در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درمان و کنترل دیابت با روزه داری متناوب

  • کد خبر: ۱۵۸۴۱۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۸
درمان و کنترل دیابت با روزه داری متناوب
نتایج یافته های جدید محققان نشان می دهد: اجرای یک رژیم روزه داری که بر خوردن در اوایل روز تاکید دارد می تواند پاسخی برای کاهش خطر دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم روزه متناوب یکی از راهکارهای مفید برای افزایش سلامت انسان است و پروفسور لئونی هیلبرون (Leonie Heilbronn) از دانشگاه آدلاید، به همراه گروهی از همکارانش به بررسی تاثیر این رژیم بر دیابت پرداختند.

وی در این رابطه می گوید: پیروی از یک رژیم غذایی مبتنی بر روزه داری متناوب محدود به زمان می تواند به کاهش شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.دیابت یک بیماری فوق العاده شایع در سراسر جهان است که نزدیک به نیم میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.

به طور خاص، دیابت نوع ۲ اغلب به عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی نامناسب و عدم داشتن تحرک کافی و ورزش نسبت داده می شود. این اختلال زمانی اتفاق می افتد که سلول های بدن به درستی به ترشح انسولین پاسخ نداده شرایط پیش آمده، حفظ تعادل قند خون مناسب در بدن را دشوار می کند. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، بیش از ۳۷ میلیون آمریکایی دیابت دارند و از هر ۱۰ نفر ۹ نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند.

طی این مطالعه، محققان دانشگاه آدلاید و موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی  بیش از ۲۰۰ نفر را برای شرکت در یک مطالعه ۱۸ ماهه استخدام کردند. این تیم یک رژیم روزه داری متناوب با محدودیت زمانی و یک رژیم غذایی کم کالری را با یکدیگر در این افراد مقایسه کردند تا ببینند کدام یک برای افرادی که در معرض خطر بالاتر ابتلا به این بیماری هستند مفیدتر است.

پروفسور هیلبرون در این رابطه توضیح می دهد: افرادی که سه روز در هفته روزه می گرفتند و در آن روزها فقط بین ساعت ۸ صبح تا ۱۲ بعدازظهر غذا می خوردند، پس از ۶ ماه تحمل بیشتری نسبت به گلوکز نشان دادند تا افرادی که رژیم غذایی روزانه و کم کالری داشتند.به گزارش سیناپرس، شرکت ‌کنندگانی که رژیم روزه ‌داری متناوب را دنبال می ‌کردند به انسولین حساس ‌تر بودند و همچنین کاهش بیشتری در چربی ‌های خون نسبت به کسانی که رژیم کم کالری داشتند، تجربه کردند.

گفتنی است هر دو گروه درگیر با رژیم های غذایی فوق، مقادیر مشابهی از وزن خود را از دست دادند.

شیائو تونگ تئونگ، از پژوهشگران ارشد این تیم مطالعاتی در رابطه با یافته های این مطالعه می ‌گوید: این بزرگترین مطالعه در جهان تا به امروز بوده و اولین مطالعه ‌ای است که برای ارزیابی نحوه پردازش و استفاده بدن از گلوکز پس از خوردن غذا، که نشانگر بهتری برای خطر ابتلا به دیابت نسبت به آزمایش ناشتا است، ارزیابی می ‌کند.

این محقق می افزاید: نتایج این مطالعه به شواهد رو به رشدی اضافه می کند که نشان می دهد زمان بندی وعده های غذایی و توصیه های روزه داری، مزایای سلامتی رژیم غذایی با کالری محدود را مستقل از کاهش وزن افزایش می دهد.

 شرح کامل این یافته ها در  آخرین شماره مجله تخصصی  Nature Medicine منتشر شده است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->