوبا انجام می‌شود. همچنانکه اطلاع دارید امروز کشورهای قابل توجهی در آمریکای لاتین هستند که می‌خواهند مستقل زندگی کنند.

رئیس جمهوری کشورمان با بیان اینکه این ارتباط بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای مستقل در آمریکای لاتین راهبردی است، افزود: موضع مشترک ما و این سه کشور ایستادگی در مقابل نظام سلطه و یکجانبه‌گرایی است.

آیت‌الله رئیسی با بیان این که ارتباطات خوبی سال‌های اخیر  بین ما و این کشورها برقرار شده است ، خاطرنشان کرد: یکی از حوزه‌های ارتباط بین ما و این کشورها علاوه بر حوزه سیاسی ، همکاری و مناسبات اقتصادی است. ارتباط خوبی بین ما و این کشورها در حوزه های اقتصادی و تجاری وجود دارد . ما در حوزه انرژی با این کشورها ارتباط داشته و داریم.

رئیس قوه مجریه کشورمان تصریح کرد : در این دو سال همکاری ما با این کشورها توسعه پیدا کرده است. ما در حوزه صنعتی و کشاورزی ،علمی، فناوری و پزشکی و درمانی با این کشورها ارتباط و همکاری داریم.  

رئیس جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: از جمله همکاری‌های خوبی که در این سال‌ها برقرار شده است و همچنان ادامه دارد ، صدور نیروی فنی-مهندسی جمهوری اسلامی است که این کشورها همواره نسبت به نیروهای فنی-مهندسی ما اظهار تمایل کرده‌اند.  

آیت‌الله رئیسی با اشاره به اینکه آمریکا لاتین ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد، تاکید کرد: امروزه به برکت انقلاب اسلامی و مردم عزیزمان ظرفیت‌های بسیاری خوبی در جمهوری اسلامی داریم. تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند در جهت توسعه همکاری‌های بین ما و کشورهای همسو و منطقه آمریکای لاتین نقش بسیار بسزایی داشته باشد. 

رئیس جمهوری اسلامی ایران افزود: این ارتباط حتما علاوه بر ارتباطات دوجانبه، ارتباطات بین‌المللی را هم در بر دارد. همکاری‌ها بین‌المللی خوبی بین ما و این کشورها ( کوبا ، ونزوئلا و نیکاراگوئه) و اکثریت قریب به اتفاق کشورهای آمریکای لاتین برقرار است حتما این سفر می‌تواند نقطه عطفی در جهت ارتقای سطح روابط بین ما و کشورهای آمریکای لاتین باشد. 

آیت‌الله رئیسی در پایان یادآوری کرد: سفرهایی زیادی از مقامات ارشد و دولتمردان و صاحبان سرمایه از این کشورها بویژه  قریب به ۲ سالی که دولت سیزدهم فعال بوده است؛ به جمهوری اسلامی انجام شده است. ما امیدواریم که این سفرها و تفاهم‌نامه‌هایی که بین جمهوری اسلامی ایران و این کشورها به امضا خواهد رسید یک گام موثری در جهت ارتقای روابط و توسعه ی همکاری ها بین ما و این کشورها باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->